İSTANBUL

İSTANBUL Haberleri

6 ay önce aldığı otomobili tamirciye götüren sağlıkçıya "ağır hasarlı" şoku: Hava yastığı yerine köpük çıktı

Sultangazi'de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel, 6 ay önce 700 bin liraya satın aldığı otomobili, arızalanınca tamirciye götürdü. Aracın ağır hasarlı olduğu ve yapılan ikinci ekspertizinde ise torpido bölümünde hava yastıklarının olmadığı, köpükle kapatıldığı ortaya çıktı.

Adliyedeki saldırganların çantalarından ve üzerlerinden çıkanlar belli oldu

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis kontrol noktasına silahla ateş açan terör örgütü DHKP/C üyesi 2 teröristin ölü ele geçirildiği, 1 sivil vatandaşın hayatını kaybettiği ve 3'ü polis 5 kişinin de yaralandığı olayla ilgili yeni ayrıntılara ulaşıldı. Saldırıyla ilgili eylemin arkasındaki bağlantıları araştıran polis, zincirleme operasyonlarda şu ana kadar 17 şüpheliyi gözaltına alırken, etkisiz hale getirilen örgüt üyelerinin çantasından ve üzerlerinden 48 mermi, çok sayıda plastik kelepçe, biber gazı ve niteliği henüz belli olmayan bir düzeneğin ele geçirildiği öğrenildi.

Sabri Çelebi’nin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi

Gezi Parkı olaylarında eylemcilere pala ile saldırmasından dolayı 'Palalı Sabri' adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin hayatını kaybettiği kavgayla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, gemi arızası nedeniyle İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğinin çift yönlü olarak askıya alındığını açıkladı.

Hakan Ural’ın hakaret suçundan ifadesi alındı

Bir televizyon kanalındaki programında S.B. isimli vatandaşa hakaret ettiği öne sürülen Hakan Ural'ın ifadesi alındı.

İstanbul'da çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek bulundu

Sarıyer'de çöp konteynerinde yeni doğmuş bir bebek bulundu. Ağlama seslerini duyan vatandaşlar tarafından fark edilen bebek hastaneye kaldırıldı.

Sokakta çocuğuyla yürüdüğü esnada kadına tacizde bulunan şüpheli yakalandı

Esenyurt'ta sokakta kucağında çocuğuyla yürüdüğü esnada bir kadına otomobille yanaşıp tacizde bulunan F.K., polis ekiple tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Evinden 2.5 kilogram uyuşturucu çıktı: “Diş ağrısına iyi geliyor dediler önerdiler aldım”

Beyoğlu'nda bir eve düzenlenen polis baskınında 6 parça halinde toplam 2 kilo 697 gram mariuhana maddesi, 27 adet sentetik hap, 2 ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait farklı çaplarda 72 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan uyuşturucu tacirinin polise, 'Diş ağrısına iyi geliyor dediler önerdiler aldım' şeklinde cevap vermesi pes artık dedirtti.

Camide alkol alan şahsa 7 ay 15 gün hapis cezası

Camide alkol alırken çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Sefa Yasin Ö.(19), 7 ay 15 gün hapisle cezalandırıldı. Duruşmada savunma yapan Sefa Yasin Ö., 'Azınlıkta kalmış bile olsa herhangi bir kesimin dini değerlerini aşağılamayacağıma dair mahkemenize söz veriyorum' dedi.

İstanbul Havalimanı’nda 1 milyon 236 bin TL değerinde tilki kuyruğu yakalandı

Ticaret Bakanlığı'na bağlı İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza ekipleri, şüpheli hareketlerde bulunan bir çiftin valizlerinde yaptığı aramada, piyasa değeri 1 milyon 236 bin TL olan vakumlanmış halde 10 bin 300 adet tilki kuyruğu ele geçirildi.

Süleymancı yurdunda cinsel istismar, imam tutuklandı, yurt mühürlendi

Özel Osmangazi Arifiye Ortaokul Erkek Öğrenci Yurdu'nda 11 yaşında bir erkek çocuk, imam tarafından cinsel istismara maruz kaldığını söyledi. İddiaları reddeden imam ise tutuklandı. Ortaokul öğrencilerine hizmet veren yurt ise mühürlendi.

Sancaktepe’de kayıp olan 3 kardeşin cansız bedenine ulaşıldı

Sancaktepe'de sokakta oynayan 3 erkek kardeşten dün akşamdan beri haber alınamıyordu. Kayıp olan çocukların cansız bedeni inşaatın su dolu temelinde bulundu.

Çocuğu doğacağı için araba almak istedi: 890 bin lira dolandırıldı

İstanbul'da eşi 7 buçuk aylık hamile olan ve çocuğu doğacağı için araba almak isteyen vatandaş 890 bin lira dolandırıldı. İnternetten bulduğu aracı almak isteyen ve 2 şahsın hesabına 890 bin TL gönderdiği halde noterde imza atılmadığını fark eden Haydar Doğan, olayla ilgili şikayetçi oldu.

Devleti 23 milyon TL zarara uğratan 16 dolandırıcı gözaltına alındı

İstanbul merkezli hayali ihracat operasyonunda, haklarında yakalama kararı bulunan 21 şüphelinin 16'sı yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin devleti 23 milyon 695 bin 443 dolar zarara uğrattıkları ve bu KDV iadesinden kaynaklı sahte olarak 204 milyon dolar sahte fatura düzenledikleri tespit edildi.

Vapurda yolcu, bir başka yolcunun saçını çakmakla yaktı

İstanbul'da feribotta bir adam, başka bir yolcunun saçlarını yaktı. Yaşanan olay güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kan donduran cinayet! Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu öldürüldü...

Bayrampaşa'da bir evin dondurucusunda bulunan cesedin, Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar'a ait olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri yaptıkları çalışmada Kasadar'ın eski bir gazete çalışanı tarafından kaçırılıp öldürüldüğünü tespit etti.

İstanbul’da çocukların av tüfeğiyle oyunu kanlı bitti, 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

İstanbul Bayrampaşa'da yatağın altındaki bazadan çıkardıkları av tüfeğiyle evde oyun oynayan 3 çocuktan 1'i silahın ateş almasıyla başından vuruldu. 16 yaşındaki Mert Cesur olay yerinde hayatını kaybederken silahı ateşleyen 14 yaşındaki M.B.E. gözaltına alındı.

Eşi cinayete kurban giden Ece Erken davaya katılmaktan vazgeçti

Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 20 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Ece Erken'in davaya katılma talebinden vazgeçtiği dilekçesinde 'Çok yalnız bırakıldım, fiziken ve ruhen artık kaldıramayacak kadar yoruldum. Odaklanmam gereken çocuğumu, sağlığımı, ailemi ve işimi ihmal ettim. Davaya katılma talebimden vazgeçiyorum' ifadelerini kullandı.

Müstehcen çocuk görüntüsü paylaşan 30 zanlı yakalandı

İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, müstehcen çocuk görüntüsü paylaştıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 30 zanlı yakalandı.

Toplam 144 haber.