Eğitim

Eğitim Haberleri

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Eğitimde iş birliği protokolü imzalandı

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Haldun Göktaş'tan GAÜN'de

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanvekili Prof. Dr. Haldun Göktaş ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Arif Bilgin Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) inceleme ve toplantılara katıldı.

Gazikültür, yeni bir eseri daha okuyucuyla buluşturdu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür Yayınları, akıllı ve dirençli kentler üzerine 'Farklı Yönleriyle Akıllı Kent Uygulamaları, Mevcut Durum ve Çözüme İlişkin Yaklaşımlar: Bir Yol Haritası' adlı eseri okuyucuyla buluşturdu.

HKÜ'lü öğrenciler 3. Antalya Diplomasi Forumu'nda üst düzey diplomatlarla buluştu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencileri ve öğretim üyeleri, 3. Antalya Diplomasi Forumu'nda üst düzey diplomatlarla buluştu.

Yatırımın Şifreleri HKÜ'de masaya yatırıldı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HKÜ-SEM) ve Genç Finansçılar Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen 'İslam Memiş Yatırımın Şifrelerini Veriyor' adlı programda Finans Analisti İslam Memiş; ekonomi ve finansal piyasa konularında güncel ve detaylı bilgileri öğrencilerle paylaştı.

Avrupa Birliği ve Avrupa Komisyonu HİSTOLAB yarışması

SANKO Okulları öğrencileri, Avrupa Birliği ve Avrupa Komisyonu tarafından organize edilen HİSTOLAB (Ulusötesi Tarih Eğitimi ve İş birliği Laboratuvarı) proje yarışmasında Türkiye elemelerini geçerek Fransa'da sergi ve ödül törenine davet edildi.

GİBTÜ'de din öğretimi konuşuldu

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) ev sahipliğinde düzenlenen 'Türkiye'de Din Öğretimi (Sorunlar ve Fırsatlar)' paneli, öğrenci ve akademisyenlerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, İslam dünyasının büyük bunalımlar yaşadığı bir süreçte ilahiyat fakültelerinde üretilen dini bilgininin yapısının ve toplumsal karşılığının büyük önem arz ettiğini ifade etti.

SANKO Okulları'nın 12 projesi TÜBİTAK bölge finallerine gidiyor

SANKO Okulları'nın 33 öğrencisi 12 projeyle '55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda bölge finallerinde yarışmaya hak kazandı.

GAÜN öğrencisi Kur'an-ı Kerim'i yarışmasında birinci oldu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencisi Ahmet Suci, Dicle Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kur'n-ı Kerim'i Güzel Okuma' yarışmasında birinci oldu.

Serkan Kaptan, GAÜN öğrencilerine tecrübelerini anlatı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından hazırlanan, konuşmacılığını TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan'ın yaptığı Küresel Şoklar ve Havacılık Sektörünün Gelecekteki Konumu Konferansı gerçekleşti.

GAÜN'de 'Gençlerin Dilinden Erbakan' anma programı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Necmettin Erbakan Düşünce Topluluğu, Fatih Yetiştiren Anneler Topluluğu ile Bir Dünya Gençlik Topluluğu tarafından 23. T.C. Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 13. yılı kapsamında 'Gençlerin Dilinden Erbakan' anma programı düzenlendi.

HKÜ'de 'Yitik Cennet Kadınlık' programı gerçekleştirildi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü/Anabilim Dalı tarafından Yitik Cennet Kadınlık programı düzenlendi.

GAÜN'de 'Kutadgu Bilig Beyit Okumaları' konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Dr. Öğr. Üyesi Ülkü Polat tarafından 'Kutadgu Bilig Beyit Okumaları' konferansı düzenlendi.

GAÜN öğrencisi Ünilig Muaythai Türkiye birincisi oldu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencisi Enes Bilben, Ünilig Muaythai Şampiyonası'nda Türkiye birincisi oldu.

GAÜN Azez İslami İlimler Fakültesi'nde sempozyum

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Azez İslami İlimler Fakültesi'nde Uluslararası Dini ve Beşeri Açıdan Deprem Sempozyumu düzenlendi.

Geleceğin Hukukçularına Kariyer Tavsiyeleri

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen 'Geleceğin Hukukçularına Kariyer Tavsiyeleri' adlı seminerde Kalyon Enerji Baş Hukuk ve Uyum Müşaviri Av. Bahar Selma Vicdan tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

HKÜ'de 'Türkiye Yüzyılı'nda Mühendislik Eğitimi' konferansı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Mühendislik Fakültesi ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi iş birliğiyle 'Türkiye Yüzyılında Mühendislik Eğitimi' konulu konferans düzenlendi.

SANKO Okulları Yüzmede Bölge şampiyonu oldu

Gaziantep SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Bölge Müsabakası'nde bölge birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olarak önemli başarıya imza attı.

GİBTÜ-Elit Solar Enerji işbirliği

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Elit Solar Enerji İle Elektromekanik Kumanda Laboratuvarını açtı.

Toplam 828 haber.