Asayiş

Asayiş Haberleri

Şüphe üzerine durduruldu, çaldığı malzemelerle yakalandı

Gaziantep'te şüphe üzerine bekçiler tarafından durdurulan şahsın taşıdığı malzemelerin çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Şiddet uygulayan kocasını bastonla öldürdü

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 80 yaşındaki kadın, kendisine şiddet uygulayan 85 yaşındaki kocasının kafasına bastonuyla vurarak öldürdü. Adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı yaşlı kadın, adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Gaziantep'te iki araç kafa kafaya çarpıştı: 2'si ağır 10 yaralı

Gaziantep'te iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Adalet Bakanlığı Daire Başkanı, eşini öldürüp intihar etti

Adalet Bakanlığında Destek Hizmetleri Dairesi Daire Başkanı olarak görev yapan Serkan Tüzün, oturduğu lojmanda önce eşini öldürdü, ardından da intihar etti.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 29 tutuklama

Gaziantep'te 6 günde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında toplam 344 şüpheli hakkında yasal işlem yapılırken adli makamlara sevk edilen 29 şüpheli tutuklandı.

Gaziantep'te kurtarma rezaleti, az kalsın canından ediyorlardı

Gaziantep'te devrilen bir otomobilde sıkışan sürücüyü kurtarma çabaları yaralı sürücü için eziyete dönüştü. Sürücüyü araçtan çıkarmak isteyen vatandaşlar, az daha yaralı sürücüyü canından ediyordu.

Gaziantep'te 43 farklı noktada denetim yapıldı

Gaziantep'te 43 farklı noktada gerçekleştirilen denetimlerde 4 bin 112 kişinin sorgulaması yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 10 kişi yakalandı.

Suriye şehidi dualarla memleketine uğurlandı

Süriye'nin Elbab kentinde terör örgütünün roketli saldırısı sonucu şehit düşen Özel Harekat polisi Mustafa Çalışgan, Gaziantep Havalimanı'nda düzenlenen törenle baba ocağına uğurlandı.

Gaziantep'te muhtar azasının evi tarandı: 2 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Muhtar azası Mustafa Yılmazer'in evi motosikletle gelen otomatik silahlı bir kişi tarafından tarandı. Olayda Yılmazer'in karısı ve oğlu hayatını kaybederken, gelini ve 2 torunu yaralandı.

Kedi vahşetine soruşturma

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde 10'dan fazla sokak kedisinin arka ayaklarının kesildiği yönündeki haber üzerine soruşturma başlatıldı.

16 kişinin öldüğü feci kazada acı detay: Şoför perdeyi düzeltirken katliama sebep olmuş

Gaziantep'te yardım için duran 2 İHA muhabirinin de aralarında bulunduğu 16 kişinin öldüğü feci kazadan yaralı olarak kurtulan ve aynı kazada 2 oğlunu kaybeden yolcu Gülten Erpek'in ifadesi ortaya çıktı. Kazanın en yakın tanığı Gülten Erpek, kaza öncesinde şoförün tek elle direksiyonu tuttuğunu ve yan camda bulunan perdeyi düzeltmek isterken kaza yaptığını ifade etti.

Nizip'te piyasaya sürülmeye çalışılan kokmuş et ele geçirildi

Gaziantep'in Nizip ilçesinde kaçak kesildiği belirlenen ve kokmuş halde olan çok miktarda et, piyasaya sürülmek üzereyken ele geçirildi.

Gaziantep'te kedi vahşeti

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde 10'dan fazla sokak kedisinin ayağı kesildi. Yaşanan olay ilçe halkını tedirgin etti.

Gaziantep'te feci kaza: 3 ağır yaralı

Gaziantep'te direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü park halindeki başka bir otomobile çarparak ters döndü. Kazada 3 kişi ağır yaralandı.

Adalet Akademisi Gaziantep'te Toplandı

Türkiye genelinde görev yapan 104 Sulh Ceza Hakimi, meslek içi eğitim programı nedeniyle Gaziantep'e gelerek Sulh Ceza Hakimliği Uygulamaları konulu etkinliğe katıldı.

Feci kazada ölen 112 çalışanları için mevlit okutuldu

Gaziantep'te yaralıya müdahale ederken otobüsün çarpmasıyla hayatını kaybeden 112 Sağlık ekibi için Sağlık-Sen tarafından mevlit programı düzenlendi.

Okul faresi tutuklandı

Gaziantep'te 4 ayrı okulda meydana gelen hırsızlık olayının zanlısı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

‘Eren-Abluka 37 Operasyonu’nda 3 teröristin cesedi ele geçirildi

İçişleri Bakanlığı, Hakkari'de devam eden 'Eren-Abluka 37' Operasyonu'nda daha önceki çatışmalarda etkisiz hale getirildiği belirlenen 3 teröristin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

Doktor dehşetinde pala savunması

Gaziantep'te alacak verecek meselesinden çıkan kavgada, ellerinde pala ile saldıran kuzenlerden birini tabancayla vurarak öldüren ve 2 kuzenini de yaralayan Doktor B.C., ilk kez hakim karşısına çıktı. B.C., kuzenlerinin kendisinden haraç istediğini belirtirken, avukatı ise kuzenlerinin palalarla saldırması nedeniyle doktorun meşru müdafaa yaptığını ifade etti.