Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Şahinbeyli öğrencilerden muhteşem tablolar

Şahinbey Belediyesine bağlı Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'nde minik öğrenciler kendi yaptıkları resimleri sergilediler.

'Siyahtan Beyaza Yalnızlıklar' fotoğraf sergisi

Yazar ve fotoğraf sanatçısı Güven Baykan, SANKO Sanat Galerisi'nde 'Siyah'tan Beyaza Yalnızlıklar' temalı fotoğraf sergisini açtı.

Ailelere trafik ve ilk yardım eğitimi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Engelli Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası çerçevesinde uzmanlar tarafından iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

SANKO'da 'Siyahtan beyaza yalnızlıklar' fotoğraf sergisi

Yazar ve fotoğraf sanatçısı Güven Baykan, SANKO Sanat Galerisi'nde 12 Mayıs Cuma günü 'Siyahtan Beyaza Yalnızlıklar' temalı fotoğraf sergisini açacak.

Depremde üyelerini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu'ndan Gaziantep'te konser

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerde Hatay'da bulunan 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, Gaziantep'te 'Misafirin Var Gaziantep' temalı konser verdi.

Genç Gaziantep uygulaması ile hediye yağdı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Genç Gaziantep Uygulamasının birinci yılına özel olarak uygulamaya üye olan 33 bini aşkın üniversite öğrencisine çanta ve spor ayakkabı hediye etti.

Çanakkale'ye gidecek öğrencilere TOGG sürprizi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Önceki dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül ile birlikte 'Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına' projesi çerçevesinde Çanakkale'yi ziyaret edecek öğrencilerin bilgilendirme toplantısında öğrencilerle bir araya geldi.

Ressam Kodaman'ın SANKO'da açtığı sergi devam ediyor

Akademisyen ressam Leyla Afacan Kodaman'ın 28 Nisan'da SANKO Sanat Galerisi'nde açtığı 11'inci kişisel sergisi devam ediyor.

SANKO, depremden etkilenen çocuklara sinema şenliği düzenledi

SANKO Holding, Adıyaman'da depremden etkilenen çocukların sosyal hayata dönmeleri için destekleyici eğitimler, sosyal etkinlikler ve aktiviteler çerçevesinde 'Çocuk Sinema Şenliği' programı düzenledi.

Baharın gelişi yağlı köfte yarışması ile kutlandı

Şahinbey Belediyesinin Hıdırellez etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği 'Yağlı Köfte' yarışmasında kadınlar hünerlerini sergiledi.

Gençlerin mekanında, gençlerle buluştular

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 4. Geleneksel Paintball Gençlik Kupası Açılış Seremonisinde gençlerle bir araya gelerek, büyük ilgi gören organizasyonun startını veren atışları yaptı.

Fadıloğlu, Togg'u kullandı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG'u kullandı. Başkan Fadıloğlu, 'Milli Teknoloji Hamlesinin nihai ürününü hep birlikte kullanıyoruz. Tüm ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Gaziantep'te 3 metrekarelik dükkanda ürettiği kilimleri dünyaya ihraç ediyor

Gaziantep'te yaşayan 81 yaşındaki Yaşar Elbir, ilerlemiş yaşına rağmen 3 metrekarelik dükkanındaki tezgahında dokuduğu kilimleri dünyanın birçok ülkesine ihraç ediyor.

En güzel çiğ köfteyi yapanlar ödüllendirildi

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen, 3 gün boyunca devam eden piknik günlerinde en güzel çiğ köfteyi yapanlar ödüllendirildi.

Gaziantep'te 'Engelliler Haftası' etkinliği düzenledi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Fiziksel Engelliler Vakfı Engelli Akademisi'nde etkinlik düzenledi.

Şahinbey'in torunları ecdad topraklarında

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 'Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına' projesi oluşumunda Çanakkale'yi ziyaret edecek öğrencilerin bilgilendirme toplantısında öğrencilerle bir araya geldi.

Fadıloğlu yaşam boyu spor faaliyetlerine katıldı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İbrahimli Spor Merkezi'ndeki 'Yaşam Boyu Spor' temasıyla sürdürülen sportif faaliyetlerin yanı sıra 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen müsabakalara katılan sporcuları ziyaret etti. Spor etkinliklerine eşlik eden Fadıloğlu, 'Şehitkamil Belediyesi olarak ana branşlarda mümkün olduğu kadar spora destek olmaya gayret gösteriyoruz' dedi.

Şehrin sosyal dokusunu anlatan kitap okurlarıyla buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Gazikültür A.Ş., kentin gündelik yaşamını, sosyal dokusunu, gelenek ve göreneklerini, aile ve insan ilişkilerini merkeze alan ve Fatma Barbarosoğlu ve Nazife Şişman'ın hazırladığı 'Kadınların Dilinden Dündökümü: 1900'lerden 2000'lere Gaziantep' isimli kitabı okurla buluşturdu.

Boğaziçi ikinci etap açılıyor

Şehrin trafiğine nefes aldıracak önemli projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 5 Mayıs Cuma günü Boğaziçi ikinci etabı vatandaşların hizmetine sunuyor.

Toplam 1045 haber.