Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

''Sokakta satranç var'' Projesi 8. yaşını kutluyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen 'Sokakta Satranç Var' projesi etkinlikleri, 8. yılında Şehitkamil Vadi Park'ta, satrançseverlerin büyük ilgisiyle gerçekleştirildi. Hamlelerin ardı ardına yapıldığı organizasyonda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, katılımcılara satranç eğitim setleri armağan etti.

İçişleri Bakanı Soylu: "Bu katliamların sorumlusu sizsiniz"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Lübnan'dan İtalya'ya geçmek isterken Yunanistan'ın müdahalesi sonucu hayatını kaybeden düzensiz göçmenlere ait görüntülerin yer aldığı paylaşımında, Avrupa ve Yunanistan! Bu katliamların sorumlusu sizsiniz dedi.

Kuzeyşehir Ünite merkezi ihtiyaca cevap verecek

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, inşaat çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğü Kuzeyşehir Ünite Merkezi'nin kısa süre içerisinde tamamlanarak, halkın kullanımına sunulacağını söyledi.

Ekmek satış büfeleri hizmet vermeye başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, merkez ilçelerde hizmet vermeye başlayan Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri (HAYDİ) büfelerinin ekmek imalatını üstlenen okullardan GAHİB Halıcılık ve Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan Tahmazoğlu, Milletvekili Erdoğan ile birlikte esnafı ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile birlikte esnafı ziyaret ederek Ahilik Haftasını kutladı.

Şehitkamil'de çölyak hastalarına glutensiz un, makarna, gofret ve cips desteği

Şehitkamil Belediyesi, her 3 ayda bir çölyak hastalarına yapmış olduğu glütensiz un dağıtımını, Eylül ayında da gerçekleştirdi. 738 çölyak hastasına 15 kilodan oluşan glütensiz un ve 6 paket glütensiz makarna dağıtımı yapılırken, çocuklar için de glütensiz gofret ve cips verildi.

Bakan Çavuşoğlu: "Ermenistan artık tahrikleri bırakmalı"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan artık tahrikleri bırakmalı. Azerbaycan'la vardıkları uzlaşı çerçevesinde barış müzakerelerine ve işbirliğine odaklanmalı dedi.

Milli Savunma Bakanı Akar’dan Yunanistan’ın provokasyonlarına sert tepki

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'ın son dönemde artan provokasyonlarına yönelik, Tarihten ders alın diyoruz. Yeni maceralara girmeyin. Bazıları sizin kulağınıza bir şeyler söyleyebilirler. Bunların geçerli olmadığını tarihte gördünüz. Aynı şeyi tekrarlatmayın. Bu konuda akıllı olun dedi.

Alparslan Türkeş’in yakın koruması 12 Eylül gecesini anlattı

MHP'nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in koruması Veysel Akdoğan, 12 Eylül gecesinde yaşananları anlattı. Akdoğan, 'Başbuğ, arabada bize dedi ki, 'en kötü seçim, en iyi ihtilalden daha iyidir' ifadelerini kullandı.

Gaziantep'te yeni yapılan yol kavşaktaki trafik yükünü hafifletecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitkamil ilçesindeki Maaşkuyu Caddesi'nde yapılan 2 bin metre uzunluğunda 35 metre genişliğindeki yeni imar yolu, D-400 (İpek Yolu) bağlantı yollarından Çimento Kavşağı'ndaki trafik yoğunluğuna nefes aldıracak.

Şahinbey'de halkoyunları rüzgarı esecek

Şahinbey belediyesi tarafından 09-11 Eylül tarihleri arasında Şahinbey Parkı'nda düzenlenecek 5. Uluslararası Folklor Festivaline 11 ülke katılırken, üç gün sürecek olan festivalde birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak.

Şehitkamil'deki öğretmenlere 1500 TL müjdesi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil sınırları içerisinde devlet okullarında görev yapan tüm öğretmenlere, bin 500 lira nakdi destek vereceklerini müjdeledi.

Şampiyondan Başkan Fadıloğlu'na ziyaret

TEKNOFEST 2022 'Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması' Biyoinformatik Analiz Geliştirme Kategorisinde Türkiye birincisi olan Gaziantep Vehbi Dinçerler Fen Lisesi Meliora Takımı üyesi Utku Özmelioğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti. Özmelioğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun takımına vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Erbakan, seçime parti olarak kendi adayları gireceklerini açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Kendi başımıza, kendi ismimizle ve kendi adayımızla seçime gireceğiz' dedi. Erbakan, 6 partinin bir araya gelerek yaptığı 36 toplantıya rağmen hala bir aday belirleyemediğini vurgulayarak, 'Cumhurbaşkanı adayları yok, ekonomik krizin nasıl çözüleceğine dair önerileri yok, acil eylem planları ve kaynak paketleri yok' ifadelerini kullandı.

Erbakan'dan 6'lı masa toplantılarına altın günü benzetmesi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 6'lı masa toplantılarını kadınların altın günü toplantılarına benzeterek, Bu 6 benzemez bugüne kadar 30'u baş başa, 6'sı da 6'lı masa etrafında olmak üzere toplam 36 kez bir araya gelmiş. Peki, ortaya ne çıkmış dedi.

Başkan Tahmazoğlu'nun esnaf gezileri sürüyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi'nde vatandaşın daha rahat bir yaşam sürmesi için yeni projelere imza atarken mahalle ziyaretleri ile de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Fadıloğlu ile Erdoğan matbaa ve kuaför temsilcileriyle buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile birlikte Matbaacılar Odası ve Bayan Kuaförleri Odası'nı ziyaret etti. Oda başkanları ve üyeler, yaşadıkları sorunları, taleplerini ifade ettiler.

Genç Gaziantep mobil uygulaması en popüler uygulamalarından biri oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonluğunda hayata geçirilen 'Genç Gaziantep' mobil uygulaması, 101 bin 300 indirme sayısı ve 61 bin 150 aktif kullanımıyla şehrin en popüler mobil uygulaması olarak zirvede yerini aldı.

Gaziantep'te başarılı öğrencilere bisiklet hediyesi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başarıyı teşvik etmek için daha önce 6 takdirle hediye edilen bisikletin kriterini bu yıl 5 takdire indirdi.

Toplam 843 haber.