ANKARA

Ankara Güncel Haberler, Son Dakika Gelişmeler

ANKARA Haberleri

Ankara’da babasının silahla rehin aldığı 7 yaşındaki çocuk 12 saat sonunda kurtarıldı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, iddiaya göre psikolojik sorunları ve madde bağımlılığı olan babanın silahla rehin aldığı 7 yaşındaki oğlu, ekiplerin yaptığı operasyonla 12 saatin sonunda kurtarıldı. Operasyon sırasında polise ateş açan baba etkisiz hale getirilirken küçük çocuk tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

ABD Ankara Büyükelçiliği önünde İsrail’e protesto

Farklı sivil toplum kuruşlarından (STK) temsilciler, İsrail'in Filistin'e yönelik gerçekleştirdiği askeri hareketliliğe tepki göstermek için Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ankara Büyükelçiliği önünde bir araya geldi.

Şehit Üsteğmen Abdullah Köse yaşadığı evin karşısına defnedildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Abdullah Köse'nin cenazesi, Ankara'da yaşadığı evinin karşısındaki Bağlum mezarlığına defnedildi.

Bakan Yerlikaya’dan Ankara saldırısına ilişkin

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Ankara'da bombalı saldırı girişiminde bulunan teröristlerin Türkiye sınırını paramotor ile geçtiklerine yönelik bilgiler olduğunu söyledi.

Ankara’ya şehit ateşi düştü

İstanbul Büyükçekmece'de ihbar üzerine gittiği bir evin içerisinden ateş edilerek şehit olan Polis Memuru Cihat Ermiş'in (29) haberi memleketi Ankara'nın Haymana ilçesinde ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

25 yaşındaki kız, erkek arkadaşıyla görüşmesine izin vermeyen annesini bıçakla öldürdükten sonra intihar etti.

Ankara'da 25 yaşındaki kız, annesini bıçakla öldürdükten sonra intihar etti.

Ankara’ya şehit ateşi düştü

Edirne'de şehit olan Astsubay Mehmet Özler'in acı haberi Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan baba ocağına verildi.

Yenimahalle Belediyesinde 5 pazar yerine güneş enerji paneli kurulacak

Pazar yerlerini kapalı hale getiren Ankara Yenimahalle Belediyesi, pazar alanlarının üzerine yenilebilir enerji kullanımı için güneş enerji panelleri yerleştirecek.

Ankara'da madde bağımlısından iki okulda bıçaklı saldırı: 1 ölü, 5 yaralı

Ankara'da uyuşturucu madde etkisinde olduğu ileri sürülen gencin iki farklı okulda düzenlediği bıçaklı saldırıda yabancı uyruklu bir kişi ve 4 öğrenci yaralanırken, 1 öğrenci ise hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden lise 3'üncü sınıf öğrencisinin Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden dolayı ailesiyle Ankara'ya göç ettiği öğrenildi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş silahlı saldırıda yaşamını yitirdi

Ankara'nın Çukurambar semtinde eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Ateş'in başından vurulduğu öğrenildi.

Ünlü manken Özge Ulusoy’un babası trafik kazasında hayatını kaybetti

Oyuncu ve manken Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Müzisyen Şener cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı

Müzisyen Onur Şener'in Başkentte bulunan bir eğlence mekanında öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Cinayette kullanılan cam bardağın kırık parçaları bir araya getirilirken, ortaya çıkan bütünde parmak izi bulunan iki sanığın da cinayette yer aldığı tespit edildi.

Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturması tamamlanırken, istenen cezalar belli oldu

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun 2002 yılında evinin önünde uğradığı silahlı saldırıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen ile firari emekli Albay Levent Göktaş'ın da aralarında bulunduğu 10 sanık hakkında dava açıldı.

Jandarma Astsubaylık Sınavı soruşturması kapsamında 8 şüpheliye gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan 2013 yılı Jandarma Astsubaylık Sınavı (JANA) soruşturması kapsamında, FETÖ/PDY üyeleri tarafından yazılı sınav öncesinde sınav sorularına erişilerek soruların örgüt mensuplarına dağıtıldığının tespiti üzerine, sınavda usulsüzlük gerçekleştirdiği belirlenen FETÖ/PDY mensubu 8 şüpheli hakkında Ankara merkezli 10 ilde eş zamanlı operasyon yapılması ve gözaltı kararı verildi.

9 ilde eş zamanlı FETÖ/PDY operasyonu: 14 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Polis Akademisi Başkanlığına bağlı (eski) Güvenlik Bilimleri Fakültesi/Polis Kolejinden ilişiği kesilen öğrencilerin FETÖ/PDY tarafından takip altına alınıp okul dönemlerine ve ilişiklerinin kesilmesiyle sonraki dönemlerine ait örgüte bağlılık ve sadakatlerine göre yapıldığı tespit edilen kodlamalar hakkında yürütülen soruşturma kapsamında; 14 şüpheli hakkında Ankara merkezli 9 ilde eş zamanlı operasyon yapılması ve gözaltı kararı verildi.

Başkentte kan donduran cinayet: Eşini katlettikten sonra kendisini de yakarak öldürdü

Ankara'da boşanma aşamasında olduğu eşini bıçakla öldüren bir kişi, olayın ardından kaçtığı boş arazide aracı içerisinde kendisini yakarak intihar etti. Cinayetin iki eş arasındaki mal varlıklarını paylaşamamasından ötürü ortaya çıktığı iddia edildi.

Vatandaşın emekli maaşına haciz koyan bankayı mahkeme haksız buldu

Başkentte emekli olduktan sonra bir bankadan ihtiyaç kredisi kullanan mağdur K.M.'nin emekli maaşının bir kısmına banka tarafından el konuldu. Maaş günü hesabında parasının bir kısmını göremeyen mağdur şoke oldu.

FETÖ’nün Kara Kuvvetleri yapılanmasına 4 ilde eş zamanlı operasyon

Ankara polisi, Ankara merkezli 4 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri mahrem (kara kuvvetleri) yapılanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Haklarında yakalama kararı olan 12 şüpheliden 9'u yakalandı.

Ankara’da kayıp gencin cansız bedenine ulaşıldı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde Eymir Gölü civarında kaybolan 19 yaşındaki üniversite ikinci sınıf öğrencisinin cansız bedenine ulaşıldı.

Toplam 76 haber.