Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te bir haftalık bebek çöpte ölü bulundu

Gaziantep'te bir haftalık erkek bebek çöpte ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

MİT’ten nefes kesen operasyon: “Terör örgütü PKK’nın suikastçısı etkisiz”

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Erbil/Halifan'da yerel istihbarat ağının yardımıyla tespit ettiği, terör örgütü PKK'nın suikastçısı Şahan kod adlı Vedat Aksaç ve beraberindeki iki PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi.

Traktör kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Gaziantep'te 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı traktör kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Gaziantep'te ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı

Gaziantep-Nizip karayolunda hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Hatalı sollama faciaya neden oldu: 2 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'te hatalı sollama yapan minibüsün, karşı yönden gelen kamyon ve hafif ticari araçla çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Toplu mezar iddiasında provokatör detayı

Sosyal medyada yer alan videoda şehitlikte sayısız mezar kazılıyor iddialarında bulunan şahıs gözaltına alındı. Çok sayıda suç kaydı çıkan şahsın, provokatör olduğu duyuruldu.

Scooter kazasında ölen lise öğrencisinin ailesinden tepki

Gaziantep'te yaklaşık 5 ay önce meydana gelen scooter kazasında ölen Ezgi Yiğit'in ailesi, kazaya sebebiyet veren ve tutuklanan ehliyetsiz sürücünün olaydan 20 gün sonra serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Hırsızlık şüphelisi bekçilere yakalandı

Gaziantep'te bir araçtan dizüstü bilgisayar ve cep telefonu çaldığı iddia edilen şüpheli şahıs, çarşı ve mahalle bekçilerince yakalandı.

Traktör tarlaya uçtu: 1 ölü, 4 yaralı

Gaziantep'te fayans döşeme işinden dönen 5 kişinin bulunduğu traktör, fıstık tarlasına uçtu. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Malatya'da inşaat halindeki bir binada vinç devrildi. Çok sayıda yaralının olduğu belirtilen olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Malatya'da inşaat halindeki bir binada vinç devrildi. Çok sayıda yaralının olduğu belirtilen olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Başkan Şahin Fransa'da Gaziantep'i anlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Fransa'nın Nice şehrinde düzenlenen, Global Diwan programına Türkiye'yi temsilen katıldı.

Su şişesinde kaçak içki ticaretine polis darbesi

Gaziantep'te polis, bir iş yerine düzenlediği operasyonda yarım litrelik plastik su şişelerinde satışa hazırlanan 14.5 litre kaçak içki ele geçirdi.

Taksiyle çarpışan motosikletin genç sürücüsü öldü

Gaziantep'te ticari taksi ile çarpışan motosikletin genç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Tır devrildi, kömür çuvalları etrafa saçıldı

Gaziantep'te Sosyal Yardımlaşma ce Dayanışma Vakfı tarafından dağıtılacak kömürleri taşıyan tır devrildi. Kazada yaralanan olmazken, tırın kasasındaki kömürler etrafa saçıldı, deposundaki mazot ise yola aktı.

Gaziantep'te toplu mezar kazılıyor iddiasına yalanlama

Sosyal medyada boş mezarların yer aldığı bir videoda, Gaziantep Şehitlik'te toplu şekilde gelecek şehitler için mezarların kazıldığı iddia edildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iddiaları yalanlayarak, görüntülerin toplumu paniğe sürüklemek amacı taşıdığını bildirdi.

Yaşlı adamın emekli maaşına göz dikti

Gaziantep'te bir şahıs bankamatikten emekli maaşını çekmeye gelen bir vatandaşı dolandırdı. Kartın ATM'ye sıkıştığını bahane ederek vatandaşın kartını alan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muş’ta ‘Eren Abluka-36 Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu’ başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca Muş'ta 513 personelin katılımıyla 'Eren Abluka-36 Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu' başlatıldı.

Parkta ölü bulunan uzman çavuşun tabancasını çalan şahıs tutuklandı

Gaziantep'te parkta ölü bulunan ve intihar ettiği değerlendirilen uzman çavuşun beylik tabancası ile cep telefonlarını çalan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin tabanca ve telefonları satmak için irtibatta olduğu 5 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AVM'de şok intihar

Gaziantep'te Primemall AVM'nin çatısından kendisini beton zemine bırakan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.