Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Onur Özsert'e yılın fenomen katmercisi ödülü

Gaziantep'te 2.'si düzenlenen 'Best Of Gaziantep Awards ödülleri sahiplerini buldu. 41 kategoride ödül verilen gecede Onur Özsert'e yılın fenomen katmercisi ödülü verildi.

Gaziantep'e yeni park

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından GAZİRAY'ın 2,5 kilometrelik tünel kısmının üstündeki alana yeni bir park kazandırıldı.

Şahinbey'de İbni Sina parkı hizmete girdi

Şahinbey Belediyesi vatandaşların yaşanılabilir alanlara sahip olması için yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde İbni Sina Mahallesi'ne 34 bin metrekareyi aşkın alanda park ve yeşil alan kurdu.

Şehitkamil'de geleneksel piknik günleri başladı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 3 gün boyu sürecek olan geleneksel piknik günleri yüzlerce kadın ve çocuğun katıldığı etkinliklerle başladı.

Teknofest 2023'te en çevreci projeler ödüllendirildi

Teknofest'in ana paydaşlarından SANKO Holding'in yürütücülüğünü üstlendiği Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışmasında 'Lise' ve 'Üniversite ve Üzeri' seviyelerinde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İpekyolu Kariyer Fuarı kapılarını açtı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonuyla Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ev sahipliğinde düzenlenen İpekyolu Kariyer Fuarı'nın açılışı yapıldı.

Şahinbey'de 104 bin öğrenciye bisiklet

Şahinbey Belediyesi Akkent Spor Köyü'nde düzenlediği törenle öğrencilere bisiklet hediye etmeye devam ediyor.

Alleben'deki çocuk yüzme şenliğine yoğun ilgi

Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen yüzme şenliğine toplam 441 sporcu katılım sağladı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şenlikte yarışan çocukları tebrik etti ve madalya takdim etti.

İHA'ya yılın en başarılı haber ajansı ödülü

Gaziantep'te 2.'si düzenlenen 'Best Of Gaziantep Awards ödülleri sahiplerini buldu. 41 kategoride ödül verilen gecede yılın en başarılı haber Ajansı ödülüne İhlas Haber Ajansı layık görüldü.

Gaziantep'te ünlü yağmuru

Gaziantep'te 2.'si düzenlenen 'Best Of Gaziantep Awards ödülleri düzenlenen gece ile sahiplerini buldu. Geceye Uğur Arslan, Tuğba Özay, Tuğba Ünal, Fatih Bulut, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Mehmet Ali Erbil gibi ünlü isimler damga vurdu.

TEKNOFEST 2023, SANKO sürdürülebilirlik sohbetleri

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST'in gençlerin ufkunu açan ve geleceğe umutla bakmalarını sağlayan önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, 'Gençlerimize güvenimiz sonsuz, işinizi aşkla yapın. İşine aşık olan birinin başarısız olma ihtimali yok' dedi.

Efsane komutanın çalışma masası Panorama Müzesi'nde

Kurtuluş mücadelesinin Anadolu'daki efsane komutalarından Selahaddin Adil Paşa'nın çalışma masası Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin'in girişimleriyle şehirde bulunan Panorama 25 Aralık Milli Müzesi'nin envanterine eklendi.

Sanko Sanat Galerisi'nde sergi açılışı

Akademisyen ressam Leyla Afacan Kodaman, 11'inci kişisel resim sergisini Gaziantep'te sanatın ve sanatçının buluşma merkezi haline gelen SANKO Sanat Galerisi'nde açtı.

Padişah kaftanlarında kullanılan kutnu kumaşı geleceğe taşınıyor

Saray kumaşı olarak bilinen ve Osmanlı padişahlarının kaftanlarında kullanılan kutnu kumaşı, Gaziantep'teki el tezgahlarında geleceğe taşınıyor. Bugün çantadan, ayakkabı, kravat, ferace, nevresim takımları ve mobilyaya kadar her alan kullanılan kumaş, Amerika, Hollanda ve Danimarka gibi ülkelere de ihraç ediliyor.

Ali Yollarda'dan dev ödül gecesi

Haber Muhabiri ve TV Programı sunucusu olarak bilinen Ali Göksular'ın düzenlediği Best Of Gaziantep Awards Ödül Gecesi, bu yıl 8 ünlü sanatçının katılımıyla gerçekleştirilecek.

Geylani Kültür, Spor Merkezi ve Pazar Yeri törenle hizmete girdi

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Geylani Spor ve Kültür Merkezi yapılan açılış töreniyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Boğaziçi ikinci etapta sona gelindi

Şahinbey Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına Boğaziçi Bulvarı 2'nci etap yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şahinbey'de okçuluk turnuvası düzenledi

Şahinbey Belediyesi tarafından geleneksel sporların yaşatılması amacıyla Okçuluk Turnuvası gerçekleştirildi.

Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'dan Gaziantep'teki, otel ve müzelere tam not

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Gaziantep programı çerçevesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren müzeler, tarihi yapılar ve otelleri gezdi. Bakan Yardımcısı Alpaslan, Gaziantep'in her platformda marka şehir olduğunu belirterek, Gaziantep her alanda olduğu gibi kültür turizmi alanında da marka şehir olduğunu söyledi.

Toplam 1045 haber.