Asayiş

Asayiş Haberleri

Konvoy yaparak trafiği tehlikeye atan 17 araca ceza

Gaziantep'te konvoy yaparak araç ve yaya trafiğini tehlikeye atan 17 araca cezai işlem uygulandı.

41 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunun firari yakalandı

Gaziantep'te dolandırıcılık suçundan hakkında 41 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Kazada ölen İHA muhabirlerinin son görüntüleri ortaya çıktı

Gaziantep-Nizip Otoyolu'nda meydana gelen ve İHA muhabirleri Umut Yakup Tanrıöver ile Muhammet Abdulkadir Esen ile birlikte 16 kişinin hayatını kaybettiği feci otobüs kazasının hemen öncesinde çekilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, yardım için olay yerinde bulunan İHA muhabirlerinin ilk kazada ağır yaralanan Aziz Birdal'ı araçtan çıkardıktan sonra ambulansa getirmeleri yer alıyor.

Gaziantep’te 21 düzensiz göçmen yakalandı

Gaziantep'te bir araçta ülkeye illegal yollardan giriş yaptığı tespit edilen 21 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili gözaltına alınan araç sürücüsü tutuklandı.

Gaziantep’te 15 kişinin öldüğü kazaya karışan otobüs şoförü adliyeye sevk edildi

Gaziantep'te 15 kişinin hayatını kaybettiği kazaya karışan otobüsün sürücüsü adliyeye sevk edildi.

Gaziantep’teki feci kazada ölen İHA muhabiri ve 3 sağlık çalışanı için tören düzenlendi

Gaziantep'te meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 3 sağlık çalışanı ve İHA Muhabiri Umut Yakup Tanrıöver için hastane bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Gaziantep’teki feci kazada hayatını kaybeden vatandaşlardan biri Diyarbakır’da defnedildi

Gaziantep-Nizip otoyolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Nuran Tanrıkulu'nun cenazesi Diyarbakır'da defnedildi.

Tarım işçilerini taşıyan traktör şarampole uçtu: 2 ölü, 5 yaralı

Gaziantep Nizip ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktörün şarampole uçtuğu kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

16 kişinin ölümüne neden olan otobüsün sabıkalı olduğu ortaya çıktı

Gaziantep'te kazaya müdahale eden ekiplerin arasına dalarak İhlas Haber Ajansının 2 muhabiri, 4 sağlık çalışanı ve 3 itfaiye eri olmak üzere toplam 16 kişinin ölümüne, 21 kişinin ise yaralanmasına neden olan otobüsün daha önce de sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

Üzücü kazadan yaralı kurtulan kameraman o anları anlattı: ”Yardım etmek için durduk, otobüsün devrilerek geldiğini gördüm

Gaziantep'te, 16 kişinin hayatını kaybettiği kazadan yaralı olarak kurtulan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kameramanı Bekir Özdemir, tedavi gördüğü hastanede dehşet anlarını anlattı.

Feci kazada hayatını kaybeden gazeteciden yürek yakan paylaşımları

Gaziantep'te yolcu otobüsünün daha önce yaşanan bir kazaya neden olan ekiplerin arasına dalması sonucu İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünde çalışan 2 muhabir ile 3 itfaiye eri ve 4 sağlık çalışanı olmak üzere toplam 16 kişi hayatını kaybederken, 21 kişi de yaralandı.

Gaziantep’te trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 16 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Başka bir göreve giderken kazayı görüp, yaralılara yardım eden İhlas Haber Ajansı çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver de hayatını kaybetti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Gaziantep'teki trafik kazayla ilgili açıklama

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: Gaziantep'te meydana gelen kazada hayatını yitiren 3'ü itfaiye, 2'si sağlık ve 2'si basın mensubumuz olmak üzere 15 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Hastanede tedavi gören yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Bakan Kurum’dan, Gaziantep'te 15 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili açıklama

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum mesajında 'Gaziantep-Nizip kara yolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum' ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Soylu'dan 15 kişinin hayatını kaybettiğiyle kazayla ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Soylu: Gaziantep Nizip Otoyolunda kazaya müdale eden 112 Sağlık, İtfaiye ve Polis ekiplerine çarpan otobüsün yan yatması sonucu ilk belirlemelere göre 2 Sağlık Görevlisi, 2 İHA Muhabiri, 3 İtfaiyeci, 8 yolcu olmak üzere toplam 15 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Gaziantep Valisi Gül'den son dakika açıklaması

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Başka bir göreve giderken kazayı görüp, yaralılara yardım eden İhlas Haber Ajansı çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver de hayatını kaybetti.

Gaziantep’te kaza: 15 ölü

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Başka bir göreve giderken kazayı görüp, yaralılara yardım eden İhlas Haber Ajansı çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver de hayatını kaybetti.

Barış Pınarı Bölgesinde 3 askeri şehit eden terörist Hüseyin Muhammed yakalandı

Suriye'nin Resulayn bölgesinde, Yerel Kolluk Kuvveti ve Jandarma Danışma Komutanlığı'nın ortak operasyonu sonucu, Barış Pınarı Bölgesinde 3 askeri şehit eden 'Habur' kod adlı Hüseyin Muhammed yakalandı.

Gaziantep’teki feci trafik kazaları kameralara yansıdı

Gaziantep'te kent merkezinde meydana gelen feci trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan 23 ayrı trafik kazasının görüntülerinde, sürücü ve yayaların dikkatsizlikleri ön plana çıktı.