Eğitim

Eğitim Haberleri

Şehitkamil'deki öğrencilere 4 bin TL nakdi destek

Şehitkamil Belediyesi tarafından mesleki ve teknik liselere kayıt yaptıran tüm öğrencilere, 4 bin TL nakdi destek verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Ara Tatil Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Özer, Kahramanmaraş depremleri sebebiyle ikinci dönem okulların geç açılmasıyla merak edilen ara tatilin nisanda yapılacağını öğretmenlerin de idari izinli sayılacağını açıkladı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Rektör Demir'e hayırlı olsun ziyareti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversite (GİBTÜ) Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Şehmus Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HKÜ, Eğitim ve Kariyer Fuarı için İstanbul'da

Ülke genelinde birçok ilde düzenlenen eğitim ve kariyer fuarına katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), geniş ve özel standı ile bu kez İstanbul Eğitim ve Kariyer Fuarı'nda üniversite adayı öğrencilerle buluştu.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü duyurdu: Bu öğretmenler idari izinli sayılacak

İl Mem duyurdu: Bu öğretmenler idari izinli sayılacak

Yeni Rektör'e hayırlı olsun ziyareti

Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, Mardinliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (MAREV) Başkanı Abdülkerim Arslan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra birçok Mardinli sanayici ve iş insanı Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Şehmus Demir'i makamında ziyaret ettiler.

GİBTÜ'de yeni dönem

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şehmus Demir, görevi teslim aldı. Rektör Demir, 'Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak ülkemizde ve dünyada fark oluşturan bir üniversite olmak için uğraş sarf edeceğiz' mesajını verdi.

Depremzede öğrencilere verilecek desteğin detayları açıklandı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, depremzede öğrencilere verilecek maddi desteğin detaylarını açıkladı.

Depremzede Öğrencilere Verilecek Maddi Desteğin Detaylarını Açıklandı

Gaziantep Büyükşehir Belediye tarafından, depremzede öğrencilere verilecek maddi desteğin detaylarını Fatma Şahin açıkladı.

GİBTÜ kurucu rektörü Nihat Hatipoğlu'ndan veda mesajı

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, görev süresinin dolması ve Prof. Dr. Şeymus Demir'in yeni rektör olarak atanmasının ardından veda mesajı yayımladı.

Fadıloğlu'ndan ana sınıfı öğrencilerine moral ziyareti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ana sınıfı öğrencilerini ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, moral verme amacı taşıyan ziyaretinde öğrencilerle yakından ilgilendi ve kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

İlk ders gününde öğrencilere kırtasiye ve çanta desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, depremden etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde 2022-2023 eğitim-öğretim yılı ikinci dönemi ilk dersinde öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi desteği verdi.

Deprem bölgesi İslahiye'de eğitim başlamadı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en fazla etkilenen illerden Gaziantep'in İslahiye ilçesinde okulların hasarlı olması nedeniyle eğitim öğretim için kurulan çadır ve konteynır kentlerdeki eğitim serüveni başlamadı.

Gaziantep'te depremzede öğrencilere maddi destek

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nurdağı ve İslahiye'de ikamet eden depremzede lise ve üniversite öğrencilerine maddi destek sağlayacaklarını açıkladı.

Deprem sonrası çocukların okula uyum süreci

Bölgede 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından felaketin yaralarının sarılması amacıyla çalışmalar sürdürülürken, Gaziantep'in de aralarında bulunduğu illerin bir bölümünde 13 Mart Pazartesi günü ders zili yeniden çalacak.

Şehitkamil'de kütüphaneler yeniden hizmet vermeye başladı

Şehitkamil Belediyesine bağlı gençlik kütüphaneleri, deprem afeti sonrasında gerçeklştirilen riskli yapı testinin ardından öğrencilerin kullanımına yeniden açıldı. Yıl içerisinde yaklaşık 50 bin öğrencinin yararlandığı kütüphanelerde her yaştan öğrenciye hizmet veriliyor.

Vali Gül okulların açılmasıyla ilgili tarih verdi

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep'te eğitim-öğretime 13 Mart 2023 tarihinde başlamayı planladıklarını bu kapsamda Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde pansiyonlu okumak isteyenlerin nakillerinin kabul edileceğini duyurdu.

Gezici çocuk kütüphaneleri İslahiye ve Nurdağı'nda çocuklarla buluşuyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde yaşayan çocuklara yönelik Gezici Uygulamalı Çocuk Kütüphanelerini hayata geçirdi.

GAÜN'de ÖSYM koordinatörleri değerlendirme toplantısı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Koordinatörleri Değerlendirme Toplantısı, ÖSYM Başkanı ve OHAL bölgesindeki koordinatörlerinin katılımıyla Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplam 850 haber.