BATMAN

BATMAN Haberleri

Batman’da 4 gündür kayıp olan kızın cansız bedeni bulundu

Batman'da 4 gündür kayıp olan genç kızın cansız bedeni Hasankeyf Baraj Gölü'nde bulundu.

Recep İvedik’in ’Konya yerine Kenya’ya gittiği sahne gerçek oluyordu

Recep İvedik 6 filminde 'Konya yerine Kenya'ya gittiği sahne Ankara'da gerçek oluyordu. Ankara'dan Batman'a gidecek yolcuların ring aracı tarafından yanlışlıkla Amsterdam uçağı önünde indirilmesi karışıklığa neden oldu.

Batman’daki selde 1 kadın öldü, 3 çocuk aranıyor

Batman'da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur sonrası meydana gelen selde bir kadın hayatını kaybetti, sel sularına kapılan 3 çocuğu ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Togg, ilk kez gelin arabası oldu

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Batman'da gelin arabası olarak kullanıldı.

2 çocuğunu dolmuşun altında kalmaktan kurtardı, kendisi öldü

Batman'da yolun karşısına geçmek isteyen ve hamile olan Songül Şengül, iki çocuğu ile birlikte bir anda yola fırladı. Bu esnada yoldan geçen dolmuşun kendilerine çarpacağını anlayan anne Şengül, çocuklarını iterek kurtardı, ancak kendisi dolmuşun altında kalarak yaşamını yitirdi.

Kamyon altında ezilen 4 yaşındaki Merve, ailesini yasa boğdu

Batman'ın Sason ilçesine bağlı Dörtbölük köyü Şangirik mezraasında kamyonun altında kalarak ezilen 4 yaşındaki Merve Çelik, kaza yerinde yaşamını yetirdi.

Kuraklıktan dolayı saman biriktiremeyen besiciler, meşe yaprağı stokluyor

Güneydoğu Anadolu Bölgesi genelinde kurak geçen ilkbahar ve yaz mevsiminin ardından hayvanları için kışlık saman stoklayamayan Batman kırsalındaki besiciler, çareyi meşe yaprağı kesip, stoklamakta buldu.

Batman’da 1 milyon lira değerinde 305 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi

Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada, 1 milyon lira değerinde 305 adet gümrük kaçağı akılı cep telefonu ele geçirildi.

Hasankeyf’te yapımı tamamlanan bin kişilik cami hizmete açıldı

Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesinde yapımı tamamlanan bin kişilik Selahaddin Eyyübi Camisinde ilk ezan okunarak hizmete açıldı.

Toplam 9 haber.