Eğitim

Eğitim Haberleri

GAÜN'de 18 Mart Çanakkale Zaferi konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü öğrencileri tarafından Çanakkale Zaferi'nin 109.Yılı münasebetiyle konferans düzenlendi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında Bilim ve Teknoloji haftası kutlandı

Kuruluşunun 60, yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri, bu kez de geleceği tasarlamak için kolları sıvayarak Bilim ve Teknoloji Haftasını kutladılar. Bir birinden farklı projelerini görücüye çıkaran öğrencilerin tasarımları büyük alkış aldı.

GKV Özel Ortaokulu'nda Pi temalı kostüm tasarlama yarışması

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu'nda Dünya Pi Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Pi Temalı Kostüm Tasarlama Yarışması' büyük ilgi gördü. Öğrencilerin özgün tasarımları dikkat çekerken bir birinden güzel tasarımlar görücüye çıktı.

GAÜN öğrencilerinden denetimli serbestlik müdürlüğüne teknik gezi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programı öğrencileri, Öğr. Gör. Ali Altunbaş ve Öğr. Gör. Dr. Ali Balkan koordinesinde Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne teknik gezi düzenledi.

Bakan Tekin: 'Müfredat çalışmalarındaki seyreltmeyle ilgili hususun önemli gerekçeleri var'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep'te öğretmenler ve okul yöneticileriyle iftar programına katıldı. Bakan Tekin, Müfredat çalışmalarındaki seyreltme ile ilgili hususun önemli gerekçeleri var dedi.

Bakan Yusuf Tekin: 'Bu merkez, Alev Alatlı misyonunun ve düşüncelerinin hayata geçmesine katkı sağlayacak'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep Kuzeyşehir Alev Alatlı Eğitim ve Sanat Merkezi açılışına katıldı. Açılışta konuşan Bakan Yusuf Tekin, Burası Alev Alatlı misyonunu oluşturacak, Alev hocanın düşüncelerinin hayata geçmesine katkı sağlayacak dedi.

Bakan Yusuf Tekin: 'Okullarımızı eski zamanlarda olduğu gibi cıvıl cıvıl hale getireceğiz'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulunda öğrenci ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğretmenlere geleneksel oyunlar sertifikası da dağıtan Bakan Tekin, Okullarımızın bahçelerini eski zamanlarda olduğu gibi cıvıl cıvıl hale getireceğiz dedi.

Türkiye üçüncüsü Erdem Koleji'nden

Karate Gençler A-B Kız Erkek Türkiye Birinciliği müsabakalarında Erdem Koleji öğrencisi Melek Polat Türkiye üçüncüsü oldu.

SANKO Okulları Bölge Finalinden altı birincilikle döndü

SANKO Okulları öğrencileri '55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finalleri'nde altı bölge birinciliği ve iki bölge üçüncülüğü kazanarak önemli başarıya imza attı.

GAÜN'lü öğrenciler kupayla döndü

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Bursa'da yapılan Üniversiteler Arası Atletizm Salon Türkiye Şampiyonası'ndan 1 kupa ve 13 madalya ile döndü.

GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden büyük başarı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden oluşan hokey kadın ve erkek takımları, Türkiye Üniversiteler Arası Spor Federasyonu tarafından organize edilen Üniversiteler Arası Hokey Şampiyonasında birinci oldu.

GİBTÜ'den bir ilk daha

Türkiye'de birkaç üniversitede bulunan, bölgede ise sadece Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan 'İpekyolu Genç Sosyal Girişimcilik Merkezi' için imzalar atıldı.

GAÜN'de Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından GAÜN Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak'ın konuşmacı olarak yer aldığı Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

GİBTÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mutfağı açıldı

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi uygulama mutfağı tasarlanıp hizmete açıldı.

Gaziantep Kolej Vakfı 60. yılını kutluyor

Anadolu'nun en köklü eğitim kurumları arasında yer alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının kuruluşunun 60.yılında düzenlenen 60. Yıl Balosunda Gaziantep Kolej Vakfı ailesi bir araya geldi. GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'un mesajıyla başlayan baloda uzun yıllardır kuruma hizmet eden ve destek olanlara 60.yıl teşekkür plaketi verildi.

GAÜN'de Doğumunun 110. Yılında Cahit Tanyol paneli

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ve Gazikültür A.Ş. tarafından hazırlanan 'Doğumunun 110. Yılında Cahit Tanyol' paneli GAÜN İnşaat Mühendisliği Konferans Salonu'nda düzenlendi.

GAÜN'de tasarımda yeni yaklaşımlar söyleşisi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından hazırlanan konuşmacılığını Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Naime Didem Öz'ün yaptığı 'Kariyer Günleri; Ustalarla' söyleşisi gerçekleşti.

Hafızlık Bölge Finali Yarışması GİBTÜ'de yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın koordinesinde 'İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Arası Kız Öğrenci Hafızlık Yarışması Güneydoğu Anadolu Bölge Finali' Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde düzenlendi.

GAÜN'de Tekstil ve Halı Sektöründe Pazarlama paneli

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi ev sahipliğinde, tekstil ve halı sektöründe pazarlama stratejilerinin ele alındığı 'Tekstil ve Halı Sektöründe Pazarlama' paneli gerçekleştirildi.

Toplam 817 haber.