Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Şehitkamil'de kur'an kurslarına yoğun ilgi

Şehitkamil Belediyesine bağlı aile merkezlerinde açılan Kur'an-ı Kerim kursu, yoğun ilgi gördü. Eğitim gören kursiyerler, Kur'an-ı Kerim öğrenmenin yanı sıra dini eğitimler de alıyorlar.

Yaz kampları binlerce genci misafir ediyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından gençlerin doğayla daha yakından etkileşimde bulunmalarını sağlamak ve onlara unutulmaz deneyimler yaşatmak amacıyla Gençlik Kampı'nda başlatılan yaz dönemi büyük ilgiyle devam ediyor.

Gaziantep'te bisiklet ve scooter sürücülerine reflektörlü yelek dağıtıldı

Gaziantep'te bisiklet ve Scooter sürücülerine QR kodlu yelekler dağıtılarak kazaların önüne geçilmesi ve kurallara uyulması yönünde bilgilendirme yapıldı.

Şehitkamil'de 52 bin öğrenci kütüphaneden faydalanıyor

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet sunan 23 gençlik kütüphanesi ve 2 çocuk kütüphanesinden yaklaşık 52 bin öğrenci faydalanıyor. Yaklaşık 65 bin kitabın bulunduğu ve her yaştan öğrencinin kullandığı kütüphanelerdeki tüm hizmetler ücretsiz veriliyor.

(ÖZEL) Gaziantep'te çiftler doğal fotoğraf stüdyosunu tercih ediyor

Gaziantep'te çiftler stüdyo yerine doğal güzelliklerle dolu botanik bahçesini tercih edince ortaya renkli görüntüler çıktı.

Şahinbey'de tünel projesi çalışmaları sürüyor

Şahinbey Belediyesi'nin dev projelerinden birisi olan tünel projesinde çalışmalar tüm hızla sürüyor.

Çocuk Sanat Merkezi'ndeki yaz kurslarına yoğun ilgi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların yaz tatilini daha verimli geçirmesi için düzenlenen ücretsiz yaz kursları yoğun ilgi görüyor.

Şahinbey temizlik işleri ekipleri bayram boyunca görev başındaydı

Şahinbey Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde kurban satış ve kesim alanı olarak belirlenen noktaların temizlik çalışmalarını tamamlarken, belediye ekiplerinin bayram boyunca 7/24 titizlikle yürüttüğü temizlik çalışmaları, vatandaşların takdirini topladı.

Gaziantep'in unutulmaya yüz tutan yemeği: Simit kebabı

Gaziantep'in gastronomi alanında tescilli yemeği olan simit kebabı az tüketildiği için unutulan yemekler arasında yer alıyor.

Şahin, kurban kesim alanlarındaki gazi şehirlilerle bayramlaştı

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, merkezi ilçelerdeki kurban kesim noktalarını ziyaret etti.

Tahmazoğlu Kurban Bayramı öncesi zabıta ekipleri ile denetim yaptı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Kurban Bayramı öncesinde pastane, şekerlemeci ve fırınlarda denetim yaptı.

Şahinbey'de kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Şahinbey Belediyesi Kurban Bayramı'nda vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için kurban kesim ve satış noktaları belirlendi.

Gaziantep protokolünden Kurban Bayramı mesajı

Gaziantep kent protokolü Kurban Bayramını yayımladığı mesajla kutladı.

Tüm camiler bayram namazına hazır

Şehitkamil Belediyesi tarafında Kurban Bayramı öncesi ilçedeki tüm camilerin genel temizlikleri yapıldı. Vatandaşlar, temiz bir ortamda huzur içerisinde bayram namazını kılacaklar.

Zabıta ekipleri kurban bayramı öncesi denetimlere aralıksız devam ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, şehir genelinde belirlenen kurban satış alanlarında kurbanlık tartı ve ölçü aletlerinde hilelerin yapılmaması için denetim çalışmalarını sürdürüyor.

Bayram öncesi tüm yaşlıların evleri temizlendi

Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren Vefa Ekibi, Kurban Bayramı öncesi Başkak çiftinin bayram temizliğini yaptı. Evleri temizlenen ve çeşitli ihtiyaçları karşılanan yaşlı çift, sağlanan hizmete karşılık dua etti.

Şehitkamil'deki kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

İlçe genelinde belirlenen kurban satış ve kesim yerleri bilgisini paylaşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı'na yönelik yürütülen çalışmalara ilişkin, 'Kurban Bayramı ile ilgili olarak tüm ekip arkadaşlarımız hazırlıklarını yaptılar. Vatandaşımızın kurban ibadetini hem hijyenik şartlarda hem de daha huzurlu bir ortamda yerine getirebilmeleri adına tüm ekip arkadaşlarımız çalışıyor' dedi.

GTO bir kez daha dünya şampiyonu

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Dünya Odalar Federasyonu tarafından 2 yılda bir düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından Odaların projeleriyle yarıştığı 13. Dünya Odalar Yarışmasında 2019 yılında olduğu gibi bir kez daha dünya şampiyonu oldu.

Dülük Tabiat Parkı, bayram süresince ücretsiz olacak

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı süresince Dülük Tabiat Parkı'nın ücretsiz olacağını bildirdi.

Toplam 1045 haber.