Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Oğuzeli'nin çehresini değiştirecek proje başladı

Oğuzeli'ndeki çarpık yapılaşmanın önüne geçip, Oğuzeli'nin çehresini değiştirecek ve daha modern bir hale getirecek Kentsel Dönüşüm Projesinin ilk yıkımı gerçekleştirildi.

Bakan Yerlikaya: 'Aziz şehitlerimizin, kahraman gazilerimizin emanetini ilelebet taşımaya devam edeceğiz'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te şehit aileleriyle iftar programına katıldı. Bakan Yerlikaya, Aziz şehitlerimizin, kahraman gazilerimizin emanetini ilelebet taşımaya devam edeceğiz dedi.

Bakan Yerlikaya, 1 Haziran 2023-12 Mart 2024 tarihleri arasındaki operasyonların bilançosunu paylaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te Türkiye'nin Huzuru Gaziantep'in Huzuru Toplantısı'na katıldı. Bakan Yerlikaya, 1 Haziran 2023 ile 12 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan tüm operasyonların bilançosunu açıkladı.

Belkıs içme suyu tesisi hem tasarruf hem de dinlenme alanları sunuyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından yapılacak Belkıs İçme Suyu Arıtma Tesisi, hem 1.3 Milyar TL tasarruf sağlayacak hem de çevresine yapılan sosyal donatılarıyla halka hizmet verecek.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin istifa etti

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin görevinden istifa etti.

Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Nurdağı Kartal Köyü sakinleriyle buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Nurdağı ilçesine bağlı Kartal, Hisar ve Çakmak kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, bölge sakinlerinin taleplerini dinledi.

Vizyoner Lider: Gizem Büşra Bilgiç, Nizip'e Yeni Bir Soluk Getiriyor!

"Gizem Büşra Bilgiç, Nizip'e umut ve değişim getiriyor, kadınların gücünü temsil ederek ilçenin geleceğine ışık saçıyor."

Fatih Erbakan: 'Kimseye seçimi kazandırmak ve kaybettirmek için girmiyoruz'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi, hiç kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için seçime girmiyor. Her yerde kendimiz kazanmak için seçime giriyoruz dedi.

Fatih Erbakan: 'Partimizin ayak sesleri tüm Türkiye'de çok güçlü bir şekilde duyuluyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gaziantep il binasında basın açıklamasında bulundu. Erbakan, 'Partimizin ayak sesleri tüm Türkiye'de çok güçlü bir şekilde duyuluyor' dedi.

Bakan Mehmet Şimşek Gaziantep'te

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'te çeşitli odaların meclis üyeleri ve iş adamları ile ekonomi istişare ve bilgilendirme toplantısına katıldı.

AV GİZEM BÜŞRA BİLGİÇ NİZİP SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ AÇIYOR

BEKLENEN AÇILIŞİ GERÇEKLEŞİYOR 100 yıllık Cumhuriyet Tarihinde Nizip’in İlk kadın Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’in seçim ofisi açılışı cumartesi günü yapılacak.

Fadıloğlu'ndan, oda temsilcilerine brifing

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep'te faaliyet gösteren Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği, Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi, Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi ve Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili sunum eşliğinde bilgilendirmede bulundu.

Şahinbey Belediyesi'nde Mart ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısının 1. oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

Oğuzeli'nde miting gibi açılış

Oğuzeli Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Mehmet Sait Kılıç'ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı miting havasında gerçekleşti.

Fadıloğlu'na sürpriz karşılama

Asmin ve Tuana'nın babası Kadir Korkusuz, kızlarının isteği üzerine teşekkür etmek için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu evine davet etti. Başkan Fadıloğlu'nu kapıda keman çalarak karşılayan Asmin, ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduğunu ve sevindiğini dile getirdi.

Bakan Kacır: 'Türkiye 5'inci nesil savaş uçağını geliştirebilen, üretebilen ve gökyüzüyle buluşturabilen sayılı ülkelerden oldu'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileriyle bir araya geldi. Programda ilk uçuşunu yapan milli muharip uçak KAAN'a vurgu yapan Bakan Kacır, Türkiye 5'inci nesil savaş uçağını geliştirebilen, üretebilen ve gökyüzüyle buluşturabilen sayılı ülkelerden oldu' dedi.

Bakan Kacır: 'Deprem bölgesinde devletimizin tüm imkânlarını en üst düzeyde seferber ettik'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep'te Nurdağı İpekyolu Çarşısı ile Nurdağı Sosyal Girişimcilik Merkezi Açılışı'na katıldı. Bakan Kacır, deprem bölgesindeki yatırımlara vurgu yaparak, Deprem bölgesinde devletimizin tüm imknlarını en üst düzeyde seferber ettik' dedi.

Başkan Şahin'in beyanname toplantısı sonrası flaş karar

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Yavuzeli'ndeki 2024-2029 Seçim Beyannamesi Vizyon Toplantısı sonrası, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cuma Güzel ile İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Altunbaş, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçme kararı aldı.

Toplam 811 haber.