Asayiş

Asayiş Haberleri

Katliam gibi kazada ölen sağlık personeli, olaydan saatler öncesinde çocuğu ile helalleşmiş

Gaziantep'te 11 gün önce meydana gelen, aralarında İHA muhabirlerinin de bulunduğu 16 kişinin yaşamını kaybettiği feci kazada ölen Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Tuğba Uzdilli'nin olay öncesinde, kendisini görev yaptığı 112 istasyonuna getiren eşi ve çocukları ile helalleştiği ve son kez çocuklarına sarıldığı ortaya çıktı.

Bakan Soylu’dan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili açıklama: “İki arkadaşımız iade süreci için oradalar”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırmızı bültenle aranan Thodex'in kurucusu firari Faruk Fatih Özer ile ilgili, 'Dün itibariyle de Arnavutluk'ta yakalanmış oldu. 2 arkadaşımız şu anda Arnavutluk'talar. Hem dosyalarla hem de iade süreci için oradalar' dedi.

Motosikletli kapkaççılar kameraya yakalandı

Gaziantep'te motosikletle vatandaşların telefonunu alarak kaçan 2 şüpheli yakalandı. Kapkaç anları ise kameralar tarafından kaydedildi.

İkizler hayal ettikleri üniversiteyi kazandı

Dünyaya gözlerini açtıkları ilk andan itibaren hiç ayrılmayan, ilkokuldan liseye kadar aynı sırayı paylaşan ikiz kardeşler Merve ve Tuba Bozkurt'un, üniversiteyi birlikte okuma hayalleri gerçek oldu. Aynı üniversiteyi kazanan ikizleri şimdi ise üniversiteyi de bitirip birlikte atanmanın hayalini kuruyor

Gübre çuvallarının arasında 'kaçak sigara' sevkiyatına polis darbesi

Gaziantep'te gübre sevkiyatı yapan bir tırın dorsesinde yapılan aramada gübre çuvallarının altında gizlenmiş yüzlerce gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Gaziantep'te 13 havuza temiz sertifikası

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde merkez ve ilçelerde açılan 13 yüzme havuzuna, Temiz Havuz Suyu Sertifikası verildi.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 18 gözaltı

Gaziantep'te 5 ikamete yapılan uyuşturucu operasyonlarında toplam 18 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te makaron baskını

Gaziantep'te polis ekipleri bir depoya düzenlediği baskında 3 milyon 580 bin adet boş makaron ele geçirildi.

GTO başkanları 30 Ağustos mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Büyük Taarruz'un 100'üncü yıl dönümünü yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Gaziantep'te yolcu otobüsleri birbirine girdi

Gaziantep'te gece saatlerinde aynı yönde seyir halinde olan iki yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi hafif şekilde yaralandı.

Gaziantep'te iki yolcu otobüsü çarpıştı: 12 yaralı

Gaziantep'te gece saatlerinde aynı yönde seyir halinde olan iki yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 12 kişi hafif şekilde yaralandı.

Gaziantep’te bir şahıs apartman dairelerinin önündeki ayakkabılar çaldı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Fıstıklık Mahallesi’nde bulunan bir apartmana dadanan şüpheli bir şahıs, bir süre gözlem yaptı.

Bu kadar da olmaz dedirten hırsızlık: Kapının önündeki bebek arabası çalındı

Gaziantep'te, sabah erken saatlerde apartmana giren bir şahıs, dairelerden birinin önünde bulunan bebek arabasını çaldı. Şüpheli şahsın, çaldığı bebek arabasını kucaklayarak apartmandan çıkarma ve uzaklaşma anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Gaziantep'te bu kadar da olmaz dedirten hırsızlık

Gaziantep'te bir apartmana giren hırsız bebek arabası çaldı.

Gaziantep'te 232 personelle huzur güven uygulaması yapıldı

Gaziantep'te 66 ekipten oluşan 232 personelin katılımıyla yapılan huzur güven uygulamasında 3 bin 72 şahıs sorgulanarak çeşitli suçlardan aranan 12 şüpheli yakalandı. Uygulama ile çeşitli trafik kurallarını ihlal eden 111 sürücü ve araç plakasına cezai işlem uygulanırken 26 araç trafikten men edildi.

Katliam gibi kazada hayatını kaybeden İHA muhabiri için mevlit okutuldu

Gaziantep'te 16 kişinin öldüğü feci kazada hayatını kaybeden İHA muhabiri Umut Yakup Tanrıöver için mevlit okutuldu.

Gaziantep'te çevreye rahatsızlık verenlere ceza yağdı

Gaziantep'te konvoy yaparak araç-yaya trafiğini tehlikeye atan 8 araç ile çevreye rahatsızlık verecek derecede gürültü yapan 28 şahsa cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'te 3 bin 300 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Gaziantep'te bir iş yerine yapılan operasyonda 3 bin 300 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Marketten kasa kasa ekmek çalındı

Gaziantep'te bir şahıs, sabah erken saatlerde bir marketin önüne bırakılan 4 kasa ekmeği çaldı. Şüpheli şahsın 4 kasa ekmeği bisikletle çalma anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, yaşanan olaya isyan eden market sahibi Mustafa Meşe, Bu şahıs yüzünden bütün insanlar aç kaldı, ekmek alamadı dedi.