Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Araban'da yoğun sis

Gaziantep'in Araban ilçesinde etkili olan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi.

Fadıloğlu Polis Meslek Eğitim Merkezleri sınavına hazırlanan gençlerle buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu'nda Polis Meslek Eğitim Merkezleri Sınavı'na hazırlanan gençlerle bir araya gelerek gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Göksüncük ve Yalangöz mahallelerine kilitli parke taşı

Şehitkamil Belediyesi, kırsal mahallelerdeki kilitli parke taşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi, son olarak Göksüncük ve Yalangoz Mahallesi'nde yeni açılan ve tahrip olan yollarda kilitli parke taşı çalışması yaptı.

Bakan Bilgin’den EYT açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda çalışmaların henüz tamamlanmadığını belirterek, Bütün bu çalışmalar tamamlanacak, ay sonuna kadar bitecek diye düşünüyorum. Aralık ayının sonuna kadar çalışmayı bitirip Meclise götürürüz diye umuyorum, çünkü çok hızlı çalışıyoruz. Yeni değil, uzun zamandır çalışıyoruz dedi.

Moda Gaziantep fuarı 19 Aralık'ta kapılarını açacak

Gaziantep Penye Tekstil Hazır Giyim, Aksesuarları, Kumaş ve Yan Sanayileri Fuarı (Moda Gaziantep), 19-22 Aralık 2022 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi aday öğrencileri bilgilendiriyor

Gaziantep Simya Koleji 12'nci sınıf öğrencileri, SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Fatma Şahin, Başkan Yardımcısı oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR) Siyasi Komite Toplantısı'nda CEMR Başkan Yardımcılığına seçildi.

Şahinbey sosyal tesislerde saç bakım hizmeti

Şahinbey Belediyesine bağlı Binevler Sosyal Tesisi'ne gelen kadınlar kuaförlük kursunda saçlarına bakım yaptırarak mutluluğunu yaşıyor.

Kreş ve anaokulu müdürlüğü personeline yangın eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü personeline Sivil Savunma Uzmanı Hanife Eyyüp tarafından yangın eğitimi verilerek, yangın tatbikatı çalışması yapıldı.

Macera dolu etkinlikler kış aylarında da devam ediyor

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, günlük hayatın rutininden biraz uzaklaşıp, yaşamına farklı deneyimler katmak isteyen gençleri, kış mevsiminde ağırlamaya devam ediyor. Gençler Doğada Buluşuyor Projesi çerçevesinde her ay 3 binin üzerinde öğrenci, macera dolu etkinliklerde bir araya geliyor.

Darıcı, AK Parti Araban Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atandı

Ak Parti Araban ilçesi Ak parti Gençlik Kolları Başkanlığı'na Eyüp Darıcı atandı.

Fadıloğlu, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Görev süremiz boyunca, 'İhtiyaçta Çözüm, Çözümde Kalite' sloganıyla kaynakları; verimli, etkili ve ekonomik kullanarak; ulaşımdan çevreye, sağlıktan eğitime, kültür-sanattan spora kadar pek çok alanda halkımızın hayat standardını arttıracak çalışmalar gerçekleştirdik' dedi.

Tahmazoğlu: 'Vatandaşlarımızın rahatlığı ve fikirleri bizim için önemli'

Göreve geldiği günden bu yana sayısız projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ilçe halkının konforu ve huzuru için imza attığı projelerle ilgili vatandaşları bilgilendirerek fikir alışverişinde bulunuyor.

Şahin, dünya engelliler farkındalık günü programına katıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde, Ceyda Düvenci'nin sunumuyla gerçekleşen 'Dünya Engelliler Farkındalık Günü' programına katıldı.

Matbaa, ajans ve reklamcılar GTO'da Buluştu

'Matbaa, Ajans ve Reklamcılık' sektörü temsilcileri Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meslek Komiteleri Sektör Buluşmalarında bir araya geldi.

Bakan Soylu: "Şu ana kadar 110 bin kaçak göçmeni ülkesine gönderdik”

Türkiye'nin yasa dışı göçe yönelik başarılı adımlar attığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, '2022'de Avrupa'da yakalanan kaçak göçmen ve geri gönderilen göçmen sayısı 55 bin. Sadece Türkiye'de şu ana kadar 110 bin kaçak göçmeni ülkesine gönderdik' dedi.

Geleneksel Gaziantep Alışveriş Günleri 9 Aralık'ta başlıyor.

Gaziantep Ticaret Odası organizasyonunda, yüzlerce firmanın katılımıyla büyük indirimlerin yapılacağı geleneksel Gaziantep Alışveriş Günleri 9 Aralık'ta başlıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Büyükdede'den Şahin'e ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

Gaziantep'e yeni göç müdürü belli oldu

Kocaeli'nde 4 yıldır görev yapan Mehmet Erkoç, Türkiye'nin en çok Suriyeli bulunduğu şehirlerinin başında gelen Gaziantep'e İl Göç İdaresi Müdürü olarak atandı.

Toplam 837 haber.