KOCAELİ

KOCAELİ Haberleri

Ailesinin yaşadığı daireyi benzin döküp ateşe verdi: Sokak ortasında sinir krizi geçirdi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir şahıs, ailesinin yaşadığı daireyi benzin dökerek ateşe verdi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen 2 kadın hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, kadınlardan birinin sokak ortasında sinir krizi geçirdiği görüldü.

Ramazan ayında davul çalma isteğini reddeden muhtarı vurdu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir şahıs, ramazan ayında davul çalma isteğini reddeden muhtarı sağ bacağından tabancayla vurdu. Hastanedeki tedavisinin ardından muhtar taburcu edilirken, polis kaçan sahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Çocuğunu almak için gittiği okulda bıçaklanmıştı, hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Derince ilçesinde çocuğunu almak için gittiği okulun bahçesinde bıçaklanan veli, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gebze’de rehin tutulan işçiler kurtuldu, şüpheli operasyonla yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde fabrikada rehin tutulan 7 kişi, 9 buçuk saatin ardından operasyonla kurtarıldı. Şahıs gözaltına alındı.

Mesaide tabletle oynayıp film izlemek kovulma sebebi

Yönetici olarak çalıştığı şirketteki odasında tabletle oynayıp film izleyen ve ayakkabısını personele taşıtan müdür, tazminatsız işten çıkarıldı. İş Mahkemesi'nin yolunu tutan müdür, yıllar süren davayı kaybetti. Emsal kararda, personelini özel işlerinde kullanmak, köpeğinin bakımını yaptırmak ve mesai saatlerinde film izlemek kovulma sebebi sayıldı.

Kocaeli'ine eşini ve kayınbabasını öldürmüştü, cinayetten önce adım adım takip etmiş

Kocaeli'de boşanma aşamasındaki hemşire eşini ve kayınbabasını öldüren sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanığın maktulle 38 gün evli kaldığı, Şanlıurfa'dan Kocaeli'ye gelen eşini takip ettiği ve 6 gün boyunca evlerini otelden gözetlediği öğrenildi. Savunmasında amacının öldürmek olmadığını, kendisine edilen hakaretler sebebiyle olayın yaşandığını iddia eden sanık, Beyza apartman girişinde yere düştü. 'Sonumuz neden böyle oldu?' dedim. Ne yaptıysa annesinin yaptığını söyledi. Bir el daha ateş ettim dedi.

“Cennete gönderdim” dediği çocuklar ölü bulunmuştu: Tatile giden babaannelerinin evinde öldükleri ortaya çıktı

Kocaeli'de polisin kimlik kontrolü yaptığı sırada Çocuklarımı cennete gönderdim diyen şahsın evinde yapılan aramada biri 13 diğeri 10 yaşında iki çocuk ölü bulundu. Olayın gerçekleştiği dairede ölen çocukların babaannesinin yaşadığı ve babaanne evde olmadığı için babalarının çocukları buraya getirdiği öğrenildi. Yaşanan olayı anlatan apartman sahibi Serdar Gün, 'Ölen 2 çocuğun annesi olaydan sonra buraya geldi. Feryat figan edip kapıyı açtırdı' dedi.

Kocaeli'nde icra memurunu silahla vuran saldırgan avukat çıktı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde işe gitmek için evinden çıktığı sırada silahlı saldırıya uğrayan icra memurunun hastanedeki tedavisi sürüyor. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaya ilişkin yapılan açıklamada, Eylemi kar maskesiyle gerçekleştirdiği anlaşılan ve İstanbul ilinde avukatlık yaptığı öğrenilen şüpheli T.E., öğle saatlerinde İstanbul'da yakalanarak gözaltına alınmıştır denildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Cemal Kılıçdaroğlu hayatını kaybetti

Kocaeli'de yaşayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu evinde aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Kız arkadaşını öldürüp cesedini polis merkezine götürmüştü, hakkında istenen ceza belli oldu

Kocaeli'de sevgilisini öldürdükten sonra cesedini ticari taksiyle polis merkezine götüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Cumhuriyet savcısı mahkemeye sunduğu mütalaasında sanığın, kasten öldürme suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

Ablasının gözü önünde eniştesi tarafından vuruldu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde cezaevinden yeni çıkan şahıs, husumetli olduğu kayınçosunu silahla bacağından vurarak yaraladı.

