Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 3 gözaltı

Gaziantep'te bir iş yeri ile adrese yapılan operasyonda bin adet dolu makaron, 709 adet gümrük kaçağı sigara, 300 litre etil alkol ve 16 kök kenevir ele geçirildi. Operasyon sonucunda 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te uyuşturucu ve tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından teknik ve fiziki takip sonucu tarihi eser kaçakçılığı yapan 1 şüpheli ile uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan 1 şüpheli yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda tarihi eser niteliğinde materyal ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Karadeniz turu kabusa dönüştü

Gaziantep'te yola çıkan 60 kişilik kafilenin Karadeniz turu kabusa dönüştü. Gaziantep'ten başlayan yolculuk öncesinde 3 farklı turun kafilesi aynı otobüsle gezdirilirken, dönüş yolunda biten mazot nedeniyle kafile saatlerce sarp sınır kapısında ve Kayseri'de mahsur kaldı.

Çuvalla esrar sevkiyatına 'Agros' darbesi

Gaziantep'te durdurulan çuval yüklü bir kamyonette, dedektör köpeği ile yapılan arama neticesinde 222 kilo esrar ele geçirildi.

Ünsal Ban Adliyeye sevk edildi

Eski THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gaziantep'te 7 noktada 2 bin kişi kontrol edildi

Gaziantep'te polis ekipleri 2 gün içerisinde 7 ayrı noktada yaptığı denetimlerde 350 araç ve 2 bin 26 kişiyi kontrol etti.

Pençe Kilit operasyon bölgesinde 1 asker şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Meteöz'ün, Pençe Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sebebiyle şehit düştüğünü duyurdu.

Gaziantep’te gürültü yapanlara ceza yağdı

Gaziantep'te Ağustos ayı içerisinde gürültü yaparak çevreyi rahatsız eden 572 kişiye toplam 295 bin 270 TL para cezası kesildi

Gaziantep'te DEAŞ operasyonu

GAZİANTEP (İHA) –DAEŞ terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren 4 şüpheli şahıs yapılan operasyonla yakalandı.

Önce kameralara sonra da polise yakalandı

Gaziantep'te farklı tarihlerde meydana gelen 3 iş yeri ve 1 otodan hırsızlık olaylarına karışan şahıs önce güvenlik kameralarına sonra da polise yakalandı.

Önce baktı sonra da 70 bin liralık kolyeleri bebeğin elbisesine saklayarak çaldı

Gaziantep'te bir kuyumcuya müşteri gibi gelen çocuklu kadın ve erkek şahıslar, önce altın kolyelere baktı, sonra da 70 bin liralık 2 kolyeyi el çabukluğuyla bebeğin elbisesine saklayarak çaldı. Altın kolye hırsızlığı kuyumcudaki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Katliam gibi kazada ölen sağlık personeli, olaydan saatler öncesinde çocuğu ile helalleşmiş

Gaziantep'te 11 gün önce meydana gelen, aralarında İHA muhabirlerinin de bulunduğu 16 kişinin yaşamını kaybettiği feci kazada ölen Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Tuğba Uzdilli'nin olay öncesinde, kendisini görev yaptığı 112 istasyonuna getiren eşi ve çocukları ile helalleştiği ve son kez çocuklarına sarıldığı ortaya çıktı.

Bakan Soylu’dan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili açıklama: “İki arkadaşımız iade süreci için oradalar”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırmızı bültenle aranan Thodex'in kurucusu firari Faruk Fatih Özer ile ilgili, 'Dün itibariyle de Arnavutluk'ta yakalanmış oldu. 2 arkadaşımız şu anda Arnavutluk'talar. Hem dosyalarla hem de iade süreci için oradalar' dedi.

Motosikletli kapkaççılar kameraya yakalandı

Gaziantep'te motosikletle vatandaşların telefonunu alarak kaçan 2 şüpheli yakalandı. Kapkaç anları ise kameralar tarafından kaydedildi.

İkizler hayal ettikleri üniversiteyi kazandı

Dünyaya gözlerini açtıkları ilk andan itibaren hiç ayrılmayan, ilkokuldan liseye kadar aynı sırayı paylaşan ikiz kardeşler Merve ve Tuba Bozkurt'un, üniversiteyi birlikte okuma hayalleri gerçek oldu. Aynı üniversiteyi kazanan ikizleri şimdi ise üniversiteyi de bitirip birlikte atanmanın hayalini kuruyor

Gübre çuvallarının arasında 'kaçak sigara' sevkiyatına polis darbesi

Gaziantep'te gübre sevkiyatı yapan bir tırın dorsesinde yapılan aramada gübre çuvallarının altında gizlenmiş yüzlerce gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Gaziantep'te 13 havuza temiz sertifikası

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde merkez ve ilçelerde açılan 13 yüzme havuzuna, Temiz Havuz Suyu Sertifikası verildi.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 18 gözaltı

Gaziantep'te 5 ikamete yapılan uyuşturucu operasyonlarında toplam 18 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te makaron baskını

Gaziantep'te polis ekipleri bir depoya düzenlediği baskında 3 milyon 580 bin adet boş makaron ele geçirildi.