ERZURUM

ERZURUM Haberleri

Gaziantep’teki trafik kazaları kameraya yansıdı

Gaziantep'te sürücülerin ve yayaların dikkatsizliğinden dolayı yaşanan 19 trafik kazası Kent Güvenlik ve Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.

Genç kıza platonik aşk dehşeti yaşatan şahsa 12 yıl hapis cezası

Erzurum'da platonik aşk yaşadığı genç kızı defalarca bıçaklayarak dehşeti yaşatan sanık Murat Y.'nin cezası belli oldu. Kasten adam öldürme suçundan müebbet hapse çaptırılan Murat Y.'ye verilen hapis cezası eylemin teşebbüste kalmasından dolayı 12 yıla indirildi.

5 kişinin öldürüldüğü olayda korkunç detay: Atlar kavga etti, sahipleri birbirini vurdu

Erzurum'un Çat ilçesinde geçen sene iki husumetli aile arasında çıkan ve 5 kişinin öldürüldüğü silahlı kavgayla ilgili tutuklanan 2 zanlı hakkında iddianame tamamlandı. 2 zanlı hakkında 'kasten öldürme' suçundan ayrı ayrı 4 kez müebbet hapisle cezalandırılmaları talep ediliyor. Öte yandan hazırlanan iddianamede, husumetli ailede ilk olarak ölen 5 kişiye ait atlarının kavga ettiği, kavgadan sonra ise kişiler arasında silahlı kavganın yaşandığı belirtildi.

Selde kaybolan işçiyi arama çalışmaları 28’inci gününde devam ediyor

Erzurum'un İspir ilçesinde 28 gün önce şiddetli yağmur sonrası Çamlıkaya Mahallesi'nde bulunan HES tünelini sel vurması sonucu tünelde çalışan 39 yaşındaki Mustafa Aksöyek selde kayboldu. Aksöyek'i arama çalışmaları 28'inci gününde devam ediyor.

Sınava girmek için yurttan ayrılan Pınar’dan 3 gündür haber alınamıyor

Erzurum'da KPSS sınavına girmek için kaldığı yurttan sabah saatlerinde ayrılan Pınar Çağlı'dan o saatten sonra bir daha haber alınamadı. Polislerin her yerde aradığı Pınar'ın kaçırılma ihtimali üzerinde duruluyor.

Toplam 5 haber.