Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Antepsan'dan 25 Aralık mesajı

Antepsan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Bakır ile Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bakır, 25 Aralık Gaziantep'in kurtuluşunun 101. Yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Koçer'den 25 Aralık mesajı

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, yayımladığı mesaj ile 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını kutladı.

SANKO Sanat Galerisi'nde 'barınaklar' temalı resim sergisi

Ressam Mümin Candaş, tuval üzerine akrilik boya tekniği ve kağıt çalışmalarda suluboya, mürekkep kalemler ve füzen gibi farklı tekniklerle hazırladığı eserlerinden oluşan 'Barınaklar' konulu kişisel sergisini SANKO Sanat Galerisi'nde açtı.

Kileci'den 25 Aralık mesajı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada, Gaziantep savunması, dünyanın emsalsiz kahramanlık destanlarından biridir dedi.

Çıkmaz'dan 25 Aralık mesajı

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, bir mesaj yayımlayarak, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünü kutladı.

Celal Kadooğlu'dan 25 Aralık mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan'dan 25 Aralık mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Abidin Kaplan, bir mesaj yayımlayarak 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü kutladı.

Gaziantep Kolej Vakfı'nda 25 Aralık coşkusu

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Tahmazoğlu: 'Şehrimiz gazilik unvanını sonuna kadar hak ediyor'

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurtuluş Savaşı sırasında, Gaziantep halkının destansı bir direniş sergilediğini belirtti.

Başkan Doğru'dan 25 Aralık mesajı

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Şahin'den 25 Aralık mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 25 Aralık Gaziantep'in kurtuluşunun 101' inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Koçer'den 25 Aralık kutlama mesajı

Gaziantep Milletvekili AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Nejat Koçer, 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluşu yılı olması nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Eşref ziya terzi konseri yoğun ilgi gördü

Şehitkamil Belediyesi tarafından 25 Aralık Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluş'unun 101. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde sevilen sanatçı Eşref Ziya Terzi sahne aldı. Yoğun ilgi gören konserde Eşref Ziya Terzi, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

OSB Başkanı Şimşek'ten 25 Aralık mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Atalarımızın 101 yıl önce yazdığı kahramanlık destanının yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz dedi.

Baklagil çeşitleriyle mozaik yaptılar

Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Jale Tekinalp Yücel Kültür Merkezi Mozaik Sanatları öğrencileri tarafından raf ömrü dolan bulgur, pirinç, kurutmalık biber, kurutmalık patlıcan, biber, mercimek, mısır ve fıstık gibi ürünlerden mozaik yapılıyor.

Fadıloğlu'ndan 25 Aralık mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özkeçeci'den 25 Aralık mesajı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci 25 Aralık Gaziantep'in kurtuluş günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tahmazoğlu'ndan nikahı kıyılan çifte sürpriz

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi salonunda çifte sürpriz yaparak nikahlarını kıydı.

GAÜN'de Dünya Engelliler Günü paneli

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve IOM işbirliğinde, engelli kişilerin eğitim ve istihdama erişimde karşılaştıkları engelleri tartışmak için bir panel düzenledi.

Toplam 1044 haber.