Spor

Spor Haberleri

Gaziantep ALG Spor, şampiyonluğa odaklandı

TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi A Grubu'nu lider bitiren ve çeyrek finalde Beşiktaş ile Antalyaspor maçının galibiyle karşılaşacak olan Gaziantep ALG Spor'da hedef yine şampiyonluk olarak belirlendi.

A Milli Takım, FIFA sıralamasında 1 basamak yükseldi

A Milli Futbol Takımı, FIFA'nın nisan ayı sıralamasında bir basamak yükselerek bin 465 puanla 43. sırada yer aldı.

SANKO Okulları teniste iki ikincilik kazandı

SANKO Okulları Kız ve Erkek Tenis Takımları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okul Sporları Küçükler Kız ve Erkek Tenis Müsabakası'nda il ikincisi oldu.

Spor Toto 1.Lig’de 30. haftanın hakemleri belli oldu

Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler açıklandı.

SANKO Okulları'nın tenis başarısı

SANKO Okulları Kız Tenis Takımı ve Erkek Tenis Takımı, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okul Sporları Kort Tenisi Müsabakası'nda il ikinciliği elde etti.

A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan’ı konuk edecek

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, yarın Bursa'da Hırvatistan ile karşı karşılaşacak.

Atletizmde Gaziantep Kolej Vakfı başarısı

Türkiye'nin en köklü eğitim kurumları arasında yer alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, akademik başarılarını sosyal, kültürel, sanatsal alandaki başarıların yanı sıra sportif alanlarda da sürdürürken, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri atletimizde de başarı üstüne başarı elde etmeye devam ediyor.

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri: Ermenistan: 1 - Türkiye: 2 (Maç sonucu)

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk maçında A Milli Futbol Takımı deplasmanda Ermenistan'ı 2-0 mağlup etti.

Gaziantep Basketbol'dan şampiyonluk başarısı

Gaziantep Basketbol, Niğde'de düzenlenen U-16 Bölge Şampiyonası'nda rakiplerini devirerek şampiyonluğa ulaştı.

SANKO basketbol takımı namağlup şampiyon oldu

SANKO Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası 3x3 Basketbol İl Birinciliği'nde, namağlup şampiyon oldu.

Spor Toto 1. Lig’de 28. haftanın hakemleri belli oldu

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler açıklandı.

Eskrimde Gaziantep'ten bir yıldız doğuyor

Türkiye'de son yıllarda ilginin arttığı eskrime Gaziantep'te de ilgi her geçen gün artarken, Yunanistan Florida şehrinde 25-26 Mart tarihlerinde başlayacak olan U14 Circuit Eskrim Turnuvasında U14 Epe kategorisinde Mina Bodur ülkemizi ve Gaziantep'i temsil edecek.

Gaziantep'i, bölge şampiyonası'nda temsil edecekler

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü U16 Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu Bölge Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil edecek.

ALG Spor, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti

Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Süper Lig'in son haftasında Kalyon Stadı'nda konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın tüm gelirlerinin ise depremzedelere bağışlanacağı açıklandı.

U23 Grekoromen Güreş Milli Takımı, ilk defa Avrupa şampiyonu oldu

U23 Grekoromen Güreş Milli Takımı, Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen U23 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 127 puan toplayarak, tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonu oldu.

ALG Spor, Beşiktaş ile Kalyon Stadı'nda karşılaşacak

Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Süper Ligi A Grubu 18. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep Kalyon Stadı'nda karşılaşacak. Müsabakanın bilet gelirleri depremzedelere bağışlanacak.

ALG Spor, Fatih Vatanspor'u 2-1 mağlup etti

Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi A Grubu 17. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fatih Vatanspor'u Arzu ve Mariem'in attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

ALG Spor, Dudullu'yu 3-0 yenerek çeyrek finali garantiledi

Gaziantep ALG Spor, deprem felaketinin ardından tekrar başlayan TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi 16. haftasında İstanbul'da karşılaştığı Dudulluspor'u 3-0 mağlup ederek çeyrek finali garantiledi.

Spor Toto Süper Lig’de 24. hafta yarın başlayacak

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremler sonrasında 3 Mart'a kadar ara verilen Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta karşılaşmaları, yarın oynanacak Corendon Alanyaspor-Medipol Başakşehir maçıyla başlayacak.

Toplam 1032 haber.