ORDU

ORDU Haberleri

Ordu’da otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı

Ordu'nun Akkuş ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden temizlik işçisi toprağa verildi

Ordu'da köpeklerin saldırısından kaçarken aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Ordu büyükşehir Belediyesi temizlik işçisi Metin Tirkil (53), belediye önünde düzenlenen cenaze töreni ve kılınan namazın ardından dualarla ebediyete uğurlandı.

21 yaşındaki Tofaş aracına 130 bin TL’lik modifiye yaptırdı, her hafta ceza yiyor

Ordu'da Tofaş araçlara olan ilgisi dolayısıyla 2001 model Doğan model araç satın alan Emre Çelenk, yaklaşık 130 bin TL harcayarak aracını komple modifiye ettirdi. Yüksek sesle müzik dinlemek suçundan sürekli ceza yediğini belirten Çelenk, trafiği tehlikeye düşürenlere ise yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

“Çıplak Vatandaş” filmi gerçek oldu

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan bir vatandaş, yüksek zamların stokçular yüzünden oluştuğunu ve en çok düşük gelirli aileleri etkilediğine dikkat çekmek için caddelerde yarı çıplak dolaştı.

Boşanma aşamasındaki eşini minibüsle ezdi

Ordu'nun Korgan ilçesinde dün meydana gelen olayda taksi şoförü İbrahim P., ayrılmak üzere olduğu eşini minibüs ile ezdiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Ordu’da 97 araç trafikten men edildi, 66 sürücünün ehliyeti geri alındı

Ordu'da trafik denetimleri aksatılmadan sürüyor. Son yapılan denetimlerde 97 araç trafikten men edilirken 66 sürücünün ise ehliyeti geri alındı.

Trafik borcu ve vergi ödemek isterken tüm parasını dolandırıcılara kaptırdı

Ordu'nun Ünye ilçesinde aracının trafik borcu ve motorlu taşıtlar vergisini (MTV) mobil olarak ödemek isteyen bir kişi, iddiaya göre hesabındaki tüm parayı dolandırıcılara kaptırdı. Kendilerini banka görevlileri gibi tanıtan şahıslara kartının tüm bilgilerini veren şahıs, gerçeği ise ATM'ye gidince öğrendi.

Toplam 7 haber.