Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Başkan Fadıloğlu'na ziyaret

Eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Cemevlerinin de yer aldığı teklif TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi

Cemevleriyle ilgili hükümler de içeren kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

Gül ile Fadıloğlu D.T. Şehitkamil Şahnesi'ni yerinde inceledi

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, D.T. Şehitkamil Sahnesi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Şahin, Viyana Belediye Başkanı Ludwig'i ziyaret etti

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Viyana temasları çerçevesinde Avusturya Belediyeler Birliği ve Viyana Belediye Başkanı Michael Ludwig'i ziyaret etti.

Şahin, Türk Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Viyana'da düzenlenen Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Yeşil Şehirler Yıllık Konferansı'nda ana konuşmacı olarak katıldı.

Gazi kentte ''Güney Cephesi'nden Sakarya'ya'' sergisi açıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Antlaşması'nın 101'nci yıl dönümü dolayısıyla 'Güney Cephesi'nden Sakarya'ya Harita, Fotoğraf ve Kartpostal' sergisi açıldı.

GSO'da Konukoğlu ve Ünverdi yeniden başkanlığa seçildi

Gaziantep Sanayi Odası'nda (GSO) 2022-2026 döneminde görev alacak yeni meclis divanı, yönetim kurulu, delege ve disiplin kurulu üyeleri seçildi.

Taşdoğan, Devlet Bahçeli'ye rapor sundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ederek çalışmalarını anlattı.

Özhaseki CHP'li belediyelere Şahinbey Belediyesini örnek gösterdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz günlerde Yüreğir Belediyesi'ne yaptığı ziyaretinde, CHP'li belediyelere, Şahinbey Belediyesi'nin çalışmalarını örnek gösterdi.

Bakan Soylu: “Yaklaşık şu anda 40 milyon dolarlık paraya el konuldu ama daha bu başlangıç

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yasa dışı bahis operasyonuyla ilgili, 'Bu operasyon Kıbrıs'tan çıktı, bu operasyon Halil Falyalı cinayetinden çıktı. Yaklaşık 2,5 milyar liralık bir paranın transferi görüldü. Şu anda yaklaşık 40 milyon dolarlık paraya el konuldu ama daha bu başlangıç' dedi.

MSB: “(Kimyasal silah iddiaları) Bu tür mühimmat Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde bulunmamaktadır”

Milli Savunma Bakanlığı tarafından kimyasal silah iddiaları hakkında yapılan açıklamada, 'Daha önce defalarca açıklandığı gibi Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından uluslararası hukuk ve anlaşmalarca yasaklanmış mühimmat kullanılmamaktadır. Bu tür mühimmat Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde bulunmamaktadır' denildi.

Bakan Yardımcısı Duran, KKTC’nin milli otomobili ’GÜNSEL’ ile test sürüşü yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, KKTC'nin yerli ve milli otomobili 'GÜNSEL B9' ile test sürüşü yaparak, üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye yenilenebilir enerjide Avrupa’da 5, dünyada ise 12’nci sıraya yükseldi"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye yenilenebilir enerjide Avrupa'da 5, dünyada ise 12'nci sıraya yükseldi. Bu başarıyı yenilenebilir enerji seviyemizi toplam enerji seviyemizin yüzde 55'ine ulaştırarak elde ettik. Orman varlığımızı 23 milyon hektara çıkararak Avrupa'da orman varlığını en çok artıran ülke olduk dedi.

Başkan Doğru'dan Muhtarlar Günü mesajı

Gaziantep'in Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nün 7'inci yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kılıç'tan Muhtarlar Günü mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Başkan Tahmazoğlu 3 katlı köprülü kavşak çalışmasını yakından takip ediyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehrin trafik sorununa çözüm olacak olan Yeşil Vadi Üç Katlı Köprülü kavşak çalışmalarını yakından takip ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Merhumlarımızın sayısı 41 oldu”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amasra'daki maden kazasında son işçiye de ulaşıldığını, hayatı kaybedenlerin sayısının 41'e yükseldiğini söyledi.

KKTC Meclis Başkanı Töre, Kıbrıs gazileriyle buluştu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Meclis Başkanı Zorlu Töre, Gaziantep'te Kıbrıs gazileriyle buluştu. Töre; Türkiye olmadan, kahraman Türk ordusu Kıbrıs'ta olmadan bu davanın yürütülmesinin mümkün olmadığını ifade etti.

TBMM Başkanı Şentop Millet Kütüphanesinin temelini atacak

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Gaziantep'e gelerek Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'ne yaptırılan Türkiye'nin en büyük ikinci Millet Kütüphanesi'nin temelini atacak.

Toplam 843 haber.