Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantep’te kurallara uymayanlara ceza yağdı

Gaziantep'te asayiş uygulamasında aranan 71 şahıs yakalanırken, trafik uygulamasında ise kontrol edilen 4 bin 705 araç ve sürücüden 594'üne ceza kesildi.

Gaziantepliler artan vaka sayısına ve bunaltıcı sıcağa rağmen sokakta

Korona virüs vaka sayısının en yüksek olduğu 5 il arasında bulunan Gaziantep'te bunaltıcı sıcak da vatandaşları evde tutamadı.

Nurdağı’nda orman alanda yangın

GAZİANTEP(İHA) – Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 3 hektarlık makilik alan zarar gördü.

Gaziantep’te orman yangını

Gaziantep'in Nizip ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Havadan ve karadan gerçekleştirilen söndürme çalışması sürüyor.

17 yaşındaki kayıp Damla sosyal medya hesabından mesaj paylaştı

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde oturan ve kaybolan 17 yaşındaki Damla sosyal medya hesabından video paylaşarak 'Kaçırıldı falan diye endişe etmişsiniz, ama ben kaçırılmadım hepinize teşekkür ediyorum. Ailemin beni aradığını farkındayım ama ben onlara gitmek istemiyorum dedi.

Kurban Bayramında düğünü olacaktı, şehit düştü

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Ahmet Demir, memleketi Karaman'da düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında defnedildi. Şehidin nişanlı olduğu ve Kurban Bayramında düğün yapacağı öğrenildi.

Gaziantep’te orman yangını

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü.

Gaziantep’te vaka sayısı artıyor, yoğunluk azalmıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vaka sayısındaki artışa dikkat çektiği Gaziantep'te cadde ve sokaklardaki yoğunlukta azalma yaşanmıyor. Kuralların da hiçe sayıldığı kentte, maske ve mesafe kurallarına uymayan 2 bin 946 kişiye daha ceza yazıldı.

Ayasofya’daki ilk Cuma’da Antep baklavası ikram edilecek

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeniden ibadete açılan Ayasofya Cami'de 24 Temmuz'da kılınacak ilk Cuma Namazı'nda Antep Baklavası ikram edileceğini söyledi.

Arkeolog Merve Kaçmış’ın intiharında sır perdesi aralanıyor

Zeugma Mozaik Müzesi'nde görevli arkeolog Merve Kaçmış'ın intiharındaki sır perdesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan raporla aralandı. İntihardan sonra yapılan sayımların ardından hazırlanan raporda, Merve Kaçmış'a zimmetlenmek istenen binlerce eserden 10'unun kayıp olduğu ortaya çıktı.

Şehit Burak Derya’nın naaşı memleketine götürüldü

Van'da keşif uçağının düşmesi sonucu şehit olan polis memuru Burak Derya'nın naaşı, Gazipaşa Alanya Havalimanı'na getirilerek karayoluyla memleketi Mersin'in Anamur ilçesine götürüldü.

Gaziantep’te 11 ev daha karantinaya alındı

Gaziantep'te vaka sayıları artarken karantinaya alınan ev sayıları da artış gösteriyor. Son olarak Nizip ilçesinde 11 ev daha karantinaya alındı.

Siirt’te şehit olan 2 özel harekat polisi memleketlerine uğurlandı

Siirt'in Pervari ilçesi Doğan köy bölgesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 2 özel harekat polisinin naaşı düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

’Banker Bilo’ filmi gerçek oldu

Afganistan'dan yasa dışı yollarla Türkiye'ye gelen düzensiz göçmenlerin umut yolculuğu Diyarbakır'da son buldu. İnsan kaçakçıları tarafından dolandırılan Afganlar, İstanbul diye Diyarbakır'da yollara bırakıldı.

Düşen uçaktaki şehitlerin isimleri açıklandı

Van'ın Gevaş ilçesinde kırıma uğraması sonucu düşen uçakta şehit olan emniyet görevlilerinin isimleri açıklandı.

Van’da keşif uçağı düştü: 7 şehit

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gece saat 03.00 civarında buradan oraya giden ekiplerimiz Artos Dağı'nın 2 bin 200 rakımına uçağımızın çarparak kırıma uğradığını ve 2'si pilot olmak üzere kahraman 7 evladımızı kaybettiğimizi bize bildirdiler dedi.

Çanakkale'ye itina ile taşınan korona ilk fireyi verdi

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay’ın sosyal medya hesabından iddiası gündeme bomba gibi düştü.

15 Temmuz şehitleri anısına bisiklet turu

Şahinbey Belediyesi hain kalkışmanın yıl dönümünde 15 Temmuz ruhunu yaşatmak adına 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Bisiklet Turu düzenledi.

Vali Gül'den imama uyarı

Gaziantep'te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri sabah saatlerinde şehitlik ziyareti ile başladı. Şehitlikte okunan Kur'an-ı Kerim ve duanın ardından maske takmayı unutan imamı vali uyardı.