Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Fatih Erbakan: '14 Mayıs, Yeniden Refah ve Cumhur İttifakı'nın büyük zaferlerine vesile olacak'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gaziantep'te düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 14 Mayıs, Yeniden Refah Partisi ve Cumhur İttifakı'nın büyük zaferlerine vesile olacak dedi.

Gaziantep'te devasa projenin temelleri atılıyor

Şahinbey Belediyesi'nin ilklerden birisi olan dev tünel projesinin temel atma töreni 30 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek.

İçişleri Bakanı Soylu: “Dağdakileri ve şehirdekileri yakaladık”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Kayyumu kaldıracağız' açıklamasını eleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde 484 terör örgütü üyesinin işe girdiğini söyleyen Bakan Soylu, '484 PKK ve KCK'lıyı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aldılar. Dağdan geleni, dağdan gelenin kardeşini, oğlunu sözde değer ailesi diyorlar. Dağdakileri yakaladık, şehirdekileri yakaladık. Belediyeden atmak zorunda kaldılar. Çıkarmak zorunda kaldılar, yalancının mumu yatsıya kadar yanar'

Şehitkamil'de Amatör spor kulüplerine destek

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ASKF Gaziantep Başkanı Abdülkadir Gözegir'i ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen özel yetenek sınavları hazırlık kursunda eğitim gören öğrencilerle de bir araya geldiler.

İletişim Başkanı Altun'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığıyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili yabancı basında çıkan iddialara ilişkin, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı hakkında ortaya atılan bu mesnetsiz iddiaları kesin olarak reddediyoruz' dedi.

İmamoğlu'nun mitingi öncesi CHP'lilere tepki

Gaziantep'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mitingine yaya olarak giden bir grup CHP'li, şehrin işlek caddesinde kısa süreliğine yolu kapattı. Araç yolunu dolduran partililer nedeniyle uzun araç kuyruğu oluşunca bazı sürücüler klakson çalarak duruma tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu: “En geç 2 yıl içerisinde Suriyelileri kendi ülkesine göndereceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyeliler başta olmak üzere bütün mültecileri 2 yıl içerisinde ülkelerine göndereceklerini söyledi.

Taşdoğan hız kesmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Gaziantep Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Ali Muhittin Taşdoğan, seçim ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Gaziantep'in sevilen ve başarılı milletvekillerinden Ali Muhittin Taşdoğan kentin çeşitli noktalarına yaptığı ziyaretleri hız kesmeden devam ettiriyor.

Şirinevler'de coşkulu buluşma

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Addulhamit Gül ile birlikte Şirinevler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Büyük coşkuya sahne olan buluşmada konuşan Addulhamit Gül, 'Bu millet AK Parti'yi kurdu, Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durdu ve Recep Tayyip Erdoğan da Türkiye'yi 20 yılda kalkındırdı ve geliştirdi' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlık sorunuyla ilgili açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçirdiği rahatsızlığa ilişkin, 'Doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim' dedi.

Fadıloğlu, milletvekili adaylarıyla esnafın sorunlarını dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep milletvekili adayları ile birlikte esnafı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’TOGG kredisi’ açıklaması

Manisa'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kamu bankalarımız TOGG için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay 0,99 oran ile kredi kullandıracak. Yani Ziraat Bankası böyle bir destek verip 36 ay vade ile kredi kullandıracak ve TOGG satışlarını bu şekilde yapacaklar' dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun Gaziantep mitingi için valilikten açıklama

Gaziantep Valisi Davut Gül, Ekrem İmamoğlu’nun miting yapmasına ilişkin açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere 10 yeni müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni'nde, 'Çiftçilerimize ziraat bankamız vasıtası ile sıfır faizle hayvancılık kredi verecek, hayvan ve yem alımlarını destekleyeceğiz' diyerek çiftçilere verdiği 10 yeni müjdeyi açıkladı.

Gaziantep'ten 23 Nisan mesajları

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yayımladığı mesaj ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

Millet Cami'nde bayram namazını kılan Davutoğlu'na depremzede tepkisi

Bayram namazını Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Fatih Millet Cami'nde kılınan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na bir depremzede tepki göstererek, Nurdağı'na hoş gelmiş ama yanlış yere gidiyor dedi.

İş adamı Ertan Üğüdür, BBP Gaziantep İl Başkanı oldu

Gaziantep'te mevcut Büyük Birlik Partisi(BBP) İl Yönetimi fesh edilerek, işadamı Ertan Üğüdür yeni il başkanı olarak atandı.

Deprem konutları hızla yükseliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 yıl içerisinde yapılacağını açıkladığı ve depremzedeler için yapılan konutlarda çalışmalar son sürat devam ediyor. Eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde yapılan konut inşaat alanlarında inceleme yaptı.

AK Parti adayı Eyup Özkeçeci: 'Karşımızda terör destekli 6'lı masa değil, 7'li hatta 8'li masa var'

AK Parti Gaziantep ikinci sıra milletvekili adayı Mehmet Eyup Özkeçeci, 14 Mayıs seçimleri öncesi AK Parti'ye olan talebin ve ilginin giderek artmaya devam ettiğini ifade ederek, Karşımızda terör destekli 6'lı masa değil, 7'li hatta 8'li masa var dedi. AK Parti beşinci sırada milletvekili adayı Av. Mesut Bozatlı ise, Gençliğin sorunları üzerine çalışmalar yapacağız ve çözüm üreteceğiz ifadelerini kullandı.

Toplam 841 haber.