Gündem

Gündem Haberleri

Şehitkamil'de verilen sözler yerine getiriliyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, göreve gelmeden önce verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Yılmaz, başarılı çocuklara yönelik bisiklet sözü de dhil olmak üzere verdiği tüm vaatleri yerine getirerek takdir topluyor.

Patlıcan ve biberler kadınların elinde Gaziantep'in tescilli lezzeti 'kurutmalık' oluyor

Gaziantep'te, Şahinbey Belediyesi tarafından dağıtılan fidelerden ilk hasatlarını toplayan kadınlar, yetiştirdikleri biber ve patlıcanları toplayarak kurutmalık yapmak içlerini oyup güneşe bırakmaya başladı.

İsrail'in Gazze saldırıları ve Netanyahu'nun ABD Kongresinde alkışlanması protesto edildi

İsrail'in Gazze saldırılarını ve ABD Kongresi'ne hitap eden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun alkışlanması Gaziantep'te protesto edildi.

Yılmaz'dan aşure ve dondurma ikramı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Muharrem Ayı'nın manevi atmosferini yaşatmak amacıyla yetişkinlere aşure, çocukların mutluluğu için de dondurma ikramında bulundu. Beykent ve Kuzeyşehir'de gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Yılmaz, sadece aşure ve dondurma dağıtmakla kalmadı, aynı zamanda halkla birebir sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.

Gaziantep'te her gün 12 bin kişiye aşure ikram ediliyor

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından Muharrem ayı münasebetiyle her gün 27 çeşit malzemeden yapılan aşure, kentin çeşitli noktalarında vatandaşlara dağıtılıyor.

Yılmaz'dan Kuzeyşehir'e yardım seferberliği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kuzeyşehir'de ikamet eden herkesin yararlanacağı geniş çaplı bir gıda desteği programının başlangıcına katılarak, vatandaşın sorunlarıyla birebir ilgilendi. Başkan Yılmaz, ekonomik krizin etkileriyle mücadele eden vatandaşlara yönelik yapılan bu destek programının ayrım gözetmeksizin her haneye ulaştırılacağını vurguladı.

Gaziantep Sağlık Turizmi Çalıştayı'nın açılışı yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde sağlık turizmi alanında önemli adımların atılması amacıyla düzenlenen Gaziantep Sağlık Turizmi Çalıştayı'nın açılışı yapıldı.

Sürücülerin Dikkatine: Ortalama Hız Denetimleri Başlıyor

Sürücülerin Dikkatine: Adana, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve Şırnak’ta Ortalama Hız Denetimleri Başlıyor

Şehitkamil Belediyesinden aşure ikramı

Şehitkamil Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla toplumsal dayanışmayı pekiştirmek ve paylaşma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla ilçenin farklı mahallelerinde geleneksel aşure ikramında bulunuyor.

Belediyeden aldığı 16 koyunu 130'a çıkardı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek amacıyla başlatılan hayvan desteğinden yararlanan Perihan Ay, destekten aldığı 16 koyun ve 1 koç'un sayısını 130'a çıkarmayı başardı.

Başkan Fatma Şahin'den vefa örneği

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, geçtiğimiz günlerde vefat eden önceki dönem Gaziantep Büyükşehir Belediye CHP Meclis Üyesi Beyhan Külekçi'nin adını yaşatmak amacıyla önemli bir adım atıyor. Beyhan Külekçi'nin adı, Gaziantep'te bir sokağa verilecek.

Mahallemde konser var etkinlikleri başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Mahallemde Konser Var' etkinlikleriyle şehrin sevilen yerel sanatçıları Gazi şehirlilerle bir araya geliyor.

Altun, 'Fırat'ın suyu Gaziantep sanayisi ile buluşuyor'

Gaziantep'in Araban İlçesi Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun, 'Fırat'ın suyu Gaziantep sanayisi ile buluşuyor' projesinin hayırlı olmasını temenni etti.

Gaziantep Havalimanı’nda CIP Salonu Hizmete Girdi

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Havalimanı’nda CIP (Commercially Important Person) salonunun hizmete girdiğini duyurdu

Gaziantep'te 'Muhtarlar Akademisi' mezuniyet töreni düzenlendi

Gaziantep'te 'Muhtarlar Akademisi' projesi kapsamında, 7 başlıkta toplamda 32 saat eğitim alan 186 muhtar için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim aşkını eserlerine yansıtıyor

Öğrencilik yıllarında Kur'an-ı Kerim'i yazmayı çok sevdiği için İslam dünyasının önemli ve vazgeçilmez sanatlarından olan hüsn-i hat sanatını öğrenmeye başlayan Hattat Mehmet Bali, Kur'an-ı Kerim aşkını eserlerine yansıtıyor.

Dondurma karavanı, Çıksorut ve Yeşilova'daki çocuklara mutluluk götürdü

Ekonomik krizin etkilerini hafifletmek için Başkan Umut Yılmaz tarafından hayata geçirilen 'Dondurma Karavanı' projesi, çocukların yüzünü güldürmeyi sürdürüyor.

Deniz kampı, öğrencilere unutulmaz bir gün yaşatıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçede öğrenim gören lise öğrencilerine karne hediyesi olarak düzenlediği Günübirlik Deniz Kampı projesiyle gençlere unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor. 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin katılabileceği bu etkinlik, öğrencilerin yaz tatillerini daha keyifli, verimli, aktif ve eğlenceli geçirmelerini amaçlıyor.

'Kadınsın yapamazsın' dediler, kendi atölyesini kurdu

Gaziantep'te çevresindekilerin 'kadınsın yapamazsın' demesine rağmen yola çıkan Şenay Erdine, Kadın Girişimci Destek Merkezinin (KAGİDEM) desteğiyle ayakkabı saya atölyesini kurarak kendi işinin patronu oldu.

Toplam 2744 haber.