Gündem

Gündem Haberleri

Balıkesir-Sındırgı’da deprem böyle görüntülendi

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde deprem böyle görüntülendi.

İzmir’de 6.6 büyüklüğünde deprem

İzmir Seferihisar merkezli 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Mesut Yılmaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

5 yıl sonra ilk defa duydu

Gaziantep'te yaşayan 5 yaşındaki yabancı uyruklu Hasan Halil, 2015 yılında Suriye'deki evlerinin önünde patlayan bomba nedeniyle sağır oldu. Türkiye geldikten sonra hayırseverler tarafından ameliyat masrafları karşılanan Hasan, kulağına takılan işitme cihazıyla 5 yıl aradan sonra ilk kez duydu.

Gaziantep Valisi Davut Gül'den çağrı

Gaziantep Valisi Davut Gül sosyal medya hesabından tüm Gazianteplilere çağrıda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransız mallarına boykot çağrısı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Ben buradan milletime sesleniyorum, nasıl ki Fransa'da 'Türk markalı mal satın almayın' deniliyorsa, bende buradan milletime sesleniyorum, sakın Fransız markalara asla iltifat etmeyin, bunları satın almayın' dedi.

Gaziantep’te sürdürülebilir kentsel hareketlilik eğitimi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde daha verimli bir ulaşım ağını şehre entegre etmek amacıyla kentin muhtelif yerlerinde bulunan insanların ve işletmelerin hareketlilik gereksinimlerini karşılamak için 7 çevre ilin online, Büyükşehir Belediyesi'nin teknik personellerinin ise yüz yüze katılımıyla Avrupa Birliği Delegasyonu iş birliğinde Çetin Emeç Toplantı Salonu'nda Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik (SUMP) eğitimi gerçekleştirildi.

Kalp krizi geçiren Emniyet Müdür Yardımcısı hayatını kaybetti

Gaziantep İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nadir Nadirgil, geçirdiği ani kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Emniyet Müdür Yardımcısı Nadirgil'in cenazesi düzenlenen törenle memleketi Isparta'ya uğurlandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünü yasa boğan haber

Gaziantep İl Emniyet Müdür Yardımcılık görevinde bulunan Nadir Nadirgil vefat haberi tüm Gaziantep Emniyetini yasa boğdu.

Gaziantep’in 100 Numaralı Adamı

Gaziantep'te yaşayan Soner Bozaslan adlı vatandaş 6 yılda 150 defa iş değiştirerek yeni bir rekora imza attı. Bu yıl içerisinde 20 kez iş değiştiren Bozaslan, Kemal Sunal'ın baş rolünü oynadığı 100 Numaralı adam filmini hatırlattı.

Bakan Soylu Gaziantep’te güvenlik toplantısına katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'te güvenlik toplantısına katıldı.

GAÜN Hastanesinde devir-teslim töreni gerçekleştirildi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hastanesinde başhekimlik devir teslim töreni gerçekleştirildi.

PKK/YPG’nin Suriye’de görev yapan sözde komutanı yakalandı

Kocaeli'de jandarma ekipleri tarafından PKK/YPG silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, Suriye'de örgüt adına sözde komutanlık ve eğitim sorumlusu olarak görev yaptığı iddia edilen şahsın da arasında olduğu 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

MSB:'4 terörist öldürüldü'

MSB:Zeytin Dalı bölgesinde biri Kandil kadrosunda olmak üzere tespit edilen 4 PKK/YPG'li terörist Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi.

Gaziantep’te anne adaylarına 943 bin litre süt dağıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Anneye Süt Bebeğe Can Projesi kapsamında anne adaylarına 45 günde bir 12 litre süt dağıtılmaya devam ediyor. Bir sosyal belediyecilik örneği olarak hayata geçirilen 'Anneye Süt, Bebeğe Can' projesi kapsamında ilk günden bu yana 29 bin 222 anne adayına, 251 bin 977 km yol katederek, 943 bin 44 litre süt dağıtıldı.

Gaziantep'te elektrik kesintisi yaşanacak bölgeler

Gaziantep Valiliğince yapılan açıklamada Gaziantep'in bazı bölgelerinde 20 Ekim 2020 tarihinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gaziantep’in kadın, erkek berberi

Gaziantep'te bir erkek berberinde çalışan Fatmagül Gerçek, müşterilerini nakış işler gibi özenle tıraş ediyor. Erkek berberinde kadın usta görenler ilk önce tereddüt etse de Fatmagül ustanın maharetini görünce koltuğa gönül rahatlığı ile oturuyorlar.

Türkiye’de bir ilk Gaziantep'te gerçekleştildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte temassız oyun şenliği düzenledi. Çocuklara hijyen kurallarının öğretildiği etkinliğe canlı bağlantı ile katılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çok güzel bir etkinlik ve bu etkinliğin bizim açımızdan çok büyük bir kıymeti var' dedi.

70 yıl sonra kimliğine kavuştu

70 yıldır kimliksiz yaşayan Bozan Kılıç, kardeşinin kendisine açtığı kardeşlik davası sonucunda kimliğine kavuştu. Köyde yaşadığı için kimliğe gerek duymadığını anlatan Kılıç, şimdi devletten yaşlılık maaşı beklediğini söyledi.