Asayiş

Asayiş Haberleri

Vadi Alleben projesinin ilk etabı yıl sonuna kadar tamamlanacak

Su ve yeşilin buluştuğu ''Vadi Alleben'' proje alanında incelemede bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin projenin ilk etabının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Gaziantep'te dolandırıcılık operasyonu: 3 gözaltı

Gaziantep merkezli 3 ilde, banka ve kredi kurumlarını araç olarak kullanarak nitelikli dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te taklit ürün operasyonu

Gaziantep'te polis ekipleri, 4 iş yerinde piyasa değeri 500 bin TL olan taklit ürün ele geçirdi.

İnternetteki satış siteleri üzerinden 109 kişiyi yaklaşık 5 milyon TL dolandıran 12 şüpheli adliyeye sevk edildi

İnternette bulunan ikinci el satış siteleri üzerinden tablet, telefon ve diğer teknolojik ürünleri satmak isteyen 109 kişiyi dolandıran biri kadın biri çocuk toplam 12 kişi emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

PKK’dan ayrılmak isteyen örgüt mensupları infaz ediliyor

Suriye'nin Derik bölgesinde, PYD-YPG içerisinde faaliyet gösteren terör örgütü mensupları Çetin Süer, Sedat Süer ve Fuat Balcak, örgütten kaçmak istedikleri için terör örgütünün sözde üst yönetiminin talimatı ile infaz edildi.

Yardım için yanaştı, kapkaç yaparak telefonunu çaldı

Gaziantep'te, yardım etmek için yanaştığı bir vatandaşın cep telefonunu kapkaç yapmak suretiyle çalan şüpheli şahıs önce yakalandı sonra da tutuklandı. Kapkaç anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Gaziantep'te terör örgütü PKK/KCK operasyonu: 2 örgüt üyesi tutuklandı

Gaziantep'te yapılan operasyonda PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen 3 örgüt üyesi yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan 2'si tutuklanırken 1'i hakkında adli kontrol kararı verildi.

Bakan Soylu, TBMM’de görevli polis memuru ve eşinin trafik kazasında vefa ettiklerini duyurdu

ANKARA (İHA) – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) görevli polis Orhan Yeşilırmak ve eşi Semiha Yeşilırmak'ın geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybettiğini duyurarak başsağlığı diledi.

Okuldan kablo çalan hırsızlar yakalandı

Gaziantep'te bir okulun klima kablolarını çalan 2 şüpheli şahıs, çarşı ve mahalle bekçileri tarafından yakalandı. 2 şüphelinin kabloları çalma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

MSB: 8 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi

MSB: Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 8 PKK/YPG'li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi.

Firari FETÖ/PDY üyesi yakalandı

Gaziantep'te, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A. isimli şahıs yakalandı.

Gaziantep’te kaçak sigara ve akaryakıt operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te bir iş yeri ve araca yönelik yapılan operasyonda 6 bin 260 paket gümrük kaçağı sigara ile bin 900 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

8 yaşındaki Muhammed’in ölümüne ilişkin 2 zanlı daha tutuklandı

Gaziantep'te silahlı kavga arasında kalarak hayatını kaybeden Muhammed Hüseyin'in ölümüne ilişkin 2 şüpheli daha tutuklandı. İlgili soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 5 şüpheli şahıstan 2'sinin daha tutuklanmasıyla, olayda toplam tutuklu sayısı 3'e yükseldi.

Facia öncesindeki görüntülerde şok detay

Gaziantep Nizip Otoyolu'nda meydana gelen ve İHA muhabirleri Umut Yakup Tanrıöver ve Muhammet Abdulkadir Esen ile birlikte 16 kişinin hayatını kaybettiği feci otobüs kazasının hemen öncesinde çekilen görüntülerin, İHA muhabirleri ile sedyedeki yaralı, sağlık çalışanları ve itfaiyecilerin de son görüntüleri olduğu ortaya çıktı.

Barışmak için çağırdığı genci öldüren katil zanlısı yakalandı

Gaziantep'te, barışmak için çağırdığı 18 yaşındaki Mehmet Kartal'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü iddia edilen ve olay sonrası kaçan katil zanlısı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Yakalanan katil zanlısı, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan provokatif paylaşımlar hakkında açıklama

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, sosyal medyada yer alan, 3 yabancı uyruklu kişinin Eskişehir'de kılıçla gezdiklerine dair videonun gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Gaziantep’te kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandığı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Konvoy yaparak trafiği tehlikeye atan 17 araca ceza

Gaziantep'te konvoy yaparak araç ve yaya trafiğini tehlikeye atan 17 araca cezai işlem uygulandı.

41 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunun firari yakalandı

Gaziantep'te dolandırıcılık suçundan hakkında 41 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.