Asayiş

Asayiş Haberleri

Bilgilendirme toplantısında öğrencilerle bir araya geldiler

Şahinbey Belediyesi'nin Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına projesi ile ecdat topraklarını ziyaret edecek öğrencilerin, bilgilendirme toplantısının misafiri Gaziantep Valisi Davut Gül oldu.

Şehitkamil'den dar gelirli ailelere kışlık giyim yardımı

Şehitkamil Belediyesi, yardıma muhtaç binlerce dar gelirli aile ve çocuklarına kışlık kıyafet yardımında bulundu. Araçlarla evlerinden alınan aileler ve çocukları, kışlık kıyafet ve ayakkabı aldıktan sonra evlerine bırakıldı.

Okuldan dönen çocuk, aracın altında kalarak hayatını kaybetti

Gaziantep'te okuldan eve dönerken evinin sokağında hızla gelen otomobilin altında kalan yabancı uyruklu çocuk hayatını kaybetti.

Eniştesi tarafından bıçaklanan adam hayatını kaybetti

Gaziantep'te tartıştığı eniştesi tarafından bıçaklanan Müslüm Kurt hayatını kaybetti.

Her yerden kaçak sigara çıktı

Gaziantep'te polis tarafından bir iş yerine düzenlenen kaçak sigara operasyonunda kova, dolap, sandık ve gizli bölmelerde toplam 3 bin 640 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Gaziantep itfaiyesi 24 saat görev başında

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, 2022 yılında 3 bin 659 yangına ve 2 bin 406 kurtarma olayına müdahale etti.

Gaziantep'te terör operasyonu: 2 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda, PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütü üyesi 2 kişi yakalandı.

Cesedi derin dondurucuda saklanan çocuğu üşümesin diye hırkasını tabutuna sardı

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina, kılınan cenaze namazıyla defnedilirken, baba Abdurrahman Erbay kızı üşümesin diye polar hırkasını tabutuna sardı.

Gaziantep'te 117 araç trafikten men edildi

Gaziantep te polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 117 araç trafikten men edildi.

Minik Lina'nın cenazesi babaya teslim edildi

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina'nın cenazesi defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Gaziantep'te pes dedirten maganda dehşeti

Gaziantep'te bir binanın bahçesinde bebek arabasıyla gezdirilen 13 aylık Kaan Taş'ın başına yorgun mermi isabet etti.

Gaziantep'te huzur operasyonunda 170 tutuklama

Gaziantep'te asayiş suçları ile mücadele çerçevesinde 1 haftada yapılan operasyonlarda yakalanan 846 şüpheliden 170'i çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.

Gaziantep'te 19 bin 902 adet kaçak ilaç ele geçirildi

Gaziantep'te bir depoda yapılan aramada gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 19 bin 902 adet tıbbi ilaç ele geçirildi.

Gaziantep'te vahşi cinayetin zanlıları tutuklandı

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın katil zanlıları Mehmet A. ve Muhabbet T. tutuklandı.

Babaanne, vahşetin detaylarını anlattı

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki çocuğun babaannesi Sevim Erbay, çocuğa yapılan işkenceye ait izleri anlattı.

Vahşi cinayetin zanlıları adliyeye çıkarıldı

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın katil zanlıları adliyeye sevk edildi.

Hastane kantininde silahlı soygun

Gaziantep'te bir hastanenin kantini maskeli ve silahlı 2 kişi tarafından soyuldu. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından para çantasıyla kaçan soyguncular, olay yerine gelen mahalle bekçilerine yakalandı.

Gaziantep'te vahşet: 3 yaşındaki kız çocuğunu öldürüp derin dondurucuda sakladılar

Bir televizyon programına Gaziantep'ten katılan M.İ. kayıp 2 çocuğu için yardım istedi. Ailenin verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen Gaziantep polisi bir iş yerinde yaptığı aramada kaybolan Lina Nazlı Erbay'ın cesedini derin dondurucuda buldu.

Bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasında

Gaziantep'te bir apartmanın önünde bulunan bisiklet çalındı. Bisikletin çalınma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.