Eğitim

Eğitim Haberleri

SANKO Okulları Yüzmede Bölge şampiyonu oldu

Gaziantep SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Bölge Müsabakası'nde bölge birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olarak önemli başarıya imza attı.

GİBTÜ-Elit Solar Enerji işbirliği

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Elit Solar Enerji İle Elektromekanik Kumanda Laboratuvarını açtı.

GAÜN'de teknolojinin izinde inovasyon ve kariyer sohbetleri

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi ve Türkiye'de İsviçre Ticaret Odası Derneği iş birliğiyle, İsviçre merkezli uluslararası bir grup şirketin CEO'ları ve üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olarak yer aldığı 'Teknolojinin İzinde İnovasyon ve Kariyer Sohbetleri' paneli düzenlendi.

Hem eğitim, hem üretim

GAHİB Halıcılık ve Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, halı, ekmek ve yemek üretim tesisleri ile modern fabrikaları andırıyor.

Tahmazoğlu'ndan üniversite öğrencilerine 270 milyonluk dev destek

Geçtiğimiz yıllarda üniversite öğrencilerine destekte bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, desteğini artırarak sürdürmeye devam ediyor. Tahmazoğlu'nun Üniversite öğrencilerine güz ve bahar döneminde vermiş olduğu destek 270 Milyon TL oldu.

GAÜN Yabancı Diller Yüksekokulunda mesleki gelişim programı başarıyla tamamlandı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yabancı Diller Yüksekokulu, Aralık 2023'te başlatılan Mesleki Gelişim programının başarıyla tamamlandığını duyurdu. Programın çıktıları, yüksekokulun tüm akademik personeli ile paylaşıldı.

GİBTÜ'den Katar'da üst düzey temaslar

GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir Katar Üniversiteleri ile Uluslararasılaşma Stratejisi Doğrultusunda İş Birliklerini Geliştirmek Maksadıyla Katar'da Önemli Temaslarda Bulundu.

GAÜN'de Göç toplantısı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sarıbıyık ve Göç Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Çiçek, Suriyeli Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

Üniversite yolunda sınav stratejileri

SANKO Üniversitesi akademisyenleri, 'Üniversite Yolunda Sınav Stratejileri' konulu etkinlik kapsamında Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrencilerle bir araya geldi.

GAÜN'lü milli öğrenci Türkiye rekorunu kırdı

Türkiye Büyükler Salon Şampiyonasında piste çıkan milli atlet Salih Teksöz, 800m'de Türkiye rekorunu kırdı.

'Lisede Bir Gün' etkinliğiyle GKV Özel Liseleri tanıtıldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Lisede Bir Gün programına katılan GKV Özel Ortaokulu son sınıf öğrencileri, gün boyu bir birinden farklı etkinlikle 2023-2024 eğitim öğretim yılında eğitim görecekleri GKV Özel Liselerini yakından tanıma şansı yakaladı.

GAÜN'de deprem bölgesi zirvesi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından Deprem Bölgesi Zirvesi düzenlendi.

SANKO Okulları öğrencileri teniste il ikincisi oldu

SANKO Okulları Yıldız Kız ve Erkek Tenis Takımları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Tenis Müsabakası'nda il ikincisi oldu.

Fırst Lego Challenge Turnuvası

SANKO Okulları öğrencileri, First Lego Challenge Turnuvasında bölge ikincisi oldu.

Cumhurbaşkanı Tatar'dan GAÜN'ne övgü

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'inci yıl dönümü dolayısıyla Gaziantep Üniversitesine (GAÜN) gelen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve yanındaki heyet Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın'ı ziyaret etti.

GAÜN'lü akademisyen dünyanın en başarılı genç ekonomistleri arasında

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Akif Destek, RePEc/IDEAS (Research Papers in Economics) verilerine göre hazırlanan ve 2024 yılı Ocak ayı için yayınlanan dünyada en başarılı genç ekonomistler listesinde yer aldı.

Deprem Bölgesi Zirvesi'nde depremin teknik boyutu irdelenecek

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenecek olan Deprem Bölgesi Zirvesi'nde depremin teknik boyutu irdelenecek.

Deprem bölgesi zirvesi'nde depremin psikolojik ve sosyal boyutu konuşulacak

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenecek olan Deprem Bölgesi Zirvesi'nde 'Depremin Psikolojiye ve Sosyal Hayata Olan Yıkıcı Etkisi ' ele alınacak.

Erdem Koleji öğrencisi Balkan şampiyonu oldu

Sırbistan'da gerçekleştirilen U20 Balkan Şampiyonası'nda Erdem Koleji öğrencisi Eren Keser'in yer aldığı Türkiye takımı 4x400 bayrak takım yarışında 3.30.05'lik derece ile altın madalya kazandı.

Toplam 849 haber.