Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep’te 3 milyon 680 bin adet boş makaron ele geçirildi

Gaziantep'te bir iş yerine yapılan operasyonda 3 milyon 680 bin adet boş makaron ile bin 80 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Bağımlıların mesken tuttuğu metruk binalar yıkıldı

Gaziantep'te uyuşturucu ve madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk binalar, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Metruk binaların yıkılmasıyla çevre halkı da rahat bir nefes aldı.

Pişkin hırsızın rahat tavırları pes dedirtti

Gaziantep'te bir kuaförde tıraş olan müşteri, çırağın 5 bin lira değerindeki cep telefonunu kaşla göz arasında çaldı. O anlar kameraya yansırken, telefonu çalan hırsızın kuaförden çıkarken selam vermesi pes dedirtti.

Damadını öldüren kayınpeder tutuklandı

Gaziantep'te 4 çocuk annesi kızını fuhuş yaptırmaya zorladığı iddiasıyla tartıştığı damadı Halil Ağbaş'ı öldüren İsmail Demir ile kayınbirader Beyhan Demir tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Barışmak için çağırılan genç, pompalı tüfekle öldürüldü

Gaziantep'te, öğle saatlerinde tartıştığı grubun akşam saatlerinde barış teklifini kabul ederek buluşma noktasına giden 18 yaşındaki genç, pompalı tüfekle öldürüldü. Kaçan katil zanlısını yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Gaziantep’teki damat cinayetinde iğrenç iddia

Gaziantep'te trafik kazasının ardından yaşanan damat cinayetinde ortaya atılan fuhuş iddiası kan dondurdu. Damadını öldüren kayınpeder, ifadesinde damadı Halil Ağbaş'ın kızını fuhşa zorladığını iddia ederken, damadın çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Klima hırsızı caminin gaz tankını sökerken bekçilere yakalandı

Gaziantep'te bir şahıs, caminin klima gaz tankını ve kablolarını çaldığı sırada çarşı ve mahalle bekçileri tarafından suçüstü yakalandı.

Gaziantep’te kaçak akaryakıt operasyonu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince, kaçak akaryakıt operasyonu gerçekleştirildi.

2 aylık bebeğini darp eden cani babadan savunması

Gaziantep'te 2 aylık bebeğini öldüresiye darp ederek ağır yaraladığı gerekçesiyle yargılanan Yunus Göç, 3. duruşmada da 'Pişmanım' savunması yaptı. Mahkemeye sunulan kati raporda, bebeğin maruz kaldığı darbelerin hayati tehlike oluşturduğu belirtildi.

Gaziantep’te dehşete düşüren damat cinayeti

Gaziantep'te öfkeli kayınbabanın tartıştığı damadıyla arasında yaşanan kovalamaca cinayetle son buldu. Motosikletiyle şarampole yuvarlanan yaralı damadı Halil Ağbaş'ı av tüfeğiyle vurarak öldüren kayınbaba İsmail Demir'in kızı ve oğlunun yardımıyla gerçekleştirdiği cinayet dehşete düşürdü.

Metruk binada güpegündüz uyuşturucu ticareti pes dedirtti

Gaziantep'te metruk binaları mesken tutan uyuşturucu madde bağımlılarının güpegündüz yaptığı uyuşturucu ticareti kameralara yansıdı. O anlara tepki gösteren ve bağımlıların uyuşturucu maddenin etkisiyle çevreye zarar verdiğini iddia eden mahalle sakinleri, korku ve panik yaşadıklarını söyleyerek yetkililerden çözüm istedi.

MSB acı haberi verdi... Şanlıurfa sınırındaki havanlı saldırıda yaralanan Enes Gazi Özdemir şehit oldu

MSB:Birecik/Şanlıurfa hududunda, 16 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Topçu Söz. Er Enes Gazi Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 17 Ağustos 2022 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Gaziantep’te çeşitli suçlardan aranan 14 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te dolandırıcılık, ölüme neden olma, silahla tehdit, cinsel istismar, hırsızlık ve yaralama gibi pek çok suçtan aranan 14 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Vali Gül’den Karkamış’a yapılan saldırıyla ilgili açıklama

Gaziantep Valisi Davut Gül, Karkamış ilçesine terör örgütü PYD/YPG tarafından düzenlenen havanlı saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığını açıklayarak, saldırıya misliyle karşılık verildiğini vurguladı.

Gaziantep’te 2 bin 220 paket kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep'te, yapılan operasyonda 2 bin 220 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

İşçi yeleği giyerek baz istasyonundan 190 bin liralık hırsızlık yaptılar

Gaziantep'te, dikkat çekmemek için işçi yeleği giyerek 2 ayrı kuruma ait baz istasyonundan 190 bin TL değerinde malzeme çaldıkları tespit edilen iki şahıs tutuklandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Gaziantep’te provokatif paylaşım yapan avukat sınır dışı edildi

Gaziantep Valiliği, sosyal medya hesabı üzerinden provokatif paylaşımlarda bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu avukatın sınır dışı edildiğini açıkladı.

MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu

MSB: Şemdinli'de bir Üs Bölgemizde 15 Ağustos 2022 tarihinde kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Atakan Çakır silah kazası sonucu yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Otomobil tıra arkadan çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunda otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.