Spor

Spor Haberleri

Süper Lig 2024-2025 Sezonu Hakem Listesi Açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024-2025 sezonunda Süper Lig'de görev yapacak hakemlerin listesini açıkladı. İşte bu sezonun maçlarında düdük çalacak hakemler ve görev yapacakları iller:

Süper Lig’de 1. ve 2. haftanın programı açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 1. ve 2. haftanın müsabaka programını açıkladı.

SANKO Holding, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'nin ana sponsoru oldu

SANKO Holding, uluslararası arenada Türkiye'yi başarıyla temsil eden paralimpik sporcularımıza destek vermek üzere, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'nin ana sponsorluğunu üstlendi. Paris 2024 Paralimpik Oyunları öncesinde özel sporcularımıza verdiği desteği, yapılan iş birliğiyle daha ileriye taşıdı.

Köy turnuvaları, büyük heyecanla devam ediyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın öncülüğünde başlatılan 'Köy Turnuvaları' büyük heyecana sahne oluyor. Köylerin spor tutkusunu ve dostluklarını pekiştirmenin amaçlandığı turnuvada, 3. hafta heyecanı yaşanacak.

Şehitkamil U13 Futbol Takımı 'namağlup şampiyon'

Gaziantep Yerel Ligi'nde sergilediği üstün performansla dikkat çeken Şehitkamil U13 Futbol Takımı, ligde çıktıkları 6 maçın tamamını kazanarak namağlup şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.

Kacper Kozlowski, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton Albion forması giyen genç yıldız Kacper Kozlowski'yi 3 yıllığına kadrosuna kattı.

Cyril Mandouki, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Fransa Ligi takımlarından Paris FC forması giyen ön libero Cyril Mandouki'yi kadrosuna kattı.

Şahin'den geleceğin şampiyonalarına moral ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yaz Spor Oyunları ve Eğitim Merkezleri'nde yoğun bir katılımla devam eden eğitim programlarını ziyaret etti. İlk dönemde 11 farklı branşta 28 merkezde 340 antrenörün gözetiminde 18 bin 544 kişiye eğitim veren merkezler, ikinci dönem için 25 bin 100 ön kayıtla rekor bir başvuru aldı.

Sokratis Dioudis Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, Zaglebie Lubin forması giyen Yunan Milli kaleci Sokratis Dioudis'i 2 yıllığına kadrosuna kattı.

Köy Turnuvaları, büyük bir coşkuyla başladı

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Köy Turnuvaları, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın başlama vuruşu sonrası büyük bir heyecan ve coşkuyla başladı. Yılmaz, 'Köylerimizin spor faaliyetlerine olan ilgisini artırmak ve onlara bu heyecanı yaşatmak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum' dedi.

Şehitkamil'de Köy Turnuvaları başlıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın organizasyonuyla düzenlenen 'Köy Turnuvaları' bu hafta sonu başlıyor.

Gaziantep'te 15 Temmuz anısına 8 branşta spor şöleni

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına, gençleri sporla buluşturmak amacıyla 8 farklı branşta spor etkinlikleri düzenliyor.

Quentin Daubin Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak SM Caen forması giyen Fransız ön libero Quentin Daubin'i 2 yıllığına kadrosuna kattı.

Gaziantep FK Max Gradel ile yollarını ayırdı

Gaziantep Futbol Kulübü, takımın tecrübeli futbolcularından Fildişi Sahilli Max Gradel ile yollarını ayırdı.

Başkan Tahmazoğlu: 'Gençlerimiz en az bir branşta spor yapmalı'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaz spor okullarında spor yapan gençlerle bir araya gelerek, sohbet etti.

Arabanlı minik tekvandocular Türkiye şampiyonasında Gaziantep'i temsil edecek

Gaziantep'in Araban İlçesinde Minik tekvandocular 9-14 Temmuz tarihleri arasında Sivas'ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Gaziantep'i temsil edecek.

Gaziantep'te 4. Geleneksel Rahvan At Yarışları düzenlendi

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğiyle, Gaziantep'te Aktoprak'ta gerçekleştirilen 4. Geleneksel Rahvan At Yarışları büyük bir coşkuyla tamamlandı.

Şahinbey Belediyesi yaz spor okulları başladı

Şahinbey Belediyesi öğrencilerin ve gençlerin yaz aylarında zamanlarını verimli değerlendirmelerini sağlayarak, onları zararlı alışkanlıklardan korumak ve sağlıklı bir nesil oluşturmak maksadıyla her yıl açtığı yaz spor okulları kayıtları başladı.

İbrahimşehir Geleneksel Aşırtmalı Aba Güreşi Şehitkamil ev sahipliğinde başladı

Bu yıl 20.'si düzenlenen İbrahimşehir Geleneksel Aşırtmalı Aba Güreşleri, Şehitkamil Belediyesi'nin ev sahipliğinde ve sponsorluğunda coşkuyla başladı. Geleneksel sporların yaşatılması ve tanıtılması adına büyük önem taşıyan bu organizasyon, yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Toplam 1080 haber.