Gündem

Gündem Haberleri

Minik Berat’a tekerlekli sandalye sürprizi

Şehitkamil Belediyesi, doğuştan bedensel engelli olan 6 yaşındaki Berat Demirkıran'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, tekerlekli sandalye hediye etti. Minik Berat, babasının desteğiyle tekerlekli sandalyesine binerek, ilk turunu evin içinde attı.

Gaziantep Valiliği duyurdu! Mesai saatleri yeniden belirlendi

Gaziantep Valiliği, koronavirüs salgınına karşı yeni tedbirler aldı

Vakaların düştüğü Gaziantep’te çarşıdaki görüntü korkuttu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vak'a sayısının düştüğü 4 ilden biri olarak gösterdiği Gaziantep'te vatandaşlar rehavete kapıldı. Kentin işlek caddelerini dolduran vatandaşların sosyal mesafeye dikkat etmemeleri dikkat çekti.

Gaziantep'te elektrik kesintisi

15 Aralık Salı günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Korona virüsten eşini kaybedene bu habere dikkat

Şahinbey Belediyesi pandemiden dolayı mağdur olan esnafa ve usta öğreticilerden sonra şimdi de korona virüs nedeniyle eşlerini kaybeden vatandaşlara bin 500 lira nakdi yardım sağlıyor.

Dar gelirli öğrenciler için Gaziantep Valiliğinden kampanya

Gaziantep Valiliği dar gelirli öğrenciler için yardım kampanyası başlattı.

Korona virüs bir aileden 3 kişinin ölümüne neden oldu

Gaziantep’te yaşayan İbrahim Karaoğlan yakalandığı korona virüsü atlatırken, temas ettiği annesi, babası ve ağabeyi korona virüsten dolayı hayatını kaybetti. Koca aileden geriye 3 kardeş kaldıklarını anlatan Karaoğlan, “Kim kendinden şüphe ederse hemen karantinaya girsin. Hiç riske atmasın” dedi.

İki zabıta korona virüsten hayatını kaybetti

Gaziantep’te, uzun yıllardır Şehitkamil Belediyesinde zabıta olarak görev yapan iki arkadaş 10 gün arayla korona virüse yenik düştü.

Gaziantep’in 30 yıllık su sorunu çözüldü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, online olarak katıldığı Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit İlçesine bağlı Düzbağı mevkiinde düzenlenen 'Düzbağı İçme Suyu İsale Hattı ve Gaziantep Doğanpınar Barajı' açılış törenine katılan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, törenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Personel Alımı

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personel alımı yapıyor.

Gaziantep'te elektrik kesintisi

11 Aralık Cuma günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gazeteci Ahmet Gocuk son yolculuğuna uğurlandı

Dün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Güneş Gazetesi'nin emektarı Ahmet Gocuk toprağa verildi.

600 ton yük taşıyabilen deprem ranzası üretti

Türkiye'de son dönemde sıklıkla yaşanan depremlerden sonra İzmirli bir vatandaştan gelen talebi değerlendiren Gaziantepli çelik kasa üreticisi, deprem anında insanların içine sığınabileceği 600 ton yük taşıyabilen deprem ranzası geliştirdi. Fiyatın 10 bin lira ile 30 bin lira aralığında olduğunu aktaran üretici Haluk Dündar, deprem ranzasının yüzde 99 ihtimalle depremde hayat kurtaracağını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alınacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlık merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 515 personel alınacağını duyurdu.

Gaziantep'te bugün hava nasıl olacak ?

Gaziantep'te hava nasıl olacak? 10 Aralık Parşembe 2020 Gaziante'te hava durumu raporu yayımlandı. İşte meteorolojiden Gaziantep hava durumu tahmini.

Büyükşehir sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsata çevirdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasıyla beraber şehirde çalışmaları sıklaştırdı. Hafta sonu trafik akışının yoğun yaşandığı ana arterler olmak üzere 21 noktada asfalt bakımı gerçekleştirdi, altyapı ve asfaltlaması tamamlanan yerlerde kaldırım çalışmalarını tamamlandı.

Gaziantep'te elektrik kesintisi

09 Aralık Çarşamba günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep’te 3 sağlık çalışanı Koronadan vefat etti

"Türk Tabipler Birliği’nden yapılan açıklamaya göre, Kasım ayında 17’si Hekim olmak üzere toplam 63 sağlık çalışanı Covıd-19 nedeniyle hayatını kaybetti."

Suriyelilere 200 ton kömür yardımı

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, 'Kış Gelmeden, Sen Gel' projesi kapsamında Suriye'deki iç savaş nedeniyle zorlu kış koşullarında yaşayan mağdurlara 8 tır kömür yardımında bulundu. Yardım tırları Suriye'de çadırlarda ve briket evlerdeki zorlu koşullarda kışı geçiren mazlumlara kömür ulaştırmak üzere yola çıktı.