Sağlık

Sağlık Haberleri

Medical Point hastanesi 12 down sendromlu çocuğun muayenelerini ücretsiz yaptı

Medical Point Gaziantep Hastanesi 'Gülmek En Çok Size Yakışıyor' sloganı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık Engelli Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığı'na bağlı 'Glutensiz Bir Başka Kafe' ile 'Mutlu Kafe' çalışanlarından 12 down sendromlu çocuğun kulak, burun, boğaz ve dahiliye muayenelerini ücretsiz olarak gerçekleştirdi.

Uzmandan Ramazan Ayında beslenme önerileri

Özel Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Merve Aytaç Kılınç, ramazan ayı boyunca doğru beslenme konusunda önerilerde bulundu.

Ağız ve diş sağlığı aracı depremzedelere hizmet veriyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), bünyesinde hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Teşhis ve Tedavi Aracı, depremlerin yoğun hasara uğrattığı ilçelerin iyileşme döneminde depremzede vatandaşlara hizmet veriyor.

Sağlık Bakanlığı’nda 42 bin 500 personel alımı yapılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 42 bin 500 kişinin istihdam edileceğini açıkladı.

Boyundaki şişlikler kanser belirtisi olabilir

Medical Point Gaziantep Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Aylin Gül, boyun bölgesinde oluşan şişliklerin hem çocuklarda hem de yetişkinlerde görülebildiğine dikkat çekti. Doç. Dr. Aylin Gül, bu şişliklerin basit bir enfeksiyon sonucunda olabileceği gibi bazen de ciddi hastalıkların bulgusu olabileceğini belirtti.

Tıbbi Biyokimya Uzmanı Dr. Parmaksız Hatem'de

Hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Özel Hatem Hastanesi, Tıbbi Biyokimya Uzmanı Uzm. Dr. İlker Parmaksız'ı bünyesine kattı.

Kanser hastasına ince bağırsağından mide yapıldı

İleri evre mide kanseri olan 52 yaşındaki hastaya, Gaziantep Özel Anka Hastanesi'nde ince bağırsaktan mide yapıldı.

Dr. Çapkan Medical Point Gaziantep'te

Medical Point Gaziantep Hastanesi, Radyoloji kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Radyoloji Uzm. Dr. Davut Ünsal Çapkan hastanede hasta kabulüne başladı.

Hatem Hastanesi kadrosunu genişletiyor

Hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Özel Hatem Hastanesi, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Ülker'i bünyesine kattı.

Ahmet Neccar'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

NCR International Hospital Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Neccar, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı ve Anma Programı

SANKO Üniversitesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen anma programında 6 Şubat'ta meydana gelen, Gaziantep'in de dahil olduğu 11 ili etkileyen deprem felaketinde vefat eden ve hayatını kaybetmiş sağlık çalışanları anıldı.

Fadıloğlu'ndan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 'Dünyanın en zor ve en onurlu işlerinden birini yapan, sabır, hoşgörü, fedakarlıkla çalışarak insanlığa hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.

Nurdağı Sahra Hastanesinde ilk doğum mutluluğu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Nurdağı ilçesine kurulan sahra hastanesinde sağlıklı ilk iki doğum gerçekleşti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dünyaya gelen Kevser Sahra ve Havva Ebru isimli bebeklere sağlıklı ve uzun ömür temennisinde bulundu.

Depremzedelere yemek yaparken kalp krizi geçirdi

Depremzedelere yemek yapmak isterken kalp krizi geçiren Mehmet Karayılan, Gaziantep Özel ANKA Hastanesinde minimal invaziv (küçük kesi) yöntemi ile gerçekleştirilen bypass cerrahisi ile sağlığına kavuştu.

Nurdağı'nda 25 yataklı sahra hastanesi kuruldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Nurdağı ilçesine kurulan 25 yataklı, 10 konteyner ve çadır alanına sahip acil sağlık ve muayene hizmeti sunan sahra hastanesi, Boehringer Ingelheim firması tarafından Sağlık Bakanlığına devredildi. Devir teslim işlemleri gerçekleştikten sonra ilk doğuma ev sahipliği yaptı.

Rektör Dağlı'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Hekimlik, çok büyük sorumluluk ve özveri gerektiren kutsal bir meslektir' ifadelerini kullandı.

14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Merkezi Gaziantep'te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

14 Mart Tıp Bayramı mesajı

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Hatem Hastanesi'nden 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Gaziantep Özel Hatem Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Esen, bu yıl 14 Mart Tıp Bayramı'nın çok buruk olduğunu belirterek bir mesaj yayımladı.

Toplam 863 haber.