Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantep'te bazı bölgelere yarın elektrik kesintisi

Gaziantep’te bazı bölgelere yarın (30 Eylül) elektrik verilemeyecek. İşte kesinti programı…

Gaziantep Valiliğin konutunun maliyeti ne kadar ?

Yapımına 2018 yılında başlanan yüzme havuzlu Gaziantep Valiliği Konutu için dört ayrı ihale düzenlenerek yaklaşık 7 milyon 300 bin TL harcandı. Son harcama, yüzme havuzuna katlanır cam sistemi kurulması için yapıldı. iddia ediliyor.

Vali Gül’den Gaziantep'te açılan 300 fabrika paylaşımı

Gaziantep Valisi Davut Gül resmi Twitter hesabından imalı bir paylaşım yaptı.

Gaziantep'te hastane müdürü korona virüse yakalandı

Yeni tıp korona virüs (Covid19) sürecinde ön saflarda yer alan Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nin Genel Müdürü Dr. Cengiz Bayram, hastalara şifa dağıtırken korona virüse yakalandı. 6 gün boyunca hastanede tedavi gören ve sağlığına kavuşan Dr. Bayram, 'Bu sıkıntılı süreçte beni ayakta tutan meslektaşlarımın üstün çabası ile dostlarımın ilgi ve desteği oldu' dedi.

Yabancı uyruklu kuzenler 11 gündür kayıp

Gaziantep'te yaşayan yabancı uyruklu kuzenler 18 yaşındaki Hatice Hüseyin ile 15 yaşındaki Esra Hüseyin 11 gündür kayıp. Evden alışveriş yapmak için çarşıya çıktıkları öğrenilen kuzenlerden Hatice Hüseyin'in iki hafta önce evlendiği ortaya çıktı.

10 yıldır kocasını sırtında taşıyor

Gaziantep'te yaşayan 55 yaşındaki Fatma Bal, 10 yıl önce bir kaza sonucu felç olan kocasını sırtında taşıyor.

Adil Öksüz’ün araziye çanta gömdü iddiası savcılığı harekete geçirdi

FETÖ'nün darbe girişiminde kilit rol oynayan firari Adil Öksüz'ün Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan bir araziye çanta içerisinde evraklar gömdüğü iddiası Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığını harekete geçirdi. İhbar üzerine bölgede 2 günlük kazı çalışması gerçekleştirildi.

Altın kaplamalı baklava yaptı, dilimini 550 liradan satıyor

Bursa'nın İznik ilçesinde 24 ayar altın kaplamalı baklava yapıldı. Altın kaplamalı baklavanın dilimi 550 liradan satılıyor.

Kızılay Şehidi ile yaralısı Türkiye’ye getirildi

Suriye'nin Çobanbey ilçesi kırsalında seyir halindeki Türk Kızılay aracına düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Mehmet Arif Kıdıman ile saldırıda yaralanan Suriyeli tercüman Cuma Kor Mahammed Kilis'e getirildi.

Dünyanın sayılı camilerinden birisi Gaziantep’te inşa edilecek

Gaziantep Valiliği ve SANKO Holding arasında, iki cami yapımı için protokol imzalandı. Vali Davut Gül, 'Türkiye'nin sayılı camilerinden, hatta çok iddialıyız, dünyanın sayılı camilerinden birisi Gaziantep'te inşa edilecek' dedi.

Bülent Arınç ve eşinin korona virüs testi pozitif çıktı

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, kendisinin ve eşinin korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Pakistan Savunma Günü Türkiye’de kutlandı

Ankara'daki Pakistan Büyükelçiliği, Pakistan Savunma Günü'nü kutlamak için bir resepsiyon düzenledi. Covid-19'un yayılmasını kontrol etmek için alınan önlemlerden dolayı, etkinliğe sadece Pakistan Büyükelçiliği çalışanları, aileleri ve Türk medya temsilcileri katıldı.

Türkiye Diyanet Vakfından Sudan’a yardım eli

Günlerce etkili olan sağanağın ardından son 80 yılın en büyük doğal afetlerinden birini yaşayan Sudan'a Türkiye Diyanet Vakfı yardım ulaştırdı.

Şehit ateşi Gaziantep'e düştü

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde görev yapan Türk askerine yönelik teröristlerce yapılan hain saldırıda ağır yaralanan Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan (28), şehit oldu. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serdar Aslan'ın acı haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi.

Gaziantep'te işçilerin yasal ve anayasal hakları ayak altına alınıyor.

Gaziantep'te işçilerin sendika üye olmalarını engelleme çalışmaları iddia ediyor

Koronalı aşçının yaptığı yemeği 300 işçi yedi iddiası

Gaziantep’te, 300 işçinin çalıştığı bir fabrikadaki aşçının korona virüs testi pozitif çıktı. Aşçının yaptığı yemeğin ise, dökülmek yerine işçilere yedirildiği iddia edildi. Duruma itiraz eden bir işçi ise, KOD-29 ile işten çıkarıldığını söyledi. Fabrika yetkilileri ise İddiaları yalanladı.

Gaziantep'te korona virüsten vefat eden sayısında artış

Gaziantep’te bugün bulaşıcı hastalık (koronavirüs) nedeniyle 19 kişi daha hayatını kaybetti. Bu sayı dün 9 olarak kayıtlara geçmişti.

Gaziantepli şehit son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde görev yaptığı mevziden düşerek şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ümit Çıkın, memleketi Gaziantep'te kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantep'e şehit ateşi düştü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde görev yaptığı mevziden düşerek şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ümit Çıkın'ın (26) acı haberi memleketi Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi.