Gündem

Gündem Haberleri

2020'de neler yaşandı haber turu

Salgın, şiddet olayları, doğal afet, vefat olaylarının yaşandığı 2020 yılının panoraması oluşturuldu.

Gaziantep'te elektrik kesintisi 25.12.2020

25 Aralık Cuma günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep'te elektrik kesintisi 24.12.2020

24 Aralık Perşembe günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep'te elektrik kesintisi 23.12.2020

23 Aralık Çarşamba günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep'te vefat sayısı kaç ?

Gaziantep'te vefat sayısı kaç ? Kaç kişi defin edildi ? 22 Aralık 2020 tarihinde Gaziantep'te defin edilen kişilerin tam listesi

“Okulda şenlik var” projesi fair play ödülü aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 'Okulda Şenlik Var' Projesi ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından verilen Türkiye Fair Play Ödülleri Sportif Fair Play Tanıtım dalında ödül aldı.

Baklava aşkı beste yaptırdı

Gastronomi kenti ve baklavanın başkenti olarak bilinen Gaziantep'te baklavacılar, sosyal medya üzerinden kullandıkları müziklerin telif sıkıntısından dolayı kendi bestelerini yaparak, tanıtımlarını gerçekleştiriyor.

Yılbaşında sokağa çıkma yasağıyla ilgili Gaziantep Valiliğinden açıklama

Yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma yasağıyla ilgili Gaziantep Valiliğinden açıklama geldi

Elektrik kesintileriyle ilgili EPDK'dan açıklama

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz: 'Mağduriyet oluşmaması için cuma günleri, resmi ve dini bayramlarda ve bu bayramların bir önceki gününde, yani arifesinde, elektrik kesme işlemi yapılamayacak'

Sokağa çıkma yasağında Gaziantep'te elektrik kesintisi yaşanacak

19-20 Aralık günlerinde GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Türkiye’nin en büyük merkezi olacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü arasında Burç Yazıbağ'da yapılacak yeni Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi için protokol imzalandı. Barınak tamamlandığında Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı merkezi olacak.

Bu çeşmeden su değil çorba akıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde kurduğu 'Çorba İkram Çeşmesi' ile soğuk kış günlerinde vatandaşın içini ısıtıyor. Kent genelinde 11 çeşmeyle 6 bin kişiye ulaştırılan hizmet, 12 noktada daha yapılacak çorba ikram çeşmeleriyle toplamda 10 bin kişiye 23 noktada hizmet sağlayacak.

Korona virüsü yendi 8 defa plazma bağışında bulundu

Nizip'te korona virüsü yenerek sağlığına kavuşan Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şen, yaklaşık 4 ay içerisinde 8 defa plazma bağışında bulunarak Covid 19 hastalarına şifa oldu.

Gaziantep-Şanlıurfa Hızlı Tren Projesi tamamlandı

Gaziantep Valisi Davut Gül, Mersin-Gaziantep hızlı tren projesinin 2023'te tamamlanacağını, Gaziantep-Şanlıurfa güzergahının ise projesinin tamamlandığını duyurdu.

Mithat Sevin son yolculuğuna uğurlandı

Korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden Eğitim-Bir-Sen Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin, Gaziantep'te kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri şehitleri anıldı

17 Aralık 2016 tarihinde çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan halk otobüsüne terör örgütü PKK tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırının 4. yıl dönümünde; olayın meydana geldiği otobüs durağında anma programı düzenlendi.

Gaziantep'te vefat sayısı kaç ? Kaç kişi defin edildi ? 15.12.2020

Gaziantep'te vefat sayısı kaç ? Kaç kişi defin edildi ? 15 Aralık 2020 tarihinde Gaziantep'te defin edilen kişilerin tam listesi

Gaziantep'te elektrik kesintisi

17 Aralık Perşembe günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

HDP önündeki aileler, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin’i zılgıtlarla karşıladı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylem yapan aileleri ziyaret etti. Zılgıtlarla karşılanan Şahin, ''Biz Diyarbakır'ın dağlarında annelerimizle beraber çiçek toplamak istiyoruz'' dedi.