Asayiş

Asayiş Haberleri

Yaşlı adamın emekli maaşına göz dikti

Gaziantep'te bir şahıs bankamatikten emekli maaşını çekmeye gelen bir vatandaşı dolandırdı. Kartın ATM'ye sıkıştığını bahane ederek vatandaşın kartını alan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muş’ta ‘Eren Abluka-36 Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu’ başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca Muş'ta 513 personelin katılımıyla 'Eren Abluka-36 Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu' başlatıldı.

Parkta ölü bulunan uzman çavuşun tabancasını çalan şahıs tutuklandı

Gaziantep'te parkta ölü bulunan ve intihar ettiği değerlendirilen uzman çavuşun beylik tabancası ile cep telefonlarını çalan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin tabanca ve telefonları satmak için irtibatta olduğu 5 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AVM'de şok intihar

Gaziantep'te Primemall AVM'nin çatısından kendisini beton zemine bırakan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

AVM'nin çatısından atlayan şahıs hastanede öldü

Gaziantep'te çıktığı AVM'nin çatısından kendisini beton zemine bırakan adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Geri Gönderme Merkezinde müdahale tatbikatı gerçeğini aratmadı

Gaziantep'te 195 personelin katılımıyla Oğuzeli Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğünde meydana gelebilecek isyan, yangın, firar ve benzeri olumsuz durumlara müdahale konusunda tatbikat yapıldı.

Gaziantep'te 500 bin TL'lik ziynet eşyası çalan şahıs yakalandı

Gaziantepte 500 bin TL'lik ziynet eşyası çalan şahıs polis operasyonu ile yakalandı.

Gaziantep'teki trafik kazaları kameralarda

Gaziantep'te kent merkezinde meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan trafik kazalarının görüntülerinde sürücü ve yayaların dikkatsizlikleri ön plana çıktı.

Gaziantep'te kaçak alkol operasyonu

Gaziantep'te polis bir iş yeri ve depoya yaptığı operasyonda 24.5 litre kaçak alkol ele geçirildi.

Fabrika inşaatında ölen işçinin cenazesi memleketine gönderildi

Gaziantep'te inşaat halindeki fabrikada işçilerin çalıştığı platformun çökmesi sonucu hayatını kaybeden 44 yaşındaki işçinin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gönderildi.

Gaziantep'te şüpheli şahıs denetiminde 19 gözaltı

Gaziantep'te şüpheli şahıslara yönelik yapılan denetimlerde 19 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 4 şahıs tutuklandı

Gaziantep'in Nizip ve Nurdağı ilçelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyonda yakalanan 4 şahıs tutuklandı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda ise çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gaziantep'te 4 yıl kesinleşmiş cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı

Gaziantep'te uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama suçundan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekiplerince yakalandı.

Terör örgütü PKK’nın finans kaynaklarına darbe: 1 milyon 493 bin kök kenevir ele geçirildi

EREN ABLUKA-34 Narko Terör Operasyonları çerçevesinde Diyarbakır'da 65 ayrı noktada çok sayıda kök uyuşturucu bitkisi ve uyuşturucu ele geçirilirken 9 şahıs gözaltına alındı.

Fabrika inşaatında metal platform çöktü: 1 ölü, 4 yaralı

Gaziantep'te inşaat halindeki bir fabrikada işçilerin çalıştığı platformun çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Bal paketlerine zulalanmış 5 kilo metamfetamin ele geçirildi

Gaziantep'te bir ticari taksiye yapılan operasyonda bal paketlerine zulalanmış halde 5 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili taksiye müşteri olarak binen 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te 2 otomobil çalan 2 şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te farklı tarihlerde meydana gelen 2 otomobil hırsızlığı olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalandıktan sonra sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Baba-oğuldan geriye yan yana çektirdikleri fotoğraf karesi kaldı

Gaziantep'te bağ evindeki aile faciasında ölü bulunan baba ile oğlun cansız bedenleri, tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Baba-oğuldan geriye ise yan yana çektirdikleri fotoğraf karesi kaldı.

Arsa sahibi ile müteahhit firma zıtlaştı, tapusunu alamayan ev sahipleri sokağa atıldı

Gaziantep'te arsa sahibi ile müteahhit firma arasındaki anlaşmazlık nedeniyle parasını vererek oturmaya başladıkları evlerin tapusunu alamayan vatandaşlar, eşyalarıyla birlikte sokağa atılmaya başlandı. Yaşananlara isyan eden mağdur vatandaşlar, yetkililere çözüm çağrısında bulundu.