Eğitim

Eğitim Haberleri

SANKO'da 'Barınaklar' temalı resim sergisi

Ressam Mümin Candaş'ın 23 Aralık 2022'de SANKO Sanat Galerisi'nde açtığı 'Barınaklar' temalı kişisel resim sergisi devam ediyor.

Üniversite öğrencilerine final sınavları döneminde çorba ikram edilecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi'nin (GAÜN) öğrencilerine vize sınav döneminde yaptığı yemekle çorba ikramını yoğun talep ve memnuniyet üzerine final sınavları döneminde de sürdürüyor.

Sınavı kazanan 151 öğrenci umreye uğurlanacak

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 'Temel Dini Bilgiler Kitabı'ndan sınava girerek okullarında 1'nci, 2'nci ve 3'ncü olan 151 öğrenci, Umre Ziyareti öncesi Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen bilgilendirme seminerine katıldı.

Şahinbey'den öğrencilere sınav desteği

Eğitime büyük destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı ve seviyelerini yükseltmek için deneme sınavları yapıyor.

Şehitkamil'de 30 bin öğrenciye trafik eğitimi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; öğrencilere, teorik ve uygulamalı trafik kuralları eğitimlerinin verilmesi amacıyla yaptıkları Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı'ndan bugüne kadar 30 bin 765 bin öğrencinin yararlandığını söyledi.

Uluslararası Doğa Sanatı Fotoğraf Sergisi'nin açılışı yapıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş. iş birliğinde ve GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ayhan Özer ile Doç. Berna Özlem Özcan'ın küratörlüğünde düzenlenen 'Uluslararası Doğa Sanatı Fotoğraf Sergisi' eski havra binasında açıldı.

Lise öğrencilerine ücretsiz deneme sınavı yapıldı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz düzenledikleri deneme sınavına katılan öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Başkan Fadıloğlu, 140 liseden 10 bin 985 öğrencinin sınava katılım sağladığı bilgisini verdi.

Gaziantep Kolej Vakfı'nda yeni yıl heyecanı

2022 yılının son gününde düzenledikleri etkinliklerle 2023'ü karşılamaya hazırlanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri gönüllerince eğlenirken yeni yılla ilgili mesaj ve dileklerini de paylaşmayı ihmal etmediler.

İnternet bağımlığı ile mücadele etkinliği

SANKO Üniversitesi'nde internet bağımlılığı ile mücadele etkinlikleri çerçevesinde öğrencilere yönelik 'Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı' konulu seminer düzenlendi.

Sanko Üniversitesi'nde yeni yıl coşkusu

SANKO Üniversitesi'nde yeni yıl dolasıyla İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından akademik ve idari personele yönelik yeni yıl kokteyli düzenlendi.

GAÜN'de Gaziantep'in kurtuluşu anlatıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluslararası Öğrenci Ofisi ve SPARK Derneği'nin işbirliği ile sosyal uyum faaliyetleri çerçevesinde hazırlanan konuşmacılığını Tarihçi-Yazar Asım Mıhçıoğlu'nun yaptığı 'Gaziantep'in Kurtuluşu' söyleşisi gerçekleştirildi.

Gaziantep'te lise öğrencilerine eşofman takımı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Spor Daire Başkanlığı bünyesinde 'Spor Şehri Gaziantep' hedefiyle yürüttüğü proje ile 11'inci ve 12'inci sınıfındaki öğrencilere eşofman takımı hediye ediyor.

GAÜN'de Gaziantep'in Kurtuluşu konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi ile Fatihler Yetiştiren Anneler Topluluğu tarafından hazırlanan, konuşmacılığını Araştırmacı-Yazar Burhan Bozgeyik'in yaptığı 'Gaziantep'in Kurtuluşu' konulu Konferans gerçekleşti.

Oğuzeli MYO teknik öğrencileri geziye katıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu İşletme, Muhasebe ve Lojistik Bölümü öğrencileri ile Doç. Dr. Aslı Özpolat, Öğr. Gör. Ayca Özceylan, Öğr. Gör. Ayşe Nur Mercan koordinatörlüğünde Gaziantep Gümrük Müdürlüğü, Gaziantep Serbest Bölge ve Antrepo teknik gezisi düzenlendi.

Şehitkamil'deki 36 liseden 144 öğrenci kıyasıya yarıştı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Liseler Arası Münazara Yarışması'nda dereceye giren öğrencileri ve okullarını ödüllendirdi. Yarışmaya Şehitkamil'de bulunan 36 liseden 144 öğrenci katıldı.

Üniversite öğrencilerinin üç aylık burs-kredi ödemeleri başladı

2022-2023 öğretim yılı için burs-kredi başvurusu yaparak taahhütnamesini onaylayan yükseköğrenim öğrencilerinin ekim ayından geçerli üç aylık burs-kredileri hesaplarına yatırılmaya başlandı.

Kuran, GAÜN'lü öğrencilerle bir araya geldi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kariyer Planlama ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Uluslararası Öğrenci Ofisi ile Stichting Spark Derneği iş birliğinde hazırlanan konuşmacılığını Yazar Evrim Kuran'ın yaptığı 'Sosyal Uyum Projesi' etkinliği çok sayıda öğrencinin katılıyla gerçekleşti.

Erdoğan'dan HKÜ'ye ödül

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Yüksekokul öğrencilerine pazarlama ve reklam semineri

Gaziantep Üniversitesi İslhiye Meslek Yüksekokulu'nde üniversite öğrencilerine Pazarlama ve Reklam konulu seminer verildi.

Toplam 827 haber.