Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te 13 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından 'Kasten Öldürme' suçundan hakkında 13 yıl hapis cezası bulunan şahıs saklandığı adreste yakalandı.

Yolcu otobüsünde 1 kilogram 750 gram skunk maddesi ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından bir yolcu otobüsüne yapılan operasyonda 1 kilogram 750 gram skunk maddesi ve 500 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te kavgada vurulan baba yaralandı, oğlu hayatını kaybetti

Gaziantep'te husumetli oldukları şahsın silahla ateş açması sonucu baba ağır yaralanırken, oğlu ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gaziantep'te kaçak kazı yapan şahıs pes dedirtti

Gaziantep'te bir şahıs tarihi eser kaçakçılığı yapmak amacıyla baraka içerisini sunta ile kapatarak gizlenmiş bir bölme altında izinsiz kazı yaparken suçüstü yakalandı.

Gaziantep'te 35 işyerine 279 bin 900 TL ceza

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından abart egzoz takan ve imal eden iş yerlerine yönelik yapılan denetimlerde 35 işyerine 279 bin 900 TL para cezası uygulandı.

Gaziantep'te 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL ceza

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından aşırı hız nedeniyle meydana gelebilecek trafik kazalarının azaltılması amacıyla yapılan yerli radar denetimlerinde 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL para cezası uygulandı.

Gaziantep'te 57 somun fırını denetlenerek 16 işletmeye yasal işlem uygulandı

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, saat 02.00'de Şahinbey sınırları içerisindeki 57 francala (somun) fırınını denetledi.

Gaziantep'te 2 araç kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

Gaziantep'te 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı.

Şehitkamil'de 10 ton kuruyemiş imha edildi

Şehitkamil Belediyesi, insan sağlığını tehlikeye atabilecek işletmelere karşı kapsamlı denetimlerini aralıksız devam ettiriyor. Son yapılan denetimlerde, ele geçirilen güvenilir gıda vasfına sahip olmayan 10 ton küflenmiş, bozulmuş, kokuşmuş kuruyemiş imha edildi ve işletme mühürlenerek ticaretten menedildi.

Gaziantep'te 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.B. isimli şahıs saklandığı adreste yakalandı.

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 3 tutuklama

Gaziantep'te Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından silah kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik yapılan operasyonlarda 3 kişi tutuklandı.

Gaziantep'te 1 ton 112 kilogram kaçak peynir ele geçirildi

Şahinbey Belediyesi ekipleri tarafından güvenli gıda denetimlerinde depo olarak kullanılan kayıtsız bir işletmede 1 ton 112 kilogram kaçak peynir ele geçirildi.

Gaziantep’te Güvenli Gıda Denetimleri: 1 Ton 112 Kg Hijyenik Olmayan Peynir Ürünü İmha Edildi

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Şahinbey Belediyesi ekipleri tarafından yapılan güvenli gıda denetimlerinde önemli bir başarıya imza atıldı

Birlikte ticaret yaptıkları vatandaşı alıkoyarak gasp eden 3 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te birlikte ticaret yaptıkları şahsı iş yerinde zorla alıkoyarak darp eden ve üzerinde bulunan ziynet eşyası ile parasını gasp eden 3 şahıs jandarma ekiplerince yakalandı.

Babasının tarlasından 1,5 ton Antep fıstığı çalan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te babasının fıstık bahçesinden 1,5 ton Antep fıstığı çalan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

Kontrolden çıkan otomobil önündeki tıra çarptı: 1 ölü, 6 yaralı

Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunda direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrulan otomobil, önünde seyir halinde olan tıra çarptı. Feci kazada otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 13 şahıs yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonunda 19 şahıs yakalandı.

Gaziantep'te 2 ton 250 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti, kaçakçılık ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlarda 2 ton 250 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildi. Operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı.

İşçi servisleri kafa kafaya çarpıştı: 21 yaralı

Gaziantep'te 2 işçi servisinin kafa kafaya çarpışması servislerden biri savrularak park halindeki tıra çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 21 işçi yaralandı.

Toplam 4642 haber.