Eğitim

Eğitim Haberleri

Oğuzeli MYO öğrencilerine dış ticaret konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu İşletme, Muhasebe ve Lojistik bölümü öğrencilerine Doç. Dr. Aslı Özpolat koordinatörlüğünde Dış Ticaret Uzmanı İpek Tezel'in katılımları ile uluslararası ticarette ödeme şekilleri ve sektör uygulamaları konulu konferans düzenlendi.

Halı tasarımı öğrencilerine tasarım eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Halı Tasarımı Programı'nda online tasarım eğitimi gerçekleştirildi.

Aday öğrencilerden SANKO Üniversitesi'ni gezdi

Gaziantep Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Tahmazoğlu, Kayseri'de okuyan Şahinbeyli öğrencilerle buluştu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep dışında eğitim gören Şahinbeyli üniversite öğrencilerini bulundukları şehirlerde ziyaret etmeye devam ediyor.

TOBB Fen Lisesi öğrencileri SANKO Üniversitesi'nde intörnlük ile ilgili bilgi aldı

TOBB Fen Lisesi öğrencileri, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Hasan Taş ile SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti.

TİHEK Başkanı Kılıç GAÜN'lü öğrencilerle bir araya geldi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hukuk Fakültesi ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) işbirliğiyle düzenlenen 'İnsan Haklarının Kurumsallaşma Pratiği, Ulusal İnsan Hakları Kurumları' konulu konferans GAÜN Atatürk Kültür Sahnesi'nde gerçekleşti.

İlahiyat mezunlarını bekleyen meslekler

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi tarafından hazırlanan 'Bizleri Bekleyen Meslekler' konulu Seminer, GAÜN İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Oğuzeli MYO'da İnsan hakları konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu'nda, Hukuk Bölüm Başkanlığının koordinesinde, Gaziantep Baro Başkanı Av. İskender Kahraman tarafından 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü sebebiyle 'İnsan Hakları Bağlamında Adil Yargılanma ve Savunma Hakkı' konulu konferans verildi.

Yabancı öğrencilere göç idaresinin işleyişi anlatıldı

Gaziantep İl Göç İdaresi Müdürlüğü Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu ortaklığı ile düzenlenen, Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) eğitim gören uluslararası öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı, GAÜN Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

GAÜN'de dünya insan hakları günü etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hukuk Topluluğu tarafından '10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü' nedeniyle hazırlanan 'İnsan Haklarının Korunmasında Teorik ve Pratik Yaklaşımlar' paneli çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

GKV öğrencileri geleceği tasarladı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri, Bilgisayar Bilimleri Eğitim Haftası'nı tüm dünya ile aynı anda kodlama yaparak kutladılar. Bir birinden farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği kutlamalarda öğrencilerin faaliyetleri dikkat çekti.

SANKO Üniversitesi ile Gaziantep MEM arasında iş birliği protokolü imzalandı

SANKO Üniversitesi ile Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 'Eğitimde İş Birliği' protokolü imzalandı.

Başarılı akademisyenler ödüllendirildi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde (HKÜ), 2021 yılında üniversitenin akademik performansına en çok katkı sunan akademisyenler ödüllendirildi.

Şahinbey 'Bilim Tırı' ile bilimi ve teknolojiyi okullara taşıyor

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Deneyap ve Bilim Şahinbey Atölyeleri, Bilim Tırı ile merkezin imknlarını kırsal mahallelerdeki okullara taşıyarak, öğrencilere bilimi sevdiriyor.

Sanko okullarına Nasa Buluş Şenliği'nden 3 ödül

SANKO Okulları öğrenci ve öğretmenleri NASA Buluş Şenliği'nde 3 ayrı kategoride Türkiye üçüncülüğü kazandı.

Şahinbey'de üniversite öğrencilerine müjde

Üniversite öğrencilerine 1. eğitim döneminde 3 bin TL nakdi destekte bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ikinci dönemde de ilave 3 bin TL nakdi destek sağlanacağının müjdesini verdi.

SANKO Okulları'nın yüzme başarısı

SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okullar arası Gençler İl Müsabakasında'' 36 madalya, ikincilik kupası ve üçüncülük kupası kazanarak önemli başarıya imza attı.

Geleceğin üniversitelileri Sanko Üniversitesi'ni ziyaret etti

Vehbi Dinçerler Fen Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri, SANKO Üniversitesi'ni ziyaret ederek, üniversite hakkında bilgi edindi.

İlkokul öğrencilerine trafikte güvenlik eğitimi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ilkokul 2'nci sınıf öğrencilerine iş güvenliği uzmanları ve iş yeri hekimi tarafından, 'Evde okulda ve trafikte güvenlik eğitimi' veriyor.

Toplam 850 haber.