Asayiş

Asayiş Haberleri

Emniyetten sahte alkol üretimine karşı 7 ilde “Zincir” operasyonu

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (KOM), ürettikleri sahte alkolü kargo yoluyla piyasa süren suç gruplarına yönelik sabah saatlerinde eş zamanlı 'Zincir' operasyonu başlattı. 7 il başta olmak üzere ülke genelinde 641 adreste gerçekleşen operasyonda, 178 şüpheli hakkında gözaltı kararı bulunuyor.

Gaziantep'te bebeklerini çöpe bırakan anne ve baba tutuklandı

Gaziantep'te çöpte ölü bulanan bebek olayının 3 zanlısı 800 saatlik kamera incelemesi sonrasında teknik takiple kıskıvrak yakalandı. Yakalanan zanlılardan bebeğini çöpe bıraktığı tespit edilen anne ve baba, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Kontrolden çıkan otomobil taklalar attı: 2 yaralı

Gaziantep-Nizip otoyolunda kontrolden çıkan otomobilin taklalar attığı kazada 2 kişi yaralandı.

Fabrika yangınında hayatını kaybeden itfaiye erinin ismi belirlendi

Gaziantep 5'inci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iplik ve pamuk fabrikasındaki yangına müdahale esnasında balya altında kalarak yaşamını yitiren itfaiye erinin ismi belirlendi.

Pamuk fabrikasında yangın: 1 itfaiye eri öldü, 9 kişi yaralandı

Gaziantep'te bir pamuk fabrikasında çıkan yangında devrilen pamuk balyalarının altında kalan 1 itfaiye eri ölürken, 9 kişi yaralandı.

Gaziantep'te araçlar dronla denetlendi

Gaziantep'te dron ile denetim yapan polis ekipleri, kırmızı ışıkta durmayan 6 aracın sürücüsüne ceza kesti.

Dövizcinin dalgınlığından yararlandı bin 500 EURO'yu alıp gitti

Gaziantep'te bir dövizcide bin 500 EURO bozduran adam parasını aldıktan sonra dövizcinin dalgınlığına gelerek geri verdiği bin 500 EURO'yu alarak kayıplara karıştı.

23 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Gaziantep'te 23 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edilen İ.S. isimli şüpheli kişi yakalandı.

Birinci kattan düşen inşaat ustası hayatını kaybetti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde çalıştığı binanın birinci katından düşen 50 yaşındaki Ali Taşar hayatını kaybetti.

Gaziantep'te asayiş uygulamalarında 153 tutuklama

Gaziantep'te 6 günde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında gözaltına alınan bin 111 şüpheliden 153'ü sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı belirtildi.

MİT’ten Irak’ın kuzeyindeki Mahmur Kampı’na operasyon

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın kuzeyinde PKK'nın üslenme merkezlerinden olan Mahmur Kampı'na düzenlediği operasyonla yakaladığı PKK/KCK'lı teröristler Hatip Güney ile Aya Ahmet Süleyman'ı Türkiye'ye getirdi.

Gaziantep'te 2 kişi hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Gaziantep'te hatalı sollama yapan minibüsün, karşı yönden gelen kamyon ve hafif ticari araçla çarpışması sonucu meydana gelen ve 2 hayatını kaybettiği, 3 kişinin ise yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Gaziantep'te terör propagandası yapan şahıs yakalandı

Gaziantep'te PKK/KCK terör örgütünün propagandası yapmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı.

Araçtan 60 litre sahte alkol çıktı

Gaziantep polisi bir araçta yaptığı aramada 60 litre sahte alkol ele geçirdi.

Diş teknisyenini yaralayan 3 şahıs yakalandı

Gaziantep'te park yüzünden çıkan kavgada diş teknisyenini yaralayan yabancı uyruklu 3 şahıs ile olaya karışan 2 kişi toplamda 5 kişi yakalandı.

İbrahim Ay 8 Aralık'ta hakim karşına çıkacak

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ve Ay Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay hakkında 27 Nisan 2018 tarihinde İleri Gazetesi sahibi Mahmut Özkılıç'ı ''tasarlayarak öldürmeye teşebbüs suçuna azmettirme'' iddiasıyla 4.5 yıl sonra dava açıldı.

Park tartışması kanlı bitti

Gaziantep'te park yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü olayda bir diş pratisyeni bıçakla yaralandı.

Gaziantep'te scooter kazası sanığı hakim önünde

Gaziantep'te scooter ile yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada çarptığı Ezgi Alya Yiğit'in ölümüne, Şimal Toprak'ın ise ağır yaralanmasına neden olan ehliyetsiz sürücü Osman S.(17),'nin yargılanmasında başlandı.

İHA muhabirini canlı yayında dövüp gasp ettiler

Gaziantep (İHA) Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde bulanan Grand Halı Fabrikasındaki çıkan yangını takip eden İhlas Haber Ajansı Muhabiri Said Vakkas Yağcı'yı önce darp eden 5 kişilik grup ardından elindeki telefonu gasp ettiler.