Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantep Elektrik Kesintisi 03 Aralık Perşembe

03 Aralık Perşembe günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantepliler yeni tedbirlerden memnun

Vaka sayısının her geçen gün artışa geçtiği Gaziantep'te vatandaşlar yeni korona virüs tedbirlerinden memnun olduklarını dile getirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden önemli duyuru

Gaziantep Büyükşehir belediyesi pandemi dolayısıyla önemli duyuru yayınladı

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan: “İlk aşı olacaklar arasında temas riski olan kamu görevlileri olmalıdır”

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, uzaktan çalışma imkanı olmayan ve kuruma gelme zorunluluğu olan kamu görevlilerine korona virüs aşısında öncelik tanınmasını istedi.

Gaziantep'te Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi yayınlandı

Koronavirüs ile Mücadele Kapsamında; Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi, İçişleri Bakanlığımız tarafından ayrıntılı olarak yayınlanmıştır.

Gaziantep Elektrik Kesintisi 02 Aralık Çarşamba

02 Aralık Çarşamba günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep'te vefat sayısı kaç ? Kaç kişi defin edildi ? 30.11.2020

Gaziantep'te vefat sayısı kaç ? Kaç kişi defin edildi ? 30 Kasım 2020 tarihinde Gaziantep'te defin edilen kişilerin tam listesi

Fevzi Çakmak bulvarının 20 yıllık asfaltı yenileniyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin, kent genelinde yürütülen son asfaltlama çalışmalarını denetledi.

Kullanılmayan taziye evleri immün plazma bağış merkezine dönüştürüldü

Şehitkamil Belediyesi ve Kızılay arasında imzalanan protokol sonrası, Şehitkamil ilçesinde kullanılmayan taziye evleri immün plazma bağış merkezi olarak hizmet vermeye başladı.

Kamu çalışanlarının mesai saatlerine düzenleme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, kamu çalışanlarının mesai saatlerinin 2 Aralık'tan itibaren 10.00-16.00 olarak belirlenebilmesinin uygun görüldüğü bildirildi

81 ilin valiliğine Sokağa Çıkma Kısıtlamaları konulu genelge gönderildi

İçişleri Bakanlığınca 81 ilin valiliğine Sokağa Çıkma Kısıtlamaları konulu genelge gönderildi.

Gaziantep’te cenazelere katılımlarına sınırlama geldi

Gaziantep İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun cenaze törenlerine ölen kişinin birinci derece yakınlarından en fazla 15 kişinin katılması kararı uygulanmaya başlandı. Cenaze işlemlerinin yapıldığı Mezarlıklar Müdürlüğü'nde geniş güvenlik tedbirleri alınarak yoğunluk oluşmasının önüne geçildi.

Gaziantep Elektrik Kesintisi 01 Aralık Salı

1 Aralık Salı günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Kış lastiği yoğunluğu başladı

Gaziantep'te, yarından itibaren araçlara takılması zorunlu olan kış lastikleri için lastik tamircileri vatandaşların isteklerini karşılamak için büyük çaba sarf ediyor.

Gaziantep'te vefat sayısı kaç ? Kaç kişi defin edildi ? 28.11.2020-29.11.2020

Gaziantep'te vefat sayısı kaç ? Kaç kişi defin edildi ? 27 Kasım 2020 tarihinde Gaziantep'te defin edilen kişilerin tam listesi

Gaziantep'in sevilen doktoru koronaya yenik düştü

Çıksorut Aile Sağlığı Merkezinde görevli ,sağlık camiasının ve Çıksorut halkı tarafından sevilen Dr. Enver Özçoban korondan vefat etti

Gaziantep Elektrik Kesintisi 30 Kasım Pazartesi

30 Kasım Pazartesi günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep Elektrik Kesintisi 29 Kasım Pazar

29 Kasım Pazar günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep'te sokakta yemek yenilmesi yasaklandı

Gaziantep'te cadde ve sokaklarda yemek yenilmesini yasaklandı.