Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Dev proje ile yarım saatlik mesafe 61 saniyeye düşecek

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde hayata geçirilen dev tünel projesi ile şehrin kuzeyi ile güneyi arasındaki araç trafiği azaltılırken, yaklaşık yarım saatte sağlanan mesafe ise 61 saniyeye düşürülerek hem zaman hem de yakıt tasarufu sağlanacak.

Şehitkamil'deki kütüphanelerden 52 bin öğrenci yararlanıyor

Şehitkamil Belediyesine bağlı 24 gençlik kütüphanesi 2 çocuk kütüphanesinden şu an itibariyle 52 bin öğrenci faydalanıyor. Her yaştan öğrencinin kullandığı kütüphanelerdeki tüm imkanlar ücretsiz olarak sağlanıyor.

Eski Adalet Bakanı Gül'den dünyaya otokrasi cevabı

Eski Adalet Bakanı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Türkiye'de seçimin otokrasi ve demokrasi arasında kalacağı yönünde değerlendirmede bulunan yabancı ülkelere ve medya kuruluşlarına en güzel cevabın, seçim sonuçları olduğunu belirterek, Türkiye'ye demokrasiyle ilgili ev ödevleri veren ülkeler oldu. Türkiye demokrasisi ile ilgili sözde ders vermeye çalışanlara milletimiz demokrasi dersiyle cevap verdiğini herkes gördü' dedi.

Gaziantep Büyükşehir, kente yeni bir park daha kazandırıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 52 bin metrekare üzerine kurulu İbrahimli Kent Park ve çevre düzenlemesi yapım çalışmalarına başladı.

Gaziantep'te oy verme işlemi bitti, sayım başladı

Gaziantep'te, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açılarak oy sayımına başlandı.

Başkan Tahmazoğlu eşiyle birlikte oyunu kullandı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine giderek ailesi ile birlikte 2013 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Başkan Fadıloğlu, oyunu kullandı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çerçevesinde oyunu kullandı. Yapılan seçimlerin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Fadıloğlu, 'Milletimizin iradesi hangi noktada tecelli ederse biz ona saygı duyuyoruz. Vatandaşlık bilinci içerisinde tüm vatandaşlarımızın oyunu kullanmasını hassaten rica ediyorum' dedi.

Gaziantepliler oy kullanmak için okullara akın ediyor

Gaziantep'te 1 milyon 358 bin seçmen, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde oy kullanmak için okullara akın ediyor. Kentte, saat 08.00 itibariyle başlayan oy verme işlemi yoğun katılımla devam ediyor.

Eski Adalet Bakanı Gül oyunu Gaziantep'te kullandı

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu memleketi Gaziantep'te kullandı.

Belediye başkanlarından Anneler Günü mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yayımladıkları mesaj ile Anneler Günü'nü kutladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: “Cumhurbaşkanımız seçimlerin sonuçlarını herkesten önce bilecek”

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, 'Seçimlerin sonuçlarını ilk önce Türkiye'de öğrenmek istiyoruz. Ve biz iddia ediyoruz bizim dışımızda hiç kimse o kadar hızlı bir şekilde bu sonuçlara ulaşamayacak. Yani sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan o gün seçimlerin sonuçlarını herkesten önce bilecek' dedi.

'Bütün cadde Suriyeli' dedi, karşılaştığı ilk esnaf Türk çıktı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde esnafları dolaşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bu caddenin tamamı Suriyeli, hepsi Suriyeli esnaf diyerek giriş yaptığı caddede karşılaştığı ilk esnaf ise Türk çıktı.

Ümit Özdağ'a Gaziantep'te büyük şok

Ata İttifakı'nı destekleyen Zafer Partisi'nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçim gezisini sürdürdüğü Gaziantep'te girdiği bir iş yerinde Suriyelileri göndereceğiz söyleminin ardından büyük bir şok yaşadı.

Tahmazoğlu trafik haftasını kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Trafik Haftasını kutlayarak şehrin trafiğini rahatlatmak ve trafik bilincini aşılamak için önemli projelere imza attıklarını ifade etti.

Gül, Fadıloğlu ile Şahin, vatandaşların sorunlarını dinledi

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çıksorut Mahallesi'ndeki vatandaşlarla buluştu. Abdulhamit Gül, '14 Mayıs, yeniden yola devam etmenin adresidir, büyük Türkiye'nin adresidir' dedi.

Fadıloğlu, çocuklar ve yaşlılarla ilgilendi.

Aile ziyaretlerini aralıksız devam ettiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mevlana Mahallesinde ikamet eden 6 ailenin konuğu oldu. Başkan Fadıloğlu, özellikle çocuklar ve yaşlılarla yakından ilgilendi.

Başkan Tahmazoğlu vatandaşla iç içe

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşın rahatı ve konforu için sayısız projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Önceki dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Milletvekili adayı Abdulhamit Gül ile birlikte esnafı ziyaret etti.

Fadıloğlu: 'İstikrarın sürmesi çok önemli'

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İncilikaya Mahallesi'ndeki vatandaşlarla buluştu. Başkan Fadıloğlu, 'İstikrarın sürmesi çok önemli. Halkımızın vermiş olduğu destekle hayat standardımız günden güne yukarıya çıktı' dedi.

Mustafa Destici: 'Ne kadar terör örgütü varsa Kılıçdaroğlu'nu destekliyor'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, vatan ve bayrak sevdası yaşayanların Cumhur İttifakı'na oy vereceğini söyleyerek, 'Ne kadar terör örgütü varsa Kılıçdaroğlu'nu destekliyor' dedi.

Toplam 841 haber.