Eğitim

Eğitim Haberleri

GAÜN'ün E-4PROSPERITY Projesi Selanik'te başarıyla başladı

Erasmus+ KA220-YOU işbirliği projeleri kapsamında gerçekleştirilen E-4PROSPERITY 'Professional Roadmap and Opportunities fo rSustainable Participation in E-sports for The youth' projesinin Selanik'te düzenlenen Kick-Off toplantısı başarıyla tamamlandı. Aristoteles Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, projenin tüm paydaşlarını bir araya getirdi.

Yılmaz'dan YKS öğrencilerine danışmanlık desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapma sürecine giren öğrencilere yönelik danışmanlık hizmeti konusunda önemli bir adım attı. Alanında uzman rehber öğretmenler, öğrencilerin doğru ve bilinçli tercihler yapabilmeleri için destek sağlayacak. Şehitkamil Belediyesi, bu hizmeti 2 Ağustos 2024 tarihine kadar her gün 10.00 ile 13.00 saatleri arasında sunacak.

GASMEK, YKS tercih döneminde tüm öğrencilerin yanında

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) üniversite tercihleri için uzman öğretmenleriyle tüm öğrencilere yardımcı oluyor, yeni dönem için ise hazırlık yaz kurslarına başlıyor.

YKS Tercih Döneminde Şehitkamil Belediyesi Desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, YKS tercih döneminde öğrencilere destek olacaklarını duyurdu.

ÜNİAR mezun memnuniyeti 2024 raporu

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, '10 yıldır üstlendiğimiz misyon çerçevesinde elde ettiğimiz başarılarımızın sürdürülebilirliğini sağlamak bizleri daha da güçlendiriyor' dedi.

GAÜN enerji verimliliği ve sürdürülebilirlikte zirvede

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yayımlanan 2023 yılı Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu'na göre Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), enerji verimliliği yatırımlarıyla öne çıkan devlet üniversiteleri arasında 2'nci sırada yer aldı.

Şahinbey'de Uyum ve İnovasyon Merkezi açıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkez'inde Uyum ve İnovasyon Merkezi açıldı.

Erdem Koleji'nden YKS başarısı

Gaziantep Erdem Koleji, LGS'de yüzde 1'lik dilimde en fazla öğrenciye sahip okul olarak elde ettiği yüzde 73'lük kitlesel başarısının ardından yeni bir başarıyı YKS sonuçlarının açıklanmasıyla elde etti.

Nüket Ersoy YKS şampiyonlarını ağırladı

Yükseköğretim Kurumları Sınavında çeşitli Türkiye derecesi elde eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'u makamında ziyaret ederek mutluluklarını Ersoy'la paylaştılar.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi memnuniyet sıralamasında 200 üniversite arasında 8. oldu

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından açıklanan 2024 Yılı Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) sonuçlarına göre; altı memnuniyet kategorisinin dördünde A+ notu alan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 'genel memnuniyet' sıralamasında Türkiye'deki 200 üniversite arasında 8.inci, 74 vakıf üniversitesi arasında ise 3.'üncü sırada yer alarak, bu konudaki iddiasını bir kez daha kanıtladı.

Aday öğrencilere rehberlik için GAÜN'de tercih ofisi açıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), aday öğrencilere üniversite tercih sürecinde destek sağlamak amacıyla tercih ofisi açtı.

SANKO Üniversitesi 'Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyet' alanında birinci sırada yer aldı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 'Üniversite Araştırma Laboratuvarı'nın (ÜniAr) 2016 yılından bu yana gerçekleştirdiği TÜMA Raporlarında A+ üniversite kategorisinde yer almak gerçekten gurur verici bir tablodur' dedi.

SANKO Üniversitesi'nde 2024 tercih ve tanıtım dönemi başladı

Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite adaylarına tercihleriyle ilgili destek olmak amacıyla düzenlenen 'Tercih ve Tanıtım Günleri' başladı.

Büyükşehir GASMEK'ten YKS'de büyük başarı

Gaziantep'te GASMEK'in YKS hazırlık kursları, 2024 yılında büyük başarı elde ederek birçok öğrenciyi Türkiye genelinde ilk sıralara yerleştirdi.

SANKO Okulları'nın YKS başarısı

SANKO Okulları öğrencileri, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2024'te Türkiye genelinde ilk 100'de 3 derece ile Gaziantep'in gururu oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü'nün kızı YKS'de Türkiye dördüncüsü oldu

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe'nin kızı Ayşe Tuğçe Tepe, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) büyük bir başarıya atarak Gaziantep birincisi, Türkiye dördüncüsü oldu. Ayşe Tuğçe Tepe, YKS'nin AYT sınavında matematik, fizik, kimya ve biyoloji sorularının tamamına doğru yanıt verdi.

Gaziantep Kolej Vakfı'ndan YKS'de bireysel ve kitlesel başarı gururu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) elde ettiği kitlesel başarıların yanı sıra bireysel başarılarıyla da dikkat çekti.

GAÜN Gıda Mühendisliği Bölümü MÜDEK'ten bir kez daha geçti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi'ne bağlı Gıda Mühendisliği Bölümü, Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) Akreditasyonundan başarı ile geçti.

GAÜN'de genç hukukçuların mezuniyet coşkusu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hukuk Fakültesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezunları, Mavera Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen görkemli bir törenle diplomalarını aldı. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, mezuniyetin bir veda değil, yeni bir başlangıç olduğunu vurgulayarak, Bahtınız ve yolunuz açık olsun dedi.

Toplam 992 haber.