Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

GTB Başkanlarından seçim değerlendirmesi

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği genel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Erdoğan'ın zaferi Gaziantep'te coşkuyla kutlanıyor

13. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde sandıkların büyük bir bölümünün açılmasının ardından resmi olmayan sonuçlara göre zafer kazanan Recep Tayyip Erdoğan için AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nda buluşan binlerce vatandaş kutlamalara başladı.

Gaziantep'te oy verme bitti sayım başladı

Gaziantep'te 13. Cumhurbaşkanı 2.Tur Seçimi için saat 08.00'da başlayan oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açılarak oy sayımına başlandı.

Sedyeyle oy kullanmaya geldi

Gaziantep'te yaşlılığa bağlı nedenlerle yürüyemeyen 77 yaşındaki Hasan Bakır, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için sedye ile okula getirilerek, oyunu kullandı.

Başkan Fadıloğlu, oyunu kullandı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri çerçevesinde oy kullandı.

Eski Adalet Bakanı Gül, oyunu Gaziantep'te kullandı

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için oyunu memleketi Gaziantep'te kullandı.

Gaziantep'te oy verme işlemi yoğun yağmur altında başladı

Gaziantep'te 13. Cumhurbaşkanı'nı seçmek için oy verme işlemi başladı. Kentte etkili olan sağanağa yağmura rağmen oy vermek isteyen vatandaşlar, okullara akın etti.

Fadıloğlu, esnafın sorun ve taleplerini dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 29 Ekim Mahallesi sınırları içerisinde hizmet sunan esnafı ziyaret etti.

Gül ile Fadıloğlu, işçileri ve esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinledi

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, fabrika işçileri ve esnafla bir araya geldiler.

Yurt dışı oylarının tümü Ankara’ya getirildi

28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçiminin 2. turu için yurt dışında kullanılan oyların tamamı Ankara'ya getirildi.

Eski Adalet Bakanı Gül gençlere taş çıkarttı

TBMM 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde yeniden milletvekili seçilen eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, gençlerle yaptığı basketbol maçında 6 sayı atarak gençlere taş çıkarttı. Milletvekili Gül, performansıyla beğeni topladı.

AK Parti Gaziantep milletvekilleri mazbatalarını aldı

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti Gaziantep Milletvekili olarak seçilen 8 aday düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Fatih Erbakan: 'Gaziantepliler inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesine müsaade etmedi'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde milletin Cumhur İttifakı'nı zafere ulaştırdığını belirterek, Gaziantepliler inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesine müsaade etmedi dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli 'Recep Tayyip Erdoğan kararının son mührünü de vurmak lazımdır'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs'ta başta depremzedeler olmak üzere milletin büyük bir bölümünün Recep Tayyip Erdoğan kararı aldığını belirterek, 28 Mayıs'ta bu kararın son mührünü de vurmak lazım dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sırf aç gözlülükle fahiş fiyat artışı yapanların ümüğünü sıkacağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konut fiyatları ve kira artışlarının can sıkıcı hale geldiğini belirterek Makul ve orantılı, hiçbir sebebi olmadığı halde, sırf aç gözlülükle fahiş fiyat artışı yapanların ümüğünü sıkacağız. dedi.

Başkan Tahmazoğlu'ndan gençleri sevindiren hediye

Öğrencilere yaptığı sürprizler ve verdiği hediyelerle gençlerin gönlünde taht kuran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu gençlere yeni bir sürpriz daha yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 Mayıs'ta Gaziantep'te halkla buluşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Nisan (Pazar) günü saat 17.00'da İstasyon Meydanı'nda halkla buluşacak.

Gaziantep'ten 19 Mayıs mesajları

Gaziantep'te bazı kamu kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri temsilcileri, 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Dev proje ile yarım saatlik mesafe 61 saniyeye düşecek

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde hayata geçirilen dev tünel projesi ile şehrin kuzeyi ile güneyi arasındaki araç trafiği azaltılırken, yaklaşık yarım saatte sağlanan mesafe ise 61 saniyeye düşürülerek hem zaman hem de yakıt tasarufu sağlanacak.

Toplam 840 haber.