Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Rektör Dağlı'dan yılbaşı kutlaması

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 2023'ün mutluluğun çoğaldığı, başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir yıl olması temennisinde bulundu. Prof. Dr. Dağlı, yayımladığı yeni yıl mesajında, 'Yeni bir yıla daha merhaba demenin heyecanı içindeyiz. Her yeni yıl, yeni umutların, beklentilerin ve mutlu bir geleceğin habercisidir' ifadelerini kullandı.

Dezavantajlı çocuklar için mobil eğlence

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) 'Gezici Çocuk Oyun Tırı' ile eğlenceyi, kırsal ve dezavantajlı mahallelerde eğitim gören miniklerin ayağına getiriyor.

GAÜN'de 'Gazi Mutfakta Kadın Eli' paneli

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu tarafından 25 Aralık Gaziantep'in kurtuluşu anısına hazırlanan 'Gazi Mutfakta Kadın Eli' Paneli düzenlendi.

Hulusi Akar: 'Güvendikleri dağlara karlar yağmadan tarihten ders almalıdırlar'

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi'nde tören düzenlendi.

Şahinbey'de 'Kurtuluş' etkinlikleri

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep'in Kurtuluşunun 101. Yılını düzenlediği spor etkinlikleri ile kutladı.

Şahinbey'li gençler Gaziantep savunmasını ağıtlarla anlattı

Şahinbey Belediyesi, 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş etkinlikleri oluşumunda Şahinbey İlçesi'ndeki ortaokullar ve liselerarası yarışmalar düzenledi. 'Türkülerde ve Ağıtlarda Antep Savunması' isimli yarışmada okullar dereceye girebilmek için duygu yüklü şiirler ve türküler okudular.

Gaziantep'in Kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlandı

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle kentte kutlama töreni düzenlendi.

Türkiye Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar'dan 25 Aralık mesajı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kılıç'tan 25 Aralık mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

ANKA'dan 25 Aralık kutlama mesajı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep büyükşehir, Gaziantep'in Kurtuluşu'na özel gençlik buluşması düzenledi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Gaziantep'in Kurtuluşu'nun 101'inci yıl dönümüne özel Gençlik Buluşması düzenlendi.

SANKO Üniversitesi'nde Gaziantep'in kurtuluşu kutlandı

SANKO Üniversitesi'nde Gaziantep'in Kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü nedeniyle 'Belgelerle Antep Savunması' konulu konferans düzenlendi.

Gaziantep'in kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü mesajı

Merkezi Gaziantep'te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Gaziantep'in Kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü nedeniyle bir mesajı yayımladı.

GTB başkanlarından 25 Aralık kutlama mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Şehit Kamil ve annesi ile Özdemir bey için tören düzenlendi

25 Aralık Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 101. yıl dönümünde Gaziantep Savunması'nın sembol kahramanlarından Şehit Kamil ile Özdemir Bey düzenlenen iki farklı törenle anıldı.

Halı Sektör Kurulu Başkanı Kaplan'dan 25 Aralık mesajı

Türkiye İhracatçılar Meclisi Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 25 Aralık Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

GTO Başkanlarından 25 Aralık mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları, 25 Aralık Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 101'inci yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Panorama 25 Aralık 2 yaşında

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılında yapımı tamamlanarak hizmete açılan Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi, 2 yılda 380 bin 167 kişiyi ağırladı.

Toplam 1044 haber.