'Ben sana yarım taktım, sen niye bana çeyrek taktın?' kavgası cinayetle bitti

ocaeli'de iki aile arasında çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden kadının kuzeni, "Kavga takı yüzünden çıktı.

18 yaşındaki sevgilisi evinde ölü bulunan sanığa ev hapsi

Kocaeli'de kız arkadaşı Sude Akarsu'nun evinde silahla vurulmuş halde ölü bulunmasına ilişkin tutuklanan sanık, ev hapsi kararıyla tahliye edildi. Duruşmada dinlenen genç kızın annesi, Kızımla aramızda duygusal mesajlaşmalar oldu. En son 'Anne bugün eve geleceğim, gelmezsem beni öldürmüştür' dedi diye konuştu. Sanık ise savunmasında, Sude bana dönerek 'Bana bak, seni çok seviyorum' diyerek kafasına sıktı. Sevdiğim kadını gözümün önünde kaybettim dedi.

14 yaşındaki kıza cinsel taciz uyguladığı iddia edilen marketçi: "Onun 14 yaşında olduğunu bilmiyordum, 21 yaşında olduğunu sanıyordum"

Kocaeli'de 14 yaşındaki kıza cinsel taciz uyguladığı iddia edilen sanık savunmasında, B.B. benimle tanışmak istediğini söyledi. Evli ve 30 yaşında olduğumu söylediğimde bana, 'Oha aramızda 9 yaş fark var' dedi. Onun 14 yaşında olduğunu bilmiyordum, 21 yaşında olduğunu sanıyordum dedi.

Yüzlerce kamera incelendi, büyük terör eylemini kurulan özel ekip çözdü

Terör örgütünün talimatıyla, kent merkezlerinde büyük eylem hazırlığında olan grup Kocaeli emniyetinin kurduğu özel ekiple yakalandı. 5 bin dolar karşılığında toplu taşıma araçlarını yakma hazırlığı içinde olan zanlının telefonundan, terör örgütüne gönderdiği keşif videoları çıktı. Eylem hazırlığı istihbaratını alan terörle mücadele ekipleri, aynı gün yüzlerce kamerayı inceleyerek üç kişiyi gözaltına aldı. Şahıslar adliyeye sevk edildi.

Eşinin katil zanlısı şüphesiyle 1 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen sanık olay gecesini anlattı

Kocaeli'de evlendikten 3 ay sonra eşi Beyzanur Özel Fidan'ı evde ölü bulan ve cezaevinde bir yıl kaldıktan sonra bilirkişinin, 'Yüzde 51 intihar olabilir' kanaati ile ev hapsine hükmedilen sanık Ömer Fidan, evlilik sürecini ve olay gecesini anlattı. Ömer Fidan, 'Beyza yıllar önce ailesiyle olan problemleri sebebiyle psikolojik ilaçlar kullanıyordu, evlilik sürecinde de kullanıyordu. Beyza son zamanlarda bazen ilaçlarını kullanıyor bazen de kullanmıyordu, bu da intihar etmesinde etkili oldu. Beyza'nın intihar etme sebebinde en büyük etken ailesidir' iddiasında bulundu.

Amcanın 15 yaşındaki yeğenine fiziksel tacizde bulunduğu iddiası

Kocaeli'de 15 yaşındaki öz yeğenine sözlü ve fiziksel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 61 yaşındaki sanığın yargılanmasına başlandı. Duruşmada dinlenen genç kız, amcasının kendisine sözlü ve fiziksel tacizde bulunduğunu söyleyerek, Bunları kimseye söylememem için tembihledi dedi.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçını izlerken kalp krizi geçiren genç son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli'de evinde ailesiyle beraber Fenerbahçe-Trabzonspor maçını izlerken kalp krizi geçiren 27 yaşındaki Fenerbahçeli Ahmet Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı.

Müdür yardımcısından öğrencisine cinsel istismar! Cezası belli oldu

Kocaeli'de lise öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan müdür yardımcısı savunmasında, 20 yıldır öğretmenlik yaptım, adaletinize güveniyorum diyerek beraatini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın 12 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Toplam 33 haber.