Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Şahinbey'e yeni bir yol ağı daha

Şahinbey Belediyesi şehrin trafiğini rahatlatma adına yeni projeler üretmeye devam ediyor.

Hekimlerden 19 Mayıs konseri

Medical Point Gaziantep Hastanesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle, hastane lobisinde hekimlerden ve çalışanlardan oluşan konser gerçekleştirildi. Hasta ve hasta yakınlarının da katılım sağladığı kutlama coşkuyla devam etti.

Dünyanın en büyük açık hava müzesi deprem sonrası ziyaretçilerini bekliyor

Depremin en çok etkilediği İslahiye ilçesinde bulunan ve depremden zarar görmeyen Yesemek Açık Hava Müzesi ziyaretçilerini bekliyor.

Gaziantep Kolej Vakfı'nda 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen tören göz kamaştırdı. GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'un da katıldığı kutlamalarda öğrenciler bir birinden güzel gösteriye imza attı.

19 Mayıs Şahinbey'de coşku ile kutlandı

Şahinbey Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı düzenlediği birçok etkinlikle dolu dolu kutladı.

Gaziantep'te 19 branşta 742 genç sporcuya ödül

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle 19 branşta düzenlenen spor etkinliklerinde dereceye giren 742 genç sporcuya yapılan törenle ödüllerini verdi.

Gaziantep'te 19 Mayıs coşkusu

Gaziantep'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı.

Gençlik ve Spor Bayramı'nda doğal yaşam parkı ücretsiz hizmet verecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Doğal Yaşam Parkı ücretsiz hizmet verecek.

Gaziantep'te Müzeler Günü etkinliklerle kutlanacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 18 Mayıs Uluslararası Dünya Müzeler Günü kuruma bağlı müzelerin yapacağı etkinliklerle kutlanacak. Müzeler günü bu yıl, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın belirlediği; Müzeler, Sürdürebilirlik ve Refah temasıyla Panorama 25 Aralık avlusunda tüm müzelerin hazırladığı etkinliklerle kutlanacak.

Sıcaklarının gelmesiyle yemeniye ilgi arttı

Gaziantep kültüründe köklü bir yere sahip olan ve ayakta terleme, mantar, egzama gibi hastalıkları önlediği için yoğun olarak tercih edilen ayak kokusunun da önüne geçiyor.

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Sanko'dan 19 Mayıs mesajı

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Nurdağı'nda gençlere ve yaşlılar için millet kıraathanesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep Valiliği iş birliğinde depremde hasar gören Nurdağı'nda hem gençlere hem de yaşlılara hitap edecek Nurdağı Millet Kıraathanesi hizmete açıldı.

Şahinbeyli öğrencilerden muhteşem tablolar

Şahinbey Belediyesine bağlı Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'nde minik öğrenciler kendi yaptıkları resimleri sergilediler.

'Siyahtan Beyaza Yalnızlıklar' fotoğraf sergisi

Yazar ve fotoğraf sanatçısı Güven Baykan, SANKO Sanat Galerisi'nde 'Siyah'tan Beyaza Yalnızlıklar' temalı fotoğraf sergisini açtı.

Ailelere trafik ve ilk yardım eğitimi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Engelli Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası çerçevesinde uzmanlar tarafından iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

SANKO'da 'Siyahtan beyaza yalnızlıklar' fotoğraf sergisi

Yazar ve fotoğraf sanatçısı Güven Baykan, SANKO Sanat Galerisi'nde 12 Mayıs Cuma günü 'Siyahtan Beyaza Yalnızlıklar' temalı fotoğraf sergisini açacak.

Depremde üyelerini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu'ndan Gaziantep'te konser

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerde Hatay'da bulunan 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, Gaziantep'te 'Misafirin Var Gaziantep' temalı konser verdi.

Genç Gaziantep uygulaması ile hediye yağdı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Genç Gaziantep Uygulamasının birinci yılına özel olarak uygulamaya üye olan 33 bini aşkın üniversite öğrencisine çanta ve spor ayakkabı hediye etti.

Toplam 1039 haber.