Gündem

Gündem Haberleri

Süt kazanına girip banyo yaptı

Konya'daki bir süt fabrikasında kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin banyo yapması tepki çekti. Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri soruşturma başlattı, ceza uygulandı.

Sürücülerin yağmur, öğrencilerin çamurla imtihanı

Gaziantep'te etkili olan yağmur nedeniyle oluşan su birikintileri araç sürücülerine, çamur ise öğrencilere zor anlar yaşattı

Gaziantep’te çarşamba ve perşembe gününe dikkat

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava değerlendirmelerine karşı vatandaşları uyardı.

Gaziantep'te günlerdir beklenen yağış başladı

Gaziantep'te günlerdir beklenen yağış başladı. Gaziantepliler aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalandı.

GAÜN öğrencilerinden örnek davranış

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, İzmir'de meydana gelen depremden sonra iyileştirme çalışmalarına katılmak için yola çıkıyor.

Minik Ayda’dan sevindiren haber

İzmir'deki depremin ardından 91'inci saatte Rıza Bey Apartmanı enkazından çıkarılan 4 yaşındaki Ayda Gezgin'in Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki tedavisi devam ediyor. Bugün Hastaneden yapılan açıklamada minik Ayda'nın genel durumunun iyi, bilincinin açık olduğu ve yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Gaziantep'e şiddetli yağmur uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki iller için şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Gazianteplilerden İzmir’e destek

İzmir'de yaşanan depremin ardından Gaziantep Dernekler Konfederasyonu ve Uluslararası Gastronomi Federasyonu gönüllülerden oluşan bir ekiple depremzedelere desteğe gitti.

Ayla’yı kurtaran ekip konuştu

3 yaşındaki Ayla Gezgin'i kurtaran İHH ekibi, Ayla'nın kendilerine Ben buradayım dediğini ve ilk olarak su ve ayran istediğini söyledi.

Gaziantep'te elektrik kesintisi

3 Kasım 2020 Salı günü tesis çalışması nedeniyle İlimizde Yüksek gerilim elektrik kesintisi uygulanacak olup, ilgili kesintinin yaşanacağı mahallelerin listesi aşağıda belirtilmiştir.

Enkazdan 91 saat sonra kurtarılan minik Ayla, hastaneye getirildi

İzmir'de depremden 91 saat sonra enkaz altından kurtarılan 3 yaşındaki Ayla Gezgin, ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi.

Gaziantep Valiliğinden uyarı

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan uyarıda il genelinde siren sistemi kurulumu için yürütülen çalışmalar kapsamında zaman zaman denemelerinin yapılacağı belirtelerek, panik yapılmaması istendi.

Meclis toplantısında depremzedeler için dua

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısının ilk oturumunda Başkan Tahmazoğlu ve belediye meclis üyeleri İzmir'de yaşanan depremde hayatını kaybedenler için dua etti.

Gaziantep Milletvekili Dr. Muhittin Taşdoğan'ın acı günü

MHP Gaziantep Milletvekili Dr. Muhittin Taşdoğan'in ağabeyi Halil Taşdoğan gece yarısı geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

3 yaşındaki Elif bebek enkazın altından sağ çıkarıldı

İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 yaşındaki Elif bebek enkazın altından sağ çıkarıldı.

Adalet Bakanı Gül: "Çirkin paylaşımlar hakkında soruşturma başlatılacak"

İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle bakanlar AFAD İzmir Koordine Merkezinde açıklama yaptı.

Depremin ana üstü havadan görüntülendi

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Seferihisar ilçesi Sığacık Mahallesi tsunami sonrası havadan görüntülendi. Deprem ve tsunaminin geride bıraktıkları gün ağarınca ortaya çıktı.

Depreme marketin kasasında yakalanan 3 kadını kısa mesaj kurtardı

İzmir'de meydana gelen depreme, yaptıkları alışverişin parasını ödemek için bekledikleri 3 kadın, attıkları kısa mesajla hayata tutundu. Yerleri tespit edildikten sonra 16 saattir sohbetlerini sürdüren 3 bayandan 2'si enkazdan kurtarıldı.

Gaziantep'te su kesintisi yaşanacak mahalleler

GASKİ Genel müdürlüğünün kendi sitesinde yaptığı açıklamaya göre Gaziantep'in bazı bölgelerinde 02.11.2020 tarihinde su kesintisi yaşanacaktır.