Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

CHP'li Erdoğan hayranı: 'Tayyip'in hastasıyım. Bu adama nankörlük edenler var, onlar bu ülkenin vatandaşı değil'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep mitingine 7'den 70'e her kesimden kişi katılırken CHP'li olduğunu söyleyen vatandaşın sözleri dikkat çekti. CHP'li olmasına rağmen Erdoğan'ı çok sevdiğini belirten kişi, Cumhuriyet Halk Partiliyim ama Tayyip'in hastasıyım. Bu adama nankörlük edenler var, onlar bu ülkenin vatandaşı değil. dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert mesaj

Gaziantep'te metro konforundaki banliyö tren hattı projesi olan Gaziray'ın açılışın gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete sert mesajlar verdi. Erdoğan muhalefetin proje ürünü elemanlar olduğunu belirterek, Beton duvara vursanız ses gelir ama arkadaş bunlardan hayırlı bir ses çıkmıyor dedi.

Gaziantep'te Erdoğan'a 'Başlasın Türkiye Yüzyılı' sürprizi

Gaziantep'te metro konforunda modern banliyö hizmeti verecek olan Gaziray'ın açılış programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Yücel Arzen ve orkestrası tarafından Başlasın Türkiye Yüzyılı! Yarın değil, hemen şimdi şarkısı ile karşılama yapıldı.

Cumhurbaşkanını karşılamak için uzun konvoy oluşturdular

Toplu açılış töreni için Gaziantep'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak üzere Araban'dan Belediye Başkanı Hasan Doğru ve AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney önderliğinde uzun araçlık konvoy oluşturuldu.

Gaziantep'te Cumhurbaşkanı seferberliği

Miting ve toplu açılış töreni için Gaziantep'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti öncesinde kentte güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarılırken, programların yapılacağı alanlarda ise temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yürütülüyor.

AK Parti heyetinin başörtüsü teklifi için muhalefet partileri ile görüşmeleri başlıyor

AK Parti heyeti, başörtüsü konusunda hazırlanan Anayasa teklifini görüşmek üzere bugün TBMM'de yer alan muhalefet partilerini ziyaret edecek.

Milletvekili Taşdoğan, Bakan Kasapoğlu'na projeleri sordu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep'in Karkamış ilçesi ve diğer ilçelerinde yapılması planlanan futbol sahası projesi ve tesisleşme projelerine ilişkin soru önergesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rusya’nın tahıl anlaşması kararıyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rusya'nın tahıl anlaşması kararına ilişkin olarak, Her ne kadar Rusya kendisi için aynı kolaylıkların gösterilmemesi sebebiyle bu konuda mütereddit davransa da, biz insanlığa hizmet için gayretimizi kararlılıkla sürdüreceğiz dedi.

Kılıç'tan 29 Ekim kutlaması

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99 yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Fadıloğlu'ndan Cumhuriyet mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 'Her türlü zorluk ve yokluğa rağmen Kurtuluş Savaşımızı eşsiz bir zaferle taçlandıran kahraman ecdadımızdan bizlere emanettir' ifadelerine yer verdi.

BEM-Bir Sen Gaziantep Başkanı Kuzu mazbatasını aldı

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Gaziantep Şube'nin 4. Olağan Genel Kurulu'nda Başkanlığa seçilen Seçil Özsöyler Kuzu ve yönetimi, mazbatalarını alarak göreve başladı.

İçişleri Bakanı Soylu Gaziantep'te

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gaziantep'te düzenlenen 'En iyi narkotik polisi anne projesi' çerçevesinde düzenlenen programa katıldı. 'Okulların önünde uyuşturucu satanları görürseniz ayaklarını kırın dediğimde bana kızıyorlar ifadelerini kullanan Bakan Soylu, Tedbirler sayesinde uyuşturucu ticareti düştü, biz sonuç alıyoruz dedi.

Altun Tarım Bakanı Kirişçi'den baraj istedi.

Gaziantep'in Araban ilçesi Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun, Gaziantep'e gelen Tarım Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi'ye Araban Ovası'nın verimli topraklarında yetişen ünü ülke sınırlarını aşan tarım ürünlerinin sürdürülebilirliği için Harmancık ve Çatboğazı barajlarının biran önce yapılmasını istedi

Başkan Şahin kamu ve özel sektörü bir araya getiren çalıştaya katıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından hayata geçirilen Gaziantep Projelerini Hayata Geçiriyor projesi çerçevesinde 3'üncüsü düzenlenen 'Gaziantep'te Kamu-Özel Sektör Diyaloğu' çalıştayında konuştu.

Başkan Doğru'dan milletvekillerine ziyaret

Gaziantep'in Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, Ankara'ya giderek Gaziantep milletvekillerini TBMM'deki ofislerinde ziyaret etti.

Bakan Kirişci: '2023 gibi önemli bir dönemece yaklaşıyoruz. Bu sadece bir seçim değil, Türkiye'nin yüzyılı olacak'

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. Teşkilat üyelerine seslenen Kirişci, 2023 gibi önemli bir dönemece yaklaşıyoruz. Bu sadece bir seçim değil, yeni bir yüzyılın başlangıcı olacak. Türkiye'nin yüzyılı olacak dedi.

Üreticiye destek olmaya devam

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Gaziantep'te Tarım Sektör temsilcileriyle buluştu.

Muhtarın taleplerini dinlediler

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, muhtarlarla buluştular. Muhtarların, Muhtarlar Günü'nü tebrik eden Başkan Fadıloğlu ile Kaymakam Kalaylı, tüm muhtarların talep ve sorunlarını dinleyerek, çözüm odaklı fikir alışverişinde bulundu.

Bakan Kirişci: 'Türkiye kendisine lazım olanı üretmeli'

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarım Okulunu ziyaret etti. Bakan Kirişci, Türkiye'nin üretimde kendisine lazım olan ürünlere yönelmesi gerektiğini ifade etti.

Toplam 843 haber.