Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Şahin, dünya engelliler farkındalık günü programına katıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde, Ceyda Düvenci'nin sunumuyla gerçekleşen 'Dünya Engelliler Farkındalık Günü' programına katıldı.

Matbaa, ajans ve reklamcılar GTO'da Buluştu

'Matbaa, Ajans ve Reklamcılık' sektörü temsilcileri Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meslek Komiteleri Sektör Buluşmalarında bir araya geldi.

Bakan Soylu: "Şu ana kadar 110 bin kaçak göçmeni ülkesine gönderdik”

Türkiye'nin yasa dışı göçe yönelik başarılı adımlar attığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, '2022'de Avrupa'da yakalanan kaçak göçmen ve geri gönderilen göçmen sayısı 55 bin. Sadece Türkiye'de şu ana kadar 110 bin kaçak göçmeni ülkesine gönderdik' dedi.

Geleneksel Gaziantep Alışveriş Günleri 9 Aralık'ta başlıyor.

Gaziantep Ticaret Odası organizasyonunda, yüzlerce firmanın katılımıyla büyük indirimlerin yapılacağı geleneksel Gaziantep Alışveriş Günleri 9 Aralık'ta başlıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Büyükdede'den Şahin'e ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

Gaziantep'e yeni göç müdürü belli oldu

Kocaeli'nde 4 yıldır görev yapan Mehmet Erkoç, Türkiye'nin en çok Suriyeli bulunduğu şehirlerinin başında gelen Gaziantep'e İl Göç İdaresi Müdürü olarak atandı.

Seçilmiş kadınlar ilklerin kadını Fatma Şahin ile buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 88. yıl dönümü dolayısıyla 81 vilayetten gelen seçilmiş kadınlarla bir araya geldi.

Büyükşehir, ODTÜ mezunları derneği iş birliğinde 5 bin metrekarelik alanı ağaçlandırdı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ODTÜ Mezunları Derneği iş birliğinde 'Yeşil Gaziantep Projesi' çerçevesinde 5 bin metrekarelik alan ağaçlandırıldı.

Belediyeden hediye yağmuru

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya üzerinden sorulan sorulara doğru cevap veren ve kurayla isimleri belirlenen vatandaşlara bisiklet ve tablet hediye etti.

Fadıloğlu, Karayılan'ın doğum günü davetine icabet etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, görme engelli Gürsel Karayılan'ın doğum günü davetine duyarsız kalmadı. Karayılan, '3 Aralık, benim doğum günüm. Sağ olsun Başkanımız davetimizi kırmadı. Bugün evimi ziyaret ederek beni ziyadesiyle mutlu etti' dedi.

Bakan Kurum’dan, “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesine başvuran vatandaşlara teşekkür mektubu

'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesine başvuran vatandaşlara teşekkür mektubu gönderen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Kura çekimlerimizi mart ayına kadar tamamlayacak ve 2 yıl içerisinde ilk 250 bin konutumuzu vatandaşlarımıza teslim edeceğiz' dedi.

602 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının daha kamu kurumlarına ataması yapıldı

Şehit yakını, gazi ve gazi yakını toplam 602 kişinin daha kamu kurumlarına ataması yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Türkiye Cumhuriyeti'ni terörle terbiye edeceğini ve bir uydu haline getireceğini sananlar büyük bir yanılgı içindeler. Sınırlarımızın hemen ötesinde onlarca yıllardır yaşanan savaşlardan ve karışıklıklardan ülkemizi korumaya, vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamaya kararlıyız' dedi.

Gül ile Şahin, Şehitkamil'deki projeleri yerinde inceledi

Gaziantep Valisi Davut Gül ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu beraberinde ilçedeki yatırımları yerinde inceledi. Projelerin detaylarına ilişkin Vali Gül ile Başkan Şahin'i bilgilendiren Başkan Fadıloğlu, projelerin en kısa sürede tamamlanarak halkın kullanımına sunulacağını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:” Taksim saldırısı sonrası kaçan Bilal Hassan’ın kardeşi yakalandı”

İçişleri Bakanı Soylu, 'Taksim saldırısı sonrası kaçan Bilal Hassan'ın kardeşi yakalandı. Taksim saldırganı teröristin sözde eşi olan Bilal'in YPG üniformalı fotoğrafları da ele geçirildi' dedi.

KKTC'nin tanınmasında Gaziantep örnek olacak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC'nin dünyada tanınması ve gelişmesinde Gaziantep modelini örnek alacaklarını belirterek, ziyaret ettiği Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti.

Araban'da doğalgaz alt yapı çalışmaları devam edecek

Gaziantep'in Araban ilçesinde Şubat 2022 tarihinde başlayan doğalgaz alt yapı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Hasan Doğru, alt yapı çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: 'Kıbrıs'ta iki devletli siyaset yeni siyasettir'

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 'Kıbrıs'ta iki devletli siyaset yeni siyasettir' dedi. Tatar, KKTC'nin tanınması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da tarihi adımlar attığını vurguladı.

Kuzeyşehir hızla gelişiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil ilçesinde devam eden çalışmaları inceledi.

Gazi kenti süsleyen ağaç ve çiçekler Oğuzeli fidanlığında üretiliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi tarafından Oğuzeli ilçesinde kurulan ve keti güzelleştiren ağaç ve çiçeklerin üretildiği fidanlıkta incelemede bulundu.

Toplam 843 haber.