Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

MHP'den anket çıkışı

MHP Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Muhittin Taşdoğan, MHP'nin anket yaptırmadığını belirterek, Maalesef bu zamana kadar özellikle MHP'yi ilgilendiren anketlerde, hep doğruluktan uzak, kamuoyunu yönlendirici, yöneltici, yanıltıcı anketler yapılmakta dedi.

Gaziantep'te gençlere ikinci müjde

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te ikamet eden gençlere bisiklet hediye edileceğini müjdeledi.

Oğuzeli'nde çiftçiye sulama kanalı müjdesi

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde Körkün Höyük Arığı Sulama Kanalı için çalışmalar başladı.

Şahin, sözleşmeli personele verilecek sosyal denge tazminatını iki katına çıkardı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Belediye ve İl Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ile imzalanan Sosyal Denge Tazminatı (SDS) Ek Protokolü çerçevesindeki ilk yıl sözleşmeli personele verilmesi planlanan yüzde 40'lık SDS payını, sürpriz bir kararla tüm sözleşmeliler için yüzde 100'e çıkardı.

Gaziantep'te evlenecek gençlere büyük müjde

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, bu yıl Gaziantep'te dünya evine girecek gençlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını müjdeledi.

Fadıloğlu İle Gül, pazarcı esnafın sorunlarını dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül ile birlikte pazar esnafını ziyaret etti. Esnafa bol ve bereketli kazanç dileyen Abdulhamit Gül ile Rıdvan Fadıloğlu, pazar alışverişi yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Millet İttifakı'nı üzen karar, 2 bin kişilik grup AK Parti'ye katıldı

Millet İttifakı'nın ortaklarından Demokrat Parti'nin İslahiye ilçe teşkilatında aralarında parti yöneticilerinin de bulunduğu yaklaşık 2 bin kişilik grup seçimlerde AK Parti'ye katılma kararı aldı.

Eski Bakan Elvan'dan 'Gaziantep-Mersin hızlı treni' müjdesi

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'den Gaziantep'e kadar uzanan hızlı demir yolu projesinin tamamlanmak üzere olduğunun müjdesini verdi.

Fadıloğlu: 'Biz, gücümüzü milletten alıyoruz'

Seyrantepe Mahalle sakinleriyle buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Küçük hesaplarla büyük işler yapılmaz. Biz, gücümüzü milletten alıyoruz' dedi.

Fadıloğlu, esnafın talep ve sorunları dinlendi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül ile birlikte KÜSGET Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Bozgeyik: 'Gaziantep spor turizminin odağı olacak'

Spor Toto Teşkilatı Başkanı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik basın toplantısı düzenleyerek, gençlere ve spor faaliyetlerine yönelik projelerini açıkladı.

Bakan Varank, Güneydoğu'nun en büyük bilim merkezinin açılışını yaptı

Gaziantep'te yapılan ve Güneydoğu'nun en büyük bilim merkezi özelliğini taşıyan Müzeyyen Erkul Gaziantep Bilim Merkezi'nin açılış töreni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla yapıldı.

Başkan Tahmazoğlu TOGG'u test etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TOGG'nun vatandaşlarla buluştuğu tanıtım programında Türkiye'nin ilk ve yerli otomobilini sürerek, test etti.

Gaziantep'te modern nakliyatçılar sitesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından birçok meslek kolunu tek merkezde toplayacak Büyükşehir Sanayi ve Endüstri Merkezi (BÜSEM) projesi çerçevesinde Nakliyeciler Sitesi'nin temel atma töreni yapıldı.

Fadıloğlu: 'Hayat standardımızı yukarıya çıkarttık'

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu 8 Şubat Mahallesi sakinleriyle buluştu. Başkan Fadıloğlu, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderlerinde günden güne hayat standardımızı yukarıya çıkarttık. Her türlü negatifliğe rağmen Allah'a binlerce şükürler olsun ki yine bizim ülkemiz büyümesini devam ettirdi' dedi.

Şahinbey'de Mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında yapıldı.

Fadıloğlu: 'Biz, vatandaşımızın emrinizdeyiz'

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül ile birlikte Aktoprak Mahallesi'ndeki vatandaşlarla buluştu. Coşkunun zirveye ulaştığı buluşmada konuşan Başkan Fadıloğlu, 'Biz, vatandaşımızın emrinizdeyiz. Allah'a şükür 21 yıl önce vermiş olduğunuz emaneti layıkıyla yukarıya çıkartmaya ekip olarak gayret gösteriyoruz' dedi.

Gaziantep'i rahatlatan dev tünel projesi

Gaziantep'in ihtiyacı olan ve trafiği önemli ölçüde rahatlatacak olan dev tünel projesinin temeli atıldı. Şehrin trafiğini rahatlatmak adına önemli projelere imza atan Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi bunlara bir yenisini daha ekleyerek 2 km gidiş 2 km geliş olarak yapılan dev tünel projesi görkemli bir törenle açıldı.

Fadıloğlu, Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yayımladığı mesajla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik etti

Toplam 841 haber